???מה הסיפור???שמעתי יש מישהו שיכול "לשפר את סיכויי הזכייה" בעלות של 250 ש"ח חד פעמי
מישהו שמע על זה אם זה אמין?
???מה הסיפור???שמעתי יש מישהו שיכול "לשפר את סיכויי הזכייה" בעלות של 250 ש"ח חד פעמי
באיזה פרויקט אתה?לא נכון! אני זכיתי במאי האחרון באלעד וכבר חתמתי חוזה.
קבלן בשם -שמואל ברוךבאיזה פרויקט אתה?
כי נראה לי שברוב הפרויקטים לא חתמו
מי שזכה במחיר למשתכן ועוד לא חתם חוזהמחירים לדוגמא בהגרלות ההמשך:
4 דירות 3 חד' באלעד ב835K!
12 דירות 4 חד' בטבריה ב832K!
9 דירות 3 חד' בירושלים (מלחה) ב1.3 מיליון!
מתי חתמת?קבלן בשם -שמואל ברוך
לא בהכרח. יתכן שזה של זוכים שלא עמדו בתשלומים וכדו', ועכשיו זה יצא להגרלות חדשות.בית שמשניק, ההגרלות המשך חייבים להיות דירות מזעזעות? ולמה הם בעצם נשארו ולא עברו הלאה בתור ? אשמח להתייחסותך לגבי מה שכתב פה מישהו שב-250 שקל משפר לך את סיכויי הזכיה נשמע לך אמין?
לא.מי שזכה במחיר למשתכן ועוד לא חתם חוזה
גם יכול להשתתף בהגרלה?
של ריסדור?..יש עוד מישהו שזכה בקרית גת מערב 2345?
היה פה אחד שכבר אמר שזכה, מי זה? ויש עוד?
אנחנו ב2345, יש קשר?.......(לא מבינה בזה עדין כלום....)זכינו ב 2341 רייסדור בקרית גת מערב ברוך השם
יש עוד מישהו? יש קבוצת זוכים במייל ולא בווטצאפ?
חתמתי חוזה לפני שלושה שבועות.מתי חתמת?
רק לפני שבוע הוא קיבל היתרים
סתם שאלה מיד שחותמים צריך להביא את כל המזומן
בדרך כלל לא מפרסמים הגרלה חדשה עד שאין תוצאות לקודמת. אבל באופן עקרוני אם יתרחש כזה מצב ניתן להיכנס להגרלה הנוספתבית שמשניק אדם שנכנס להגרלת המשך כעת ומחכה בכליון עיניים לתוצאות, ובנתיים מתפרסמת הגרלה חדשה עם כמה אלפי יחד, יוכל להשתתף? או שעד שאין תוצאות בהגרלת ההמשך הוא תקוע ולא יכול להיכנס להגרלה הבאה שתצא?וכן האם אתה מעריך שסיטואציה כזאת יכולה לקרות בהגרלות כעת,תודה רבה
שמעתי יש מישהו שיכול "לשפר את סיכויי הזכייה" בעלות של 250 ש"ח חד פעמי
נכון להרגע בחלק מההגרלות התקדמתי, במקום אחד בלבד, אבל בהגרלות שאני רחוק, בהגרלות שאני יחסית קרוב לא התקדם עדייןבדרך כלל לא מפרסמים הגרלה חדשה עד שאין תוצאות לקודמת. אבל באופן עקרוני אם יתרחש כזה מצב ניתן להיכנס להגרלה הנוספת
אגב, מה קורה עם רשימות ההמתנה בקרית גת, האם התקדמת כבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: