כן אמור להתעדכן לבד
כי אתה 3 שנים רשומים שאתה גרים שם
3 שנים יעבור עוד חודש בערך, לא זוכרת מתי עדכנו בת.ז.כן אמור להתעדכן לבד
בהגרלת ינואר 23 סיכויי הזכיה לבני מקום בעמנואל עמדו על 100%! (47 נרשמים ל161 הקצאות לבני מקום).3 שנים יעבור עוד חודש בערך, לא זוכרת מתי עדכנו בת.ז.
מקווה שבאמת יתעדכן לפני ההגרלה, בעמנולא המחיר הוא מחיר רצפה (בשוק החופשי משהו כמו 12 אלף למטר, אז במחיר למשתכן... וגם הממוצע בין 12 בדירות חדשות ל9 בדירות ישנות הוא 10.5, אז המחיר אמור להיות דומה לדימונה בערך, 10.5*0.75= 7.5, או לחילופין חצי מיליון הנחה מ12=7)
היה לך דירה בבעלותך ב3 שנים האחרונות?מישהו יודע איך אני יודע אם יש לי זכאות להגרלות? יש איזה אתר שאפשר לבדוק (לא להרשם בתשלום) אם אני זכאי?
יש לי דירה אבל היא עדיין לא רשומה בטאבו. לכן אני רוצה לבדוקהיה לך דירה בבעלותך ב3 שנים האחרונות?
אם זה דווח ברשות המיסים ,אתה לא זכאייש לי דירה אבל היא עדיין לא רשומה בטאבו. לכן אני רוצה לבדוק
הטאבו לא קובע כלום. מה שקובע זה הנתונים ברשות המיסים. אם אתה רשום שם כבעל דירה - אין זכאותיש לי דירה אבל היא עדיין לא רשומה בטאבו. לכן אני רוצה לבדוק
והנתונים של רשות המיסים זה מגיע מהעסקה שעשיתי? כי אין רישום בכלל עדיין של הבניינים.הטאבו לא קובע כלום. מה שקובע זה הנתונים ברשות המיסים. אם אתה רשום שם כבעל דירה - אין זכאות
לא מעניין רישום,דווחה עיסקה שנעשתה ברשות המיסים וזה מה שקובעוהנתונים של רשות המיסים זה מגיע מהעסקה שעשיתי? כי אין רישום בכלל עדיין של הבניינים.
אתה יכול להיכנס לאתר רשות המיסים ולבדוק שם את מצב הנכסים הרשומים על שמך.לא מעניין רישום,דווחה עיסקה שנעשתה ברשות המיסים וזה מה שקובע
לפי הנתונים האלו לכאורה גם עכשיו יהיה 100% לבני מקום כי כל הבני מקום שהיו עד שנה שעברה כבר זכו אז כמה חדשים כבר הצטרפו השנה או ליתר דיוק לפני 3 שניםבהגרלת ינואר 23 סיכויי הזכיה לבני מקום בעמנואל עמדו על 100%! (47 נרשמים ל161 הקצאות לבני מקום).
בהגרלת 51 הדירות העתידית, לכאורה יוקצו 13-14 דירות לבני מקום. קשה להאמין שהסיכויים יהיו שוב 100%, אבל הם בודאי יהיו גבוהים.
אודה אם תפרט יותר, איך והיכן ניתן למצוא באתר של רשות המיסים מהם הנכסים הרשומים על שמי, נכנסתי ולא מצאתי את הנושא המבוקש, תודהאתה יכול להיכנס לאתר רשות המיסים ולבדוק שם את מצב הנכסים הרשומים על שמך.
יש להיכנס לאיזור האישי (ע"י רישום וקבלת סיסמא), שם יש לשונית שנקראת "אישורי נכסים", נכנסים לשם ויש לשונית שנקראת "מצבת נכסים - נוכחית", שם מופיעים הנכסים הרשומים על שמך.אודה אם תפרט יותר, איך והיכן ניתן למצוא באתר של רשות המיסים מהם הנכסים הרשומים על שמי, נכנסתי ולא מצאתי את הנושא המבוקש, תודה
זו גם מגמה שלא תשתנה לעולם, האחוז המסויים של "שלעפערס" שבאים ברגע האחרון תמיד, בבית כנסת, בכולל, בבנק, וכמובן גם פה...משתגע מאלו שנרשמים ברגע האחרון.
ההגרלה פתוחה כבר 6 שבועות, והמגמות לא השתנו כלל (את ההמלצות שלי כתבתי אחרי 24 שעות מפתיחת ההגרלה).
איך אפשר להסביר את התופעה?
נכנסים לאיזור האישי, אחר כך ל"אישורים ותעודות", שם מופיעה הלשונית "אישורי נכסים", ושם בפנים מופיעה הלשוניתלשם האינטלגנציה,
איפה נמצאת הלשונית של "אישורי נכסים"?
לא מצאתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: