למה זה תשאל לשמי
משתמש פעיל
עוד אין פרטים - והלוואי שאתה צודק, אך גם א"כ המדרון החלקלק לממשלות הבאות תקף.סביר שההצעה מדברת על שיבוצם בשריון של ה-20%.
עוד אין פרטים - והלוואי שאתה צודק, אך גם א"כ המדרון החלקלק לממשלות הבאות תקף.סביר שההצעה מדברת על שיבוצם בשריון של ה-20%.
1. לפי החשבון הכללי של הנרשמים לחלק ל3 ערים - יש לפחות 17K נרשמים עד עכשיו, ומן הסתם קצת יותר (כי יש כאלו שלא בחרו עדיין 3 ערים).@בית שמשניק
1. כמה כבר נרשמו בסך הכל?
2. מתוך כמה? ראיתי שכתבת כאן איפשהוא שהצפי הוא ל110K נרשמים, לדעתי יהיה פחות, הרי בהגרלה האחרונה היו כ101K נרשמים [כמדומני], ומתוכם הרי זכו 4,600, כך שאמור להיות משהו באזור ה95K - 96K, לא כך?
[בשלוש חודשים לא נראה לי שהתווספו מידי הרבה, וצריך לנכות גם את אלו שקנו דירה בינתיים].
יישר כח!
תחשב מהתאריך האחרון להוצאת אישור הזכאות, לא מתחילת ההגרלה, לדעתי באזור 3 חודשים.כי עברו כבר 4 חודשים מתחילת ההגרלה הקודמת,
אז איך יקצו? הקצאה נוספת?!מהיכי תיתי?
אולי, למה לא?אז איך יקצו? הקצאה נוספת?!
נושא סיכויי הזכיה מאוד משמעותי ,מצורף פה קישור לכתבה שמסבירה מדוע (נלקח מJDN)מישהו יכול להגיד חוץ מבית שמש איזה הגרלות נחשבות טובות-רווחיות-שוות?
לא מעניין כרגע סיכויי זכיה, מה שמגיע וצריך לזכות - יקרה
השאלה רק איפה רווחי יותר, הגרלות שוות יותר יש עכשיו?
האם צור הדסה נחשב יחסית להיצע כיום במקום לטוב?
ראשל"צ? כפר סבא? קרית גת? רחובות? וכו?
גם מבחינת הסיכויים וגם מבחינת הרווחים?בית שמש
בני עיי"ש
בית שאן
משמעותי תלוי למי...נושא סיכויי הזכיה מאוד משמעותי ,מצורף פה קישור לכתבה שמסבירה מדוע (נלקח מJDN)
ההגרלה הנוכחית – הקטנה ביותר והטובה ביותר / עו”ד נתן רוזנבלט – JDN
ברור שכל אחד רוצה לזכות בדירה במרכז הארץ עם רווח של מיליון ש"ח פלוס, זה יותר מעניין מאשר לזכות בדירה בפריפריה עם רווח של חצי מיליון. אך אדם חכם יודע כי הדבר החשוב ביותר זה לזכות, אח"כ נדבר איפה לזכות / טורwww.jdn.co.il
אגב, גם 'כמה' רווחה יהיה בזכיה זה בידי שמים.משמעותי תלוי למי...
אני גם בדעה שמי שצריך לזכות - יזכה
והכל בידי שמים!
לכן גם אני אשמח לדעת רווחים ללא קשר לסיכוייי הזכיה.
תודה רבה!
אני גם בדעה שמי שצריך להפסיד- יפסידמשמעותי תלוי למי...
והכל בידי שמים!
תודה רבה!
אפשר על כל דבר להגיד את זה...אגב, גם 'כמה' רווחה יהיה בזכיה זה בידי שמים.
אז מה אתה ממליץ? הזכייה באלקטרה אלעד במקום ממש גבוה מעל 170 מתוך 188וואו. אכן דילמה לא פשוטה כלל וכלל.
דבר ראשון צריך לדעת שהסיכוי "הגבוה" בבית שמש לבני מקום הוא ענין יחסי.
להערכתי, בסופו של דבר הסיכוי לבני מקום יעמוד בין 15% ל20% (ב'דירה בהנחה' זה נחשב סיכוי גבוה מאד, אבל למעיישה רוב בני המקום לא יזכו, אלא רק 1 מתוך 5 מקסימום...). כך שלבטל זכיה במקום אחר בשביל בית שמש זה לא הדבר הכי רציונלי בעולם.
מאידך, מכיון שהזכיה באלעד תהיה להם מאד קשה למימוש (יישארו ככל הנראה הדירות היקרות), ובנוסף, יתכן שהרווח על כל יריקת הדם הזו לא יהיה מי יודע מה, ניתן לשמוע צד רציני לבטל את הזכיה (בדגש על המקרה הספציפי הזה, ובשום פנים ואופן לא ללמוד מכאן למקרים אחרים של זכיות במקומות קלים למימוש).
אבל שוב, רוב הסיכויים שהם יצאו קירחים מכאן ומכאן...
אולי כדאי לפנות לרב/אדמו"ר ולקבל ממנו ברכה על המהלך, וכך לעשות זאת בלב יותר שקט.
בהצלחה רבה!
חסום בנטפרינושא סיכויי הזכיה מאוד משמעותי ,מצורף פה קישור לכתבה שמסבירה מדוע (נלקח מJDN)
ההגרלה הנוכחית – הקטנה ביותר והטובה ביותר / עו”ד נתן רוזנבלט – JDN
ברור שכל אחד רוצה לזכות בדירה במרכז הארץ עם רווח של מיליון ש"ח פלוס, זה יותר מעניין מאשר לזכות בדירה בפריפריה עם רווח של חצי מיליון. אך אדם חכם יודע כי הדבר החשוב ביותר זה לזכות, אח"כ נדבר איפה לזכות / טורwww.jdn.co.il
מסקרן אותי אם היית שואל אדם שמוסמך להיות דעת תורה מה הוא היה אומר לך .משמעותי תלוי למי...
והכל בידי שמים!
תודה רבה!
אם כך, הסיכוי בבית שמש הוא מאוד גבוה!אז מה אתה ממליץ? הזכייה באלקטרה אלעד במקום ממש גבוה
אני גם שירות מילואים פעיל עם בסך הכל בערך 100K הון עצמי
אבל ההון עצמי צריך להיות גבוה יותר וגם יכולת החזר. לא יהיו דירות פחות ממיליון 300.אם כך, הסיכוי בבית שמש הוא מאוד גבוה!
שאלתי. זו בדיוק הייתה התשובה.מסקרן אותי אם היית שואל אדם שמוסמך להיות דעת תורה מה הוא היה אומר לך .
נושא סיכויי הזכיה מאוד משמעותי ,מצורף פה קישור לכתבה שמסבירה מדוע (נלקח מJDN)חסום בנטפרי
נשמח לקבל העתק למי שיכול
תודה
באלעד יישארו רק הדירות שמעל 2 מיליוןאבל ההון עצמי צריך להיות גבוה יותר וגם יכולת החזר. לא יהיו דירות פחות ממיליון 300.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: