עוד ירושלמי
משתמש פעיל
מי נתן את ההנחיה לכתוב על קצרין ספק חו"להיום פרסמנו ביתד את המלצת וועד הדיור, בהמשך אסביר.
מי נתן את ההנחיה לכתוב על קצרין ספק חו"להיום פרסמנו ביתד את המלצת וועד הדיור, בהמשך אסביר.
א. אין חוק אבל כאשר מתאגדים הרבה זוכים אפשר ללחוץ על הקבלן.מדובר על מעלית שבת מיוחדת
אין שום חוק שיחייב את היזם להביא דווקא את המעלית הזאת.
יש גם ספיקות לגבי היות המקום בארץ הקודש, הגר"ש רייכנברג שליט"א שנחשב המבין הגדול בתחום, אמר לי שהם נוקטים לספק לגבי תרו"מ. - ציטוט מהטור של עו"ד נתן רוזנבלטאין ספק שקצרין זה פרוייקט שלא היה לנו שנים: בניינים קטנים, מחירים עוד יותר קטנים, והדבר היחיד שגדול, מאוד, זה סיכויי הזכייה.
אמממה, ארץ ישרואייל אתם יודעים, יהודים באים מכל העולם בשביל לגור בארץ הקודש, וכשמדובר במקום שהוא ספק חו"ל זה לא פשוט. בהוראת אחד מגדולי ישראל כתבנו לגבי קצרין לשון מאוד מעניינת כפי שתראו מחר בבוקר ביתד.
מי נתן את ההנחיה לכתוב על קצרין ספק חו"ל
לפי חישוב שנערך - כ400 דירות בהגרלה עד קומה 9.וחריש (מקום לא אטרקטיבי, מגדלים, ובנוסף מחיר לא כ"כ זול)
המחיר באתר מחיר למשתכן הוא לפני הנחהיש כדאיות כלכלית בקנייה בחריש?
לפי מדלן (ראו קישור) המחירים כבר עכשיו כמעט כמו מה שמציעים במחיר למשתכן, ואם נוריד את העלות של שכירות עד הדירה תהיה בנויה, הגענו לאותו מחיר פלוס מינוס
מדלן על חריש
אחד מגדולי גדולי הרבנים, רבים מאוד בציבור הליטאי הקלאסי הולכים אחריו. לצערי אין לי רשות לתת שם.מי נתן את ההנחיה לכתוב על קצרין ספק חו"ל
זה לא משנה באיזה חברה לדעתי.משהו יודע היכן הכי מומלץ להוציא זכאות לזוג מאורס?
שיספיקו להירשם להגרלה הקרובה
זה לא אומר שצריך לסגור אשכול שפתחתי משום שאני לא יכול להסתובב בין כל האשכולות ולהגיב אחד אחד.שלום לכולם
בבקשה לא לפתוח עוד אשכולות
בנושא ההגרלה
תודה
צריך גם להשוות תפוח לתפוח ולא לתפוז - אותו מספר מטרים ייצא רווח של כמעט חצי מיליון בסוף (לא כולל ירידת המחירים הצפוייה אשר לדעתי תדלג קצת על חריש)המחיר באתר מחיר למשתכן הוא לפני הנחה
אלמלא בעיית חו"ל זה היה הפרוייקט הטוב ביותר: תחשוב על חמש מאות משפחות חרדיות שזוכות בדירה מושלמת בחצי מיליון שח בשכונה חרדית, איפה ישך כזה דבר על הגלובוס?התמונות בהחלט פסטורליות
אבל זה עושה רושם שבציבור שלנו אמנם יתלהבו מזה , אבל -
אבל בשביל כפר נופש לימי בין הזמנים
אבל לא כמקום מגורים .
דווקא יש חוק, שמחייב לעשות מעלית שבת במקרים מסויימים, ואז זה כבר באמת רשעות לא ללכת על הכי פחות בעייתי.מדובר על מעלית שבת מיוחדת
אין שום חוק שיחייב את היזם להביא דווקא את המעלית הזאת.
כידוע לכל אחד דינא דמדינה דינא ואסור לרמות את הרשויות, יש לכתוב את האמת בלבד. בזאת תם העניין, אתה לא מצפה ממני שאסכים לסייע לדבר עבירה על החוק!@דסי כהן @עו"ד נתן רוזנבלט @ועד הדיור החרדי
דחוף לנו לדעת, כי ממה שעלה בשרשור השכן - מחר זה יום אחרון להוציא אישור זכאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: