ישראל אשר בך אתפאר
משתמש מקצוען
אפשר להירשםמישהו יכול להסביר לי אם נרשמתי ל3 הגרלות שנסגרו אתמול-
האם אני יכולה עכשיו להירשם לשאר ההגרלות הפתוחות? אם כן לכמה מהן?
ובכל ההגרלות ללא הגבלה בגלל שזה הגרלת המשך
אפשר להירשםמישהו יכול להסביר לי אם נרשמתי ל3 הגרלות שנסגרו אתמול-
האם אני יכולה עכשיו להירשם לשאר ההגרלות הפתוחות? אם כן לכמה מהן?
תודה רבה!!אפשר להירשם
ובכל ההגרלות ללא הגבלה בגלל שזה הגרלת המשך
מה האזורים המומלצים?
אני רק מחזקת את הדברים:ובמכרזים ישנים מזמן זכית הקבלן
ישנם ערים נוספות ששווה להירשם?ההגרלות השוות עכשיו של המשך כגון ראשון לציון ומבשרת ועוד לכאו' כדאי להירשם
ההגרלות הפחות אטרקטיביות כגון מגדל וכולי לא כדאי להירשם,
יש לכם ביד זכיה וודאית (ירדו כבר 4 לפני בחירת דירות ולפני ההמתנה של עד הבחירת דירות) ובכלל לא תקבלו לבחור דירות אחרונות עוד יהיה לכם מבחר ממה לבחור.
בהצלחה.
גם אני ראיתי את זה באלואל , אז אולי באמת שווה לקנות ישירות מהקבלן, כי מיר למשתכן ומחיר קבלן דיי זהים, והרבה פעמים גם ישירות מהקבלן הוא מוותר על המדדמדלן
מחירי דירות במבשרת ציון
מחיר ממוצא למ"מ
23,500 ₪
למה אתה חושב שמחיר הקבלן זהה למחיר מחיר למשתכן במבשרת ציון??גם אני ראיתי את זה באלואל , אז אולי באמת שווה לקנות ישירות מהקבלן, כי מיר למשתכן ומחיר קבלן דיי זהים, והרבה פעמים גם ישירות מהקבלן הוא מוותר על המדד
למה באתר הזה בחלק מההגרלות משתנה המחיר כשלוחצים על התאם למדדזה נותן למדד להיות חלק משמעותי בשיקול הכלכלי
????לגבי הרשמה לזכאות של זוג מאורס...
האם נכנס לתוקף התקנה החדשה שאי אפשר לעשות זכאות עד אחרי החתונה ?
אולי יש בכל זאת דרך לקמבן ?
יש מכרזים ישנים שההצמדה משעת זכית הקבלן אבל במכרזים החדשים ההצמדה זה רק מקבלת היתר הבניהלמה באתר הזה בחלק מההגרלות משתנה המחיר כשלוחצים על התאם למדד
ובחלק מההגרלות לא?
שימו לב!
בחלק מההגרלות המשך, במיילים שמקבלים לאחר ההרשמה מופיע כדלהלן:
"חשוב לדעת: ההגרלה לפרויקט תתקיים בתוך כעשרה ימים ממועד סגירת ההרשמה. הודעה על תוצאות ההגרלה תישלח אליך לאחר סיומה. תוצאות ההגרלה המלאות מתפרסמות באתר."
למה הם עושים הגרלות המשך אם עדיין לא בחרו דירות? איך זה הגיוני?נכון מאוד
שלחתי מייל לקבלן וזה מה שאמרו לי
אז לכאורה כל פרויקט שעדיין לא בחרו דירות אין דרך לדעת איזה דירות יישארו
הרי ברור שאלו שזכו בהגרלה הראשונה יבחרו קודם
פעם ראשונה שאני נרשמת להגרלות מחיר למשתכן, לאיזה הגרלות שווה להכנס עכשיו? (חסר דיור)
אשמח להסבר קצר לאן כדאי לי להכנס, מה משתלם, מה לבדוק.
כמו כן מה זה נקרא דירוג ומיקום בהגרלה שמוריד/ מעלה את הסיכוי לזכות.
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: