איפה זכיתם?אנחנו נרשמנו במשך כמעט 5 שנים להרבה הגרלות שמתוכם גם היינו בני מקום ורק עכשיו זכינו...
תרשמו בעקביות למקומות עם סיכויים טובים ובעז"ה תזכו גם! (לא נכנס לשיקול האם כדאי פשוט לקנות בשוק החופשי במקום לחכות)
אם אפשר לשאול
איפה זכיתם?אנחנו נרשמנו במשך כמעט 5 שנים להרבה הגרלות שמתוכם גם היינו בני מקום ורק עכשיו זכינו...
תרשמו בעקביות למקומות עם סיכויים טובים ובעז"ה תזכו גם! (לא נכנס לשיקול האם כדאי פשוט לקנות בשוק החופשי במקום לחכות)
זכיתם שם?עדיין לא משווק אבל זה ישווק לציבור החרדי
לא בפרויקט הזה אבל כןזכיתם שם?
אני חושב שהוא כתב לפני זה שבאלעדאיפה זכיתם?
אם אפשר לשאול
במערב? או בצפון?לא בפרויקט הזה אבל כן
במערב הגרלה 2345במערב? או בצפון?
יש הבדל בין הקבלנים שבמערב? או הכל אותו רעיון
ומה זה אומד שעדין לא התקבל היתר בניה ?
באלעד (אנחנו בני מקום שם)איפה זכיתם?
אם אפשר לשאול
בקיצור לא לפני 7 שנים?במערב הגרלה 2345
יש כמה קבלנים במערב אם יש הבדל אני לא יודע אבל ברור שיש הבדל באיכות במחיר אין הבדל
ושלא התקבל זה אומר שהקבלן צריך להגיש תוכנית זה סיפור של שנתיים וחצי בערך אולי יותר
בהחלט. 17.4% ביטולים זה ריאלי מאד.צפה בקובץ המצורף 1718190
יש סיכוי?
יתכן גם 5 שניםבקיצור לא לפני 7 שנים?
יש סיכוי. צריך 10% ביטולים. לא בטוח שזה יקרה לאור הרווח הגבוה בהגרלה, אבל זה בהחלט יתכן.בהגרלה 2052 בבית שמש (כתר הרמה) אני ברשימת המתנה מספר 62
הבנתי שהגדילו את מספר הדירות מ-492 ל-604
יש למשהו מושג מה קורה עם התקדמות הפרויקט?
האם יש לי סיכוי לזכות בגלל כמות הדירות?
אתה יודע להגיד אם הרשימת המתנה זה לפי המספר דירות שהיו בהגרלה או לפי התוספת?יש סיכוי. צריך 10% ביטולים. לא בטוח שזה יקרה לאור הרווח הגבוה בהגרלה, אבל זה בהחלט יתכן.
ממתינים לבחירת דירות בקרוב. (היום מלאו שנתיים בדיוק להגרלה...)
הרשימה כבר עודכנה לפי התוספת.אתה יודע להגיד אם הרשימת המתנה זה לפי המספר דירות שהיו בהגרלה או לפי התוספת?
כי על התוספת אין אישור זה עדיין בהחלטת וועדה, (כך כתוב באתר, למרות שבאתר של הוועדה המחוזית כתוב שאישרו להם תוספת).
5 שניםבקיצור לא לפני 7 שנים?
למה במדלן כתוב שהפרויקטים של רייסדור במערב קרית גת בונה גם רמי שבירו?????????יתכן גם 5 שנים
רמי שבירו (שזכה ברוב הדירות במערב) הוא קבלן תותח שבונה מאד מהר.
נראה שהם זכו יחד במכרזלמה במדלן כתוב שהפרויקטים של רייסדור במערב קרית גת בונה גם רמי שבירו?????????
רייסדור מערב קרית גת
@בית שמשניק
חסום לי אתה יכול לעלות את הכתבהנראה שהם זכו יחד במכרז
"רייסדור" זכתה במכרז לבניית 1,200 יח"ד לציבור החרדי
במכרז בהיקף של 300 מיליון שקלים, זכו החברות רייסדור ורמי שבירו, מתוך התכנית לבניית 5,000 יח"ד לציבור החרדי במקום • יקי רייסנר: "שמח ונרגש מהזכות להיות ה..www.kikar.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: