בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
יש סיכוי טוב!בית שמשניק - האם שווה לי להמתין ? ואם בכלל יש סיכוי שיבטלו ?
והאם יש עוד חרדים שזכו בהגרלה הזאת ? או שרק אני !!
צפה בקובץ המצורף 1595580
יש סיכוי טוב!בית שמשניק - האם שווה לי להמתין ? ואם בכלל יש סיכוי שיבטלו ?
והאם יש עוד חרדים שזכו בהגרלה הזאת ? או שרק אני !!
צפה בקובץ המצורף 1595580
יהיו בעז"ה בהמשך. אבל צריך מכרז חדש, כך שזה יקח עוד זמןשמה זה אומר?
שלא יהיו הגרלות שם?
למה באמת זה נגמר ללא הצעות?יהיו בעז"ה בהמשך. אבל צריך מכרז חדש, כך שזה יקח עוד זמן
זה תלוי במצב ההיתר. בדרך כלל חתימת החוזה היא לאחר כשנה וחצי מההגרלה פלוס מינוס, ואחר כך מתחילים התשלומים.
המכרז כנראה לא היה משתלם ליזמים. מן הסתם ישנו שם את התנאים ויוציאו שוב.למה באמת זה נגמר ללא הצעות?
ואם לא היו הצעות אז למה בהמשך כן יהיה?
כלומר, יעלו את המחיר למ"ר נכון?המכרז כנראה לא היה משתלם ליזמים. מן הסתם ישנו שם את התנאים ויוציאו שוב.
אפשרכלומר, יעלו את המחיר למ"ר נכון?
יש לרמ"י הרבה כלים: או שיעלו את המחיר למ"ר, או שיתנו יותר אחוזי בנייה, או שיקצו יותר דירות לשוק החופשי, או שיפחיתו את מחיר הפיתוח וכו'.כלומר, יעלו את המחיר למ"ר נכון?
אתה יודע איך הקבלן אברהם עמרם? בצפת? וגם האם זה פרויקט שמיועד לחרדים?נחשב מאד טוב
לא מכיר את הקבלן הנ"ל. לגבי הפרוייקט, כמדומני שזה מיועד לציבור הכללי אבל מן הסתם יש הרבה זוכים חרדים. (צפת באופן כללי במגמת התחרדות רצינית, כפי שנוכחנו בבחירות).אתה יודע איך הקבלן אברהם עמרם? בצפת? וגם האם זה פרויקט שמיועד לחרדים?
תודה!!
תודה!! הבנתי שזה פרויקט שעוד לא קיבל היתר בניה, יש צפי כמה זמן לוקח לקבל היתר והאם את החושב חותמים רק לאחר קבלת ההיתר?לא מכיר את הקבלן הנ"ל. לגבי הפרוייקט, כמדומני שזה מיועד לציבור הכללי אבל מן הסתם יש הרבה זוכים חרדים. (צפת באופן כללי במגמת התחרדות רצינית, כפי שנוכחנו בבחירות).
שמעתי בשם עו"ד נתן רוזנבלט שאין בעיה בהנ"למצטרפת לשאלה,
כמו כן - האם יש אופציה קנות שליש נכס בלי להפסיד את הזכאות בדירה בהנחה?
[שמעתי משהו כזה, רק רוצה לוודא שזה שליש]
לא יודע כמה זמן יקח להיתר. בדרך כלל זה סיפור של כשנה וחצי אבל בצפת מדובר במכרז ישן אז אולי זה יהיה פחות. בכל מקרה, חתימת החוזים היא אחרי קבלת ההיתר.תודה!! הבנתי שזה פרויקט שעוד לא קיבל היתר בניה, יש צפי כמה זמן לוקח לקבל היתר והאם את החושב חותמים רק לאחר קבלת ההיתר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: