אפשר את עזרת המומחים?@בית שמשניק
כתוב בתל אביב שהמחיר ללא הצמדה
האם הזמן שעבר הוסיף הצמדה למחיר? (עבר כמה שנים מאז שאשרו את הקרקע להגרלה)
צפה בקובץ המצורף 1702018
אנחנו רוצים להחליט....
אפשר את עזרת המומחים?@בית שמשניק
צפה בקובץ המצורף 1702018
ההצמדה היא מקבלת ההיתר בניה או החתימת חוזה(לא זוכר בדיוק)@בית שמשניק
צפה בקובץ המצורף 1702018
או זה או זה- המאוחר מביניהם.ההצמדה היא מקבלת ההיתר בניה או החתימת חוזה(לא זוכר בדיוק)
מבחינת רווח שווה אבל אחוזי זכיה נמוכים מאוד 0.78% (1 מתוך 128)האם קרית ביאליק שווה (מבחינת רווח כספי)?
אני רואה במדלן עסקאות באזור 16000-17000 למ"ר,
בהגרלה עולה 9700.
האם לא שוווה ביחס השקעה- רווח?
צ׳אט עם רובי בוטאתה טועה ,אולי מבחינת הרגש, אבל מבחינת סיכוי בשתי המקרים אותו דבר בדיוק.
ביחס לראשל"צ- בת ים.מבחינת רווח שווה אבל אחוזי זכיה נמוכים מאוד 0.78% (1 מתוך 128)
מבחינת העלות זה כמעט אותו עלות ,הרווח כנראה יותר גבוה בראשון לציון(לא יודע אם בהבדל גדול ) ,אבל סיכוי יותר טוב (אם כי עדיין נמוך מאוד )בבת יםביחס לראשל"צ- בת ים.
מה יותר שווה? (גם מבחינה כספית השקעה- רווח, וגם מבחינת סיכויים.)
תודה.
שווה מאד. יש רווח גבוה ביחס להשקעה (כי זה מכרז ישן של מחיר למשתכן).האם קרית ביאליק שווה (מבחינת רווח כספי)?
אני רואה במדלן עסקאות באזור 16000-17000 למ"ר,
בהגרלה עולה 9700.
האם לא שוווה ביחס השקעה- רווח?
@בית שמשניק
@יב כסליו
עד 1,350,000 (שזה 75% מ - 1,800,000) אפשרי 10 %1,800,000
הם נרשמו כבר, וחושבים אולי להחליף ברגע האחרון כי כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן....משתגע מאלו שנרשמים ברגע האחרון.
ההגרלה פתוחה כבר 6 שבועות, והמגמות לא השתנו כלל (את ההמלצות שלי כתבתי אחרי 24 שעות מפתיחת ההגרלה).
איך אפשר להסביר את התופעה?
לא הבנתי, אכן הבני עייש של ה-4 חד' מדויק מהסיבה ש250 א' זה ההפרש בין 1,350 ל1600 (שזה המחיר),זה כן מדוייק, כי ה1.8 נקבע לפי מחיר השוק
לפי מדלן הרווח בקרית ביאליק עומד על כ750,000 ש"ח "בלבד" (באופן יחסי כמובן)שווה מאד. יש רווח גבוה ביחס להשקעה (כי זה מכרז ישן של מחיר למשתכן).
הבעיה היא שהסיכויים שם לא גבוהים.
לאעכשיו כשסגרו יכולים עדיין להאריך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: