כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

LIFE'S GOOD

משתמש צעיר
עריכה תורנית
באתר של הסיכויי זכיה עושים למעלה בצד שמאל קבץ לפי עיר ואז בצד ימין של הטבלה בכל עיר מופיע מספר המיקום של ההגרלה
נכון ותודה, אבל כמו שכתבתי יש 2 הבדלים בין האתר שם לגודל העיר לפי הלמ"ס.

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

י.אדרי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
התכוונתי האם בכלל קיימת הההנחה?
כי חברה שלי הסבה את תשומת ליבי לעניין שליד המחיר באתר לא מסומן כוכבית כמו בשאר המקומות, ובעצם הכוכבית הזאת מעידה על הנחה או 20% אם יש זכייה במקום הזה, ואצל צפת אין את הכוכבית. לכן אני שואלת אם יש שם הנחה או שלא..?

פנרס

משתמש מקצוען
כי חברה שלי הסבה את תשומת ליבי לעניין שליד המחיר באתר לא מסומן כוכבית כמו בשאר המקומות, ובעצם הכוכבית הזאת מעידה על הנחה או 20% אם יש זכייה במקום הזה, ואצל צפת אין את הכוכבית. לכן אני שואלת אם יש שם הנחה או שלא..?
המחיר שם הוא אחרי ההנחה

פנרס

משתמש מקצוען
שימו לב שבאתר שמחשב את אחוזי הזכיה כשמגדירים שרוצים חישובי מדד זה מקפיץ את המחיר של צפת מ7881 למ"ר ל9312 למ"ר https://better-dira.netlify.app/?isExternal=trueמעניין.

כנראה בגלל שזה מכרזים ישנים.

אבל עבר חוק המדד שזה רק 40 אחוז.

@עו"ד נתן רוזנבלט מה דעתכם?
יש שם 4 מכרזים
2 מהם זה מקפיץ ו2 לא

זה מה שאני

משתמש פעיל
כל הערים הם בפרויקט דירה בהנחה משא"כ צפת שזה עדין שייך למחיר למשתכן וודאי שיש הנחה אבל ההנחה כבר מחושבנת במחיר שכתוב באתר לך תמצא דירה בצפת במחיר הרשום לדעתי זה אחד הערים שיש בו הנחה משמעותית

פנרס

משתמש מקצוען
מוזר כי אני בדקתי וזה הקפיץ הכול הסכום שכתבתי זה כשמגדירים לפי ערים שזה הממוצע

1681930113395.png

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
נשמח עם יש מישהו היודע מנסיון העבר מי הצודק?
אני עוקב באדיקות מזה כשנתיים אחרי ההגרלות, ואני יודע בוודאות גמורה שעד עכשיו סדר ההגרלות היה על פי מספרי ההגרלה, כמו שכתבתי. (מספרי ההגרלה הם על פי גודל הערים, וכנראה שזה נקבע לפני כמה שנים, כשחריש עדיין היתה לפני האיכלוס העיקרי).

LIFE'S GOOD

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אני עוקב באדיקות מזה כשנתיים אחרי ההגרלות, ואני יודע בוודאות גמורה שעד עכשיו סדר ההגרלות היה על פי מספרי ההגרלה, כמו שכתבתי. (מספרי ההגרלה הם על פי גודל הערים, וכנראה שזה נקבע לפני כמה שנים, כשחריש עדיין היתה לפני האיכלוס העיקרי).
ממש מעניין ומפתיע.
אתה יודע את זה לפי סדר הפרסום של ההגרלות או שאתה גם מכיר גם מישהו שזכה בהגרלה שמספרה נמוך ובגלל זה יצא מההגרלות האחרות?
תודה בכל מקרה

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ממש מעניין ומפתיע.
אתה יודע את זה לפי סדר הפרסום של ההגרלות או שאתה גם מכיר גם מישהו שזכה בהגרלה שמספרה נמוך ובגלל זה יצא מההגרלות האחרות?
תודה בכל מקרה
גם וגם. ההגרלות תמיד מתפרסמות לפי סדר המספרים. ואני גם מכיר אישית מישהו שזכה בהגרלה ונפלט אוטומטית מכל מספרי ההגרלות הגבוהים יותר שנרשם אליהן מבלי להשתתף באותן הגרלות.

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
מדהים לראות את ההבנה של החבר'ה כאן בהגרלות ורזיה. ישבתי הערב אצל השר גולדקנוף עם כל צמרת המשרד ויו"ר רמ"י ועניין ההגרלות עלה שם, אני אומר לכם בוודאות שאלו שכותבים את ההגרלות יודעים פחות ממה שהחברים כאן יודעים על איך המערכת פועלת.

The special one

משתמש פעיל
מדהים לראות את ההבנה של החבר'ה כאן בהגרלות ורזיה. ישבתי הערב אצל השר גולדקנוף עם כל צמרת המשרד ויו"ר רמ"י ועניין ההגרלות עלה שם, אני אומר לכם בוודאות שאלו שכותבים את ההגרלות יודעים פחות ממה שהחברים כאן יודעים על איך המערכת פועלת.
הם מנהלים את ההגרלות והם לא יודעים איך עובדים?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה