דגים הדגים הטעימים ביותר לפסח!

איזה דגים את משתמשת בפסח?

  • סלומון

  • מושט

  • נסיכה

  • קרפיון

  • סרדינים

  • בקלה

  • טונה טרי

  • דניס

  • מקרל

  • הרינג


תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עשיתי חיפוש על דגים-
ולא קיבלתי מספיק תוצאות לטעמי.
(הרבה היו עם רטבים, פילו וכדו׳...)

לי יש בבית קרטון של סלומון וחוסר ניסיון כמעט מוחלט בסלומון
(עובדת כמעט רק עם מושט...)

אז פתחתי אשכול.
מיועד לכל מתכון מוצלח של דגים לפסח,
אשמח אם תתנו הרבה של סלומון.

בל״נ שנוריד את החוברת מתכונים של פסח מבטיחה לתת לכם את המתכונים שלי!

ובשביל הסקרנות- הוספתי סקר;)
@hbecker
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
סלמון בקראסט, הכי פסחי וחגיגי שיש.
תערובת של קשיו ושקדים טחונים עם עשבי תיבול וכל מיני.ֿ
אם מעניין אותך מתכון אשאל את אמא שלי.
מעניין מאוד!!!
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כאחת שכמעט לא משתמשת בכלום בפסח
מכינה קבוע את המתכון הזה
ויוצא טעיםםםםםםםםםםםם!

(עכשיו בדיוק הולכת להכין לשבת)

סלמון מושרה בלימון ומלח

לאדות בשמן זית!
טבעות בצל
רצועות פלפל צהוב
פרוסות שום

מטבל:
שום טרי כתוש
קצת שמן זית
מיונז (מכינה לבד את המתכון של העני בקר)
גמבה
קצת מלח

לטחון את כל רכיבי המטבל בבלנדר יד

להניח את הירקות המאודים בתחתית התבנית, עם השמן
ומעליהן את פרוסות הסלמון טבולות במתבל

ולאפות כ20 דקות מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף
ועוד כמה דקות לאפות ללא כיסוי.
 
נערך לאחרונה ב:

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תודה לסנונית הראשונה!
נראה טעים...

רק אם אפשר קישור:
מיונז (מכינה לבד את המתכון של העני בקר)
רגע ... זה גם ביצים, לא?
רחמנות... יש לי רק 36 ביצים ואצלינו חיים על קוגלים וסלט ביצים בפסח...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עשיתי חיפוש על דגים-
ולא קיבלתי מספיק תוצאות לטעמי.
(הרבה היו עם רטבים, פילו וכדו׳...)

לי יש בבית קרטון של סלומון וחוסר ניסיון כמעט מוחלט בסלומון
(עובדת כמעט רק עם מושט...)

אז פתחתי אשכול.
מיועד לכל מתכון מוצלח של דגים לפסח,
אשמח אם תתנו הרבה של סלומון.

בל״נ שנוריד את החוברת מתכונים של פסח מבטיחה לתת לכם את המתכונים שלי!

ובשביל הסקרנות- הוספתי סקר;)
@hbecker
לא כללת פורל ובורי שהם דגים טעימים ביותר.
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תודה לסנונית הראשונה!
נראה טעים...

רק אם אפשר קישור:

זה המתכון של @hbecker : (אני עושה בלי פלפל שחור)
2 ביצים
1 כפית מלח
3 כפות סוכר
קורט פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ
2 כוסות שמן אגוזים

שמים בבלנדר ביצים ומפעילים במהירות גבוהה לבערך 2 דקות. מוסיפים מלח, סוכר, פלפל שחור, מיץ לימון וחומץ תוך כדי פעולה של הבלנדר.
מתחילים להוסיף שמן בהדרגה ובאטיות. כל פעם קצת. וממשיכים את פעולת הבלנדר למשך עוד כ-10-12 דקות.

טיפ שלי לזילוף השמן:
אני מכינה את המיונז במעבד מזון של בראון.
מנקבת חור קטן בתחתית כוס חד פעמית, ולאחר שמדדתי 2 כוסות שמן, אני מזלפת דרך הכוס המנוקבת, תוך כדי שהמעבד פועל)
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

אוהבת אמנות

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
משרה שעתיים את פרוסות הסלמון עם 1 כפית מלח גס, מיץ לימון ושום.
מניחה בתבנית את פרוסות הסלמון,
שופכת מעל 2 כפות שמן זית, 2 כפיות דבש, 1/2 כוס מיץ תפוזים ואבקת שום.
אופה 20 דקות על חום מקסימלי.
יוצא מעדן...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@shevi123 @shira bira @ש. נ. ד. @ריקי שחור

סלמון בקראסט פסחי:
לקראסט:
צרור כוסברה (אפשר פטרוזיליה במקום, לאנשי המחנה השונא. אני שמתי חצי בזיליקום וחצי פטרוזיליה ויצא מעולה)
חצי כוס פסטוקים (אפשר קשיו. פיסטוק מתאים יותר בצבע)
3 כפות שמןֿ
מעט מלח

פרוסות פילה סלמון (אני לא יודעת לכמה הכמות מספיקה :( ).

טוחנים את חומרי הקראסט בפולסים לקראסט פירורי.
זורים על הדגים ודוחסים מעט כדי שהקראסט יצמד לפרוסות.

אופים(אני): בתבנית מכוסה על 180 מעלות למשך כעשר דקות ועוד 2-3 דקות בלי כיסוי.
מבשלים(אמא שלי): מניחים את הפרוסות על שכבת שמן דקה ומבשלים מכוסה עד שמגיר נוזלים ונראה מוכן. (אני לא יודעת כמה זמן.)

שום:
אפשרת להוסיף שום כפרוסות מתחת לדג לפני הבישול או לטחון 2 שיניים יחד עם הקראסט.
 

עקיבֶא.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
קרפיון טחון למישהו יש מתכון מוצלח לפסח?
 

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי מתכון לסלמון-פשוט ,רך ומהיר. חשוב להקפיד על הזמנים.
להשרות כמה חתיכות שרוצים עם מיץ לימון ,
כ- 15 דקות.לאחר מכן לשים בתבנית עם קצת רווח אחד מהשני.למרוח שמן זית קצת מלח ולפזר מלמעלה כוסברה קצוצה .לשים בתנור שחומם מראש 15 דקות.במהלך האפיה הסלמון מפריש נקודות חלבון לבנות.לא צריך לחשוש.
 

אייס קרים

משתמש צעיר
מתכון לסלמון לנוהגים להשתמש במינימום תבלינים בפסח:
לערבב שמן עם פפריקה מתוקה קורט פ.שחור ומלח למרוח
את פרוסות הדג ולתנור.
 

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

עובדת לפרנסתי

משתמש פעיל
מעלה את המתכון .הורדתי את החוברת כבר:)
)של בלהה ויסנשטרן ע"ה)
החומרים.
לרוטב-1/2 כוס שמן זית/מיונז
1/2 כוס יין לבן יבש/חצי יבש
3 כפות סוכר חום/לבן
2 כפות דבש
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
לפיזור מלמעלה כוס גדושה בצל מטוגן!בצל ירוק.
אופן ההכנה:
ערבבי את כל רכיבי הרוטב מרחי על הסלמון.
פזרי מעל בנדיבות בצל מטוגן וטבעות בצל.
השאירי כמה שעות במקרר לספיגת טעמים.
הכניסי לתנור שחומם מראש על חום גבוה כרבע שעה.
...ובכלל מאז שיש לי את החוברת הזו פסח הוא פשוט אחרת בשבילי ובעיקר בשביל המשפחה..שיהיה לעילוי נשמתה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  13  פעמים

לוח מודעות

למעלה