מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

שלום זכר

משתמש מקצוען
שימו לב!
בחלק מההגרלות המשך, במיילים שמקבלים לאחר ההרשמה מופיע כדלהלן:

"חשוב לדעת: ההגרלה לפרויקט תתקיים בתוך כעשרה ימים ממועד סגירת ההרשמה. הודעה על תוצאות ההגרלה תישלח אליך לאחר סיומה. תוצאות ההגרלה המלאות מתפרסמות באתר."

• תודה
Reactions: E7

תות

משתמש פעיל
ובמכרזים ישנים מזמן זכית הקבלן
אני רק מחזקת את הדברים:
הגרלות המשך זה הרבה פעמים מכרזים ישנים והמדד נצמד מיום קבלת ההיתר !!!
זה נותן למדד להיות חלק משמעותי בשיקול הכלכלי כיוון שמדובר בסכום גדול שלא נכנס כחלק מהמשכנתא

אאי

משתמש פעיל
פעם ראשונה שאני נרשמת להגרלות מחיר למשתכן, לאיזה הגרלות שווה להכנס עכשיו? (חסר דיור)
אשמח להסבר קצר לאן כדאי לי להכנס, מה משתלם, מה לבדוק.
כמו כן מה זה נקרא דירוג ומיקום בהגרלה שמוריד/ מעלה את הסיכוי לזכות.
תודה רבה!

ההגרלות השוות עכשיו של המשך כגון ראשון לציון ומבשרת ועוד לכאו' כדאי להירשם
ההגרלות הפחות אטרקטיביות כגון מגדל וכולי לא כדאי להירשם,
יש לכם ביד זכיה וודאית (ירדו כבר 4 לפני בחירת דירות ולפני ההמתנה של עד הבחירת דירות) ובכלל לא תקבלו לבחור דירות אחרונות עוד יהיה לכם מבחר ממה לבחור.

בהצלחה.
ישנם ערים נוספות ששווה להירשם?

נערך לאחרונה ב:

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אגב בראשון לציון
מאוד שווה להשקעה
הדירות שנשארו
זה 3 חדרים

cyp

משתמש מקצוען

מדלן​

מחירי דירות במבשרת ציון​

מחיר ממוצא למ"מ

‏23,500 ₪​

גם אני ראיתי את זה באלואל , אז אולי באמת שווה לקנות ישירות מהקבלן, כי מיר למשתכן ומחיר קבלן דיי זהים, והרבה פעמים גם ישירות מהקבלן הוא מוותר על המדד

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
גם אני ראיתי את זה באלואל , אז אולי באמת שווה לקנות ישירות מהקבלן, כי מיר למשתכן ומחיר קבלן דיי זהים, והרבה פעמים גם ישירות מהקבלן הוא מוותר על המדד
למה אתה חושב שמחיר הקבלן זהה למחיר מחיר למשתכן במבשרת ציון??
זה לא יכול להיות

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
לגבי הרשמה לזכאות של זוג מאורס...
האם נכנס לתוקף התקנה החדשה שאי אפשר לעשות זכאות עד אחרי החתונה ?
אולי יש בכל זאת דרך לקמבן ?
????

תצחק

משתמש רשום
שימו לב!
בחלק מההגרלות המשך, במיילים שמקבלים לאחר ההרשמה מופיע כדלהלן:

"חשוב לדעת: ההגרלה לפרויקט תתקיים בתוך כעשרה ימים ממועד סגירת ההרשמה. הודעה על תוצאות ההגרלה תישלח אליך לאחר סיומה. תוצאות ההגרלה המלאות מתפרסמות באתר."

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נכון מאוד
שלחתי מייל לקבלן וזה מה שאמרו לי

אז לכאורה כל פרויקט שעדיין לא בחרו דירות אין דרך לדעת איזה דירות יישארו
הרי ברור שאלו שזכו בהגרלה הראשונה יבחרו קודם
למה הם עושים הגרלות המשך אם עדיין לא בחרו דירות? איך זה הגיוני?

אאי

משתמש פעיל
פעם ראשונה שאני נרשמת להגרלות מחיר למשתכן, לאיזה הגרלות שווה להכנס עכשיו? (חסר דיור)
אשמח להסבר קצר לאן כדאי לי להכנס, מה משתלם, מה לבדוק.
כמו כן מה זה נקרא דירוג ומיקום בהגרלה שמוריד/ מעלה את הסיכוי לזכות.
תודה רבה!

mom10

משתמש פעיל
יש מצב לבטל את ההרשמה להגרלה שנרשמתי בתאריך 1707 ההרשמה נסגרה ב1707
באתר של מחיר למשתכן אין כבר בצד בטל השתתפות?
תודה רבה

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
הבוקר, יום א', 24.07.2022, פתח שר הבינוי והשיכון זאב אלקין את ביצוע ההגרלה הראשונה של תכנית "דירה בהנחה". במהלך הימים הקרובים יתבצעו 95 הגרלות, בהם יוגרלו 5,499 דירות ב-25 יישובים ברחבי הארץ. ביניהם: אילת, אלעד, אשדוד, בית שמש, דיר חנא, חיפה, ירושלים, שדרות ועוד.

תוצאות ההגרלה צפויות להימסר לזוכים בתחילת חודש אוגוסט ובחודש אוקטובר צפויה להיפתח ההרשמה לסבב השלישי של "דירה בהנחה".

סבב ההגרלה השני של תכנית 'דירה בהנחה' נפתח להרשמה ב- 3.7 ונסגר ב 17.7 בחצות, להגרלה זו נרשמו כ- 112,000 משקי בית.

הליך ההגרלה נערך בהתאם לנהלים מחמירים ומוקפדים, במערכת ממוחשבת, ללא מגע יד אדם, בניהולה של ועדה ובפיקוחו של רו"ח מוסמך, וחישוב התוצאות מתבצע בחדר הגרלות סגור, בנוכחות ועדת הגרלות המפקחת, בודקת וחותמת על תוצאות ההגרלה. ועדת ההגרלות מורכבת מיו"ר ההגרלה, נציג חברה מפקחת, נציג שיווק, נציג חשבות ונציג לשכה משפטית.

שר הבינוי והשיכון, זאב אלקין: "היום יצאה לדרך ההגרלה השנייה של "דירה בהנחה" בה יוגרלו 5,550 דירות ב25 יישובים ברחבי הארץ בהנחות של מאות אלפי שקלים, כשעד סוף השנה הבאה יזכו 75,000 משפחות זכאיות. אני רוצה להודות לעובדי משרד הבינוי והשיכון ולרשות מקרקעי ישראל בהובלתם של אביעד פרידמן וינקי קווינט שעבדו לילות כימים בכדי לעמוד ביעדים שהוצבו להם".

אביעד פרידמן, מנכל משרד הבינוי והשיכון: "עוד כשבועיים כ5,500 משקי בית יקבלו הודעת זכייה לרכישת דירה בהנחה משמעותית, הם יצטרפו למעל ל-10,000 זוכים בהגרלה הראשונה, ועד סוף השנה יצטרפו אליהם עוד לפחות כ-15,000 משקי בית נוספים. אנחנו לא נחים ועובדים מסביב לשעון במשרד וברמ״י כדי לעבור את היעד שהצבנו 30,000 זוכים בשנה, וזאת כדי לתת מענה לביקושים העולים מהשטח. אנחנו רואים את הצורך המיידי של הזוגות הצעירים ומחוסרי הדיור וממשיכים לייצר פתרונות בטווח הקצר, תוך עבודה קשה ובמקביל משקיעים מאמצים ומשאבים לפתרונות גם לטווח הארוך".

יעקב קוינט, מנהל רשות מקרקעי ישראל: ״מתחילת שנת 21 שיווקנו כ150,000 יחד ועשינו עסקאות ל95,000 יחד. השנה התוצאות גבוהות בכ-20% מול שנת 2021. נמשיך לפעול להגדלת ההיצע בכל הכוח. היום אנו ממשיכים את ביצוע ההגרלות במסגרת תוכנית ׳דירה בהנחה׳ אשר יתנו מענה לזוגות הצעירים ולמחוסרי הדיור".

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה