מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
2 ידיעות חשובות בגיזרת מחיר למשתכן בית שמש
הגרלה 996 של אלי יוחנן

בשורה גדולה: הזוכים משנת תשע"ט יוזמנו לבחירת דירה

לאחר שנים שהזוכים לא מתקרבים אל היעד הנכסף - דירה בבית שמש, בפעילות מ"מ ראש העיר יו"ר הועדה לתכנון ובניה שמעון גולדברג סוכם עם היזם אלי יוחנן מחברת אלי יוחנן מהנדסים, כי 45 הזוכים בהגרלה 996 של תוכנית מחיר למשתכן בפרויקט ברמה ה', הגרלה שהתקיימה בחורף תשע"ט, יוזמנו סוף סוף במהלך החודש הקרוב (דצמבר) לבחירת דירה.

שמעון גולדברג מ"מ וסגרה"ע אמר לאחר הסיכום עם היזם: ב"ה בשעה טובה ומוצלחת הצלחנו להגיע לסיכום מול היזם בכדי לקדם ולהביא פתרון לעשרות הזוכים שקרוב ל-6 שנים מחכים בכיליון עיניים להתקדם אל היעד הנכסף של כניסה לדירה חדשה בעיר העתיד של הציבור החרדי".

מכרז נוסף ל 1077 דירות במחיר מטרה ברמה ה2
צביון חרדי

תמים וחדש

משתמש חדש
סתם רוצה להבין-
היה רשום לכם 95
או (95+422) 517 ?
518 רק שהתור מתקדם כנראה בעיקבות זכיות של אנשים מהתור בהגרלה אחרת זה זז (אגב היום זה זז עוד אחד אז אני 93)
לכל המבינים (בנתיים @ירמי וולדמן תמיד הסכים לענות לי ותודה רבה לו על זה) עד כמה יש סבירות שבעיקבות שניוי הקריטריון של בן מקום בפועל יהיה אחוז ביטולם גבוה הרבה יותר
שהרי אם חזצי מהזוכים בערך היו בני מקום ופעם כאשר הם ביטלו זה הלך לבני מקום אחרים היום גם אם הם יבטלו זה יוכל לקדם אותי כך שאחוז הסיכוי לזכות מביטולים צריך להיות כמעט כפול

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
518 רק שהתור מתקדם כנראה בעיקבות זכיות של אנשים מהתור בהגרלה אחרת זה זז (אגב היום זה זז עוד אחד אז אני 93)
לכל המבינים (בנתיים @ירמי וולדמן תמיד הסכים לענות לי ותודה רבה לו על זה) עד כמה יש סבירות שבעיקבות שניוי הקריטריון של בן מקום בפועל יהיה אחוז ביטולם גבוה הרבה יותר
שהרי אם חזצי מהזוכים בערך היו בני מקום ופעם כאשר הם ביטלו זה הלך לבני מקום אחרים היום גם אם הם יבטלו זה יוכל לקדם אותי כך שאחוז הסיכוי לזכות מביטולים צריך להיות כמעט כפול
טענה מעניינת. אבל הנקודה היא שבני מקום כמעט ולא מבטלים זכיות. הם הרבה יותר מעריכים את הזכיה ועושים ככל יכולתם להתאבד עליה...

תמים וחדש

משתמש חדש
טענה מעניינת. אבל הנקודה היא שבני מקום כמעט ולא מבטלים זכיות. הם הרבה יותר מעריכים את הזכיה ועושים ככל יכולתם להתאבד עליה...
ראשית אם זה כל כך נכון אז בעצם בני המקום בכלל לא אמורים להצטער על האופציה שבוטלה שהרי היא בכלל לא רלונטית בד"כ
שנית תמיד יש אחוז שבסוף לא זכאי או לא חידש זכאות או קנה דירה בלי לעדכן ועוד

M251251

משתמש חדש
היי רציתי לדעת מה הערה הזו אומרת??? יש 25% הנחה מהמחיר של הדירה לפי מטר???
1732218899425.png

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
זה אומר שאם רשום באתר שמחיר של מטר הוא 12500
עושים 25% פחות
נזכיר שוב בפעם המאה מינימום, לא עושים 25%, כי לפי"ז ההנחה יוצאת יותר מ600K ממחיר השומה המעודכן (שהוא ללא מע"מ). לכן המחיר המוצג הוא הקובע ללא שום הנחות, כמו שכתוב בסיפא.

איש השלום

משתמש חדש
לכל הזוכים בבית שמש ,מחיר הדירה יהיה לפי מה שכתוב באתר לפני הנחה כיוון ששני האופציות של ההנחות 1. 25% ,
2. 600,000, לא רלוונטי ,אופציה 1 יותר נמוכה מאופציה 2 ואופציה 2 יותר גבוהה מהמחיר לפני הנחה,וזה גם בדירות קטנות של 80 מטר.
בבקשה

שמואל הגבר

משתמש רשום
אני ישאל שוב כי ממש דחוף לי...
זכיתי בהגרלה האחרונה בבני עייש,
נרשמתי למחיר למשתכן לפני שנתיים בתור ידועים בציבור ולא שינתי את זה, אפילו שהתחתנתי כמה שבועות אחרי שנרשמתי, האם זה יכול להרוס לי את הזכייה? האם אני צריך לעדכן עכשיו את זה? ואם כן איך מעדכנים?
אני רוצה לציין שאני מקבל סיוע בשכר דירה ושם אני כןרשום בתור נשוי- וזה גם ממשרד הבינוי והשיכון אז אולי זה מסתנכרן...
אם יש למישהו מידע בעניין אני ישמח,
תודה רבה

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני ישאל שוב כי ממש דחוף לי...
זכיתי בהגרלה האחרונה בבני עייש,
נרשמתי למחיר למשתכן לפני שנתיים בתור ידועים בציבור ולא שינתי את זה, אפילו שהתחתנתי כמה שבועות אחרי שנרשמתי, האם זה יכול להרוס לי את הזכייה? האם אני צריך לעדכן עכשיו את זה? ואם כן איך מעדכנים?
אני רוצה לציין שאני מקבל סיוע בשכר דירה ושם אני כןרשום בתור נשוי- וזה גם ממשרד הבינוי והשיכון אז אולי זה מסתנכרן...
אם יש למישהו מידע בעניין אני ישמח,
תודה רבה
תעדכן עכשיו לנשוי (לא יודע אם ניתן מרחוק, אולי צריך לקבוע פגישה). לא אמור להזיק כלום.

תמר קרביץ

משתמש חדש
נזכיר שוב בפעם המאה מינימום, לא עושים 25%, כי לפי"ז ההנחה יוצאת יותר מ600K ממחיר השומה המעודכן (שהוא ללא מע"מ). לכן המחיר המוצג הוא הקובע ללא שום הנחות, כמו שכתוב בסיפא.
אם גובה ההנחה הוא עד 600K איך יתכן שבדה מרקר נאמר שההנחה בבני עייש לפי הערכת השמאי הממשלתי היא בגובה של 1M

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אם גובה ההנחה הוא עד 600K איך יתכן שבדה מרקר נאמר שההנחה בבני עייש לפי הערכת השמאי הממשלתי היא בגובה של 1M
כי יש הגבלה על הגבלת ה600K (כלומר, לטובת הזוכים) - שמחיר הדירה לא יכול להיות גבוה יותר משומת 2020 ללא הנחה. ויש מקרים מסוייימים שמחיר הדירה התייקר ב5 שנים הללו (2020 עד היום) בכמיליון ש"ח.
(ספציפית בבני עי"ש יש להם טעות וההנחה אינה גבוהה עד כדי כך, אבל יש מקומות אחרים שזה כן הנחה של מיליון ש"ח - בדרך כלל בערי המרכז שקפצו בהם המחירים בשנים האחרונות בצורה דרמטית ביותר).

תמר קרביץ

משתמש חדש
כי יש הגבלה על הגבלת ה600K (כלומר, לטובת הזוכים) - שמחיר הדירה לא יכול להיות גבוה יותר משומת 2020 ללא הנחה. ויש מקרים מסוייימים שמחיר הדירה התייקר ב5 שנים הללו (2020 עד היום) בכמיליון ש"ח.
(ספציפית בבני עי"ש יש להם טעות וההנחה אינה גבוהה עד כדי כך, אבל יש מקומות אחרים שזה כן הנחה של מיליון ש"ח - בדרך כלל בערי המרכז שקפצו בהם המחירים בשנים האחרונות בצורה דרמטית ביותר
מה שאומר שנכון לשנת 2020 ההנחה אכן היתה בגובה של עד 600K ש"ח

Chaya L

משתמש חדש
זכיתי לפני כשנה וחצי בהגרלה בצפת מספר 2286 בפרוייקט רמת רזים דרום יש ל@בית שמשניק היקר או למישהו מושג איפה אוחז פרוייקט זה וכמה הוא ריווחי? בתודה מראש

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום
אני עשיתי את זה לחבר אז לא לכתוב בלי ידע
אני כותבת עם ידע
אני לא יודעת מה המקרה של החבר שלך
(וכתבתי לך שאולי יש עסקה מסויימת שבדיוק הסתדר
אבל עסקה נורמלית של דירה, אי אפשר לבטל ולהיות זכאים לדירה בהנחה)

אבא מתקשר

משתמש פעיל
זכיתי לפני כשנה וחצי בהגרלה בצפת מספר 2286 בפרוייקט רמת רזים דרום יש ל@בית שמשניק היקר או למישהו מושג איפה אוחז פרוייקט זה וכמה הוא ריווחי? בתודה מראש
תזכיר לי ביום ראשון אני ישאל מישהו שזכה וכבר עבר בינתים לגור בצפת בשכירות כדי להתאקלם במקום, מאמין שהוא ידע יותר פרטים עבורך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה