בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
מספר נרשמים גבוה יתן פידבק חיובי למשרד השיכון שהם עשו משהו חיובי לטובת הציבור...מה האינטרס להגדיל את כמות הנרשמים? הרי בין כך זה רק לאלף איש וזה וודאי שיש
מספר נרשמים גבוה יתן פידבק חיובי למשרד השיכון שהם עשו משהו חיובי לטובת הציבור...מה האינטרס להגדיל את כמות הנרשמים? הרי בין כך זה רק לאלף איש וזה וודאי שיש
על מה העתירה?מחר (31.8) ההכרעה בבג"ץ בעתירת עו"ד רוזנבלט על תיקון סעיף "בן מקום"
מעניין מה יהיה.
כדאי להתפלל להצלחת העתירה.
מחר (31.8) ההכרעה בבג"ץ בעתירת עו"ד רוזנבלט על תיקון סעיף "בן מקום"
מעניין מה יהיה.
כדאי להתפלל להצלחת העתירה.
הענין הזה של "בני מקום" אבסורדי במיוחד ביישובים קטנים עם מספר יח"ד גבוה יותר מבני המקום הזכאים, כמו בבני עי"ש כאן, או בקצרין בהגרלה הקודמת, כי יוצא שבן מקום זוכה אוטומטית ללא הגרלה.והנה עוד אפליה:
לדברי גארלה, הבנייה בשכונה תהיה עד 6 קומות: "הדבר הטוב הוא שזאת תהיה בנייה איכותית עם חניות תת קרקעיות. זאת דירה למשפרי דיור ופרויקט למשתכן של בני עי"ש. אני רוצה להחזיר לבני עי"ש את בני היישוב, ואני שבע רצון מכך שלתושבים יהיה פטור מהגרלה. הפטור הזה היה תנאי שהצבתי ונלחמתי על כך. מהמכרז הזה, 500 יח"ד יהיו מיועדות לבני היישוב".
פטור מהגרלה לתושבי בני עי"ש: יום אחרון למכרז "מחיר מטרה"
המכרז, שהתחיל עם 1,600 יח"ד, קוצץ במהלך הזמן ל-990 דירות. ראש המועצה: "שמח על המכרז לאחר שנים של הזנחה"magdilim.co.il
זה לא עוד אפליהוהנה עוד אפליה לתשומת לב @עו"ד נתן רוזנבלט :
לדברי גארלה, הבנייה בשכונה תהיה עד 6 קומות: "הדבר הטוב הוא שזאת תהיה בנייה איכותית עם חניות תת קרקעיות. זאת דירה למשפרי דיור ופרויקט למשתכן של בני עי"ש. אני רוצה להחזיר לבני עי"ש את בני היישוב, ואני שבע רצון מכך שלתושבים יהיה פטור מהגרלה. הפטור הזה היה תנאי שהצבתי ונלחמתי על כך. מהמכרז הזה, 500 יח"ד יהיו מיועדות לבני היישוב".
פטור מהגרלה לתושבי בני עי"ש: יום אחרון למכרז "מחיר מטרה"
המכרז, שהתחיל עם 1,600 יח"ד, קוצץ במהלך הזמן ל-990 דירות. ראש המועצה: "שמח על המכרז לאחר שנים של הזנחה"magdilim.co.il
ידידי הנכבד רציתי להבין מדבריך אם כוונתך שפרוייקט זה יהיה חרדי?אבל זה רק הפרוייקט הקטן בהרחבה היישוב. בבני עי"ש נסגר מכרז ענק לבניית 990 יחידות דיור (רובן בבניינים עד 8 קומות, בניין אחד עם 12 קומות)
| 15:42 (לפני שעתיים) | |||
|
הנ"ל זה ציטוט מכתבה, ולא דברים שלי.ידידי הנכבד רציתי להבין מדבריך אם כוונתך שפרוייקט זה יהיה חרדי?
הנחה משמעותית? מה המחיר בערך למ"ר?אבל יתכן מאד שהרבה חרדים יירשמו לשם לצורך השקעה, כי מדובר בהנחה משמעותית ביותר.
באיזור 15K למ"רהנחה משמעותית? מה המחיר בערך למ"ר?
זה ברור רק מתי באיזה חודש?בעז"ה יצאו לאחר החגים הגרלות בדירה בהנחה
לכאורה רק אחרי שיסגרו ההגרלות של המענקים יד שניהזה ברור רק מתי באיזה חודש?
אם סוגרים את ההגרלה בכ"ה תשרי זה אומר שמפרסמים תוצאות בערך חודש אחר כך ואז מפרסמים שהולך ליהות הגרלה בעוד חודש זה אומר באזור חנוכה וזה הכי מהר שיכול ליהות כי כך עובד משרד השיכוןלכאורה רק אחרי שיסגרו ההגרלות של המענקים יד שניה
לא חושב שזה יהיה בשלוש המקומות המועדפים על המשקיעים יהיה מקומות טובים יותרבאיזור 15K למ"ר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: