כן.אם רוכשים דירה אחרי שזכו האם זה מבטל את הזכאות?
כשחותמים על חוזה לרכישת דירה בהנחה
צריך להביא אישור בתוקף (ואי אפשר להוציא אם יש דירה על שמכם)
כן.אם רוכשים דירה אחרי שזכו האם זה מבטל את הזכאות?
כמה זמן זה חתימת חוזה מתאריך הזכיה?כן.
כשחותמים על חוזה לרכישת דירה בהנחה
צריך להביא אישור בתוקף (ואי אפשר להוציא אם יש דירה על שמכם)
@בית שמשניקאיך יכול להיות ששומת אלעד היא 24000 למטר
בעוד שבמציאות זה לא ככה
זה לא טעות?
תלוי בהיתרים הערכה גסה שנה וחצי עד שנתייםכמה זמן זה חתימת חוזה מתאריך הזכיה?
כןואחרי החתימה כן אפשר?
שנתיים עם אופציה להארכה (כח עליון קורונות מלחמה וכו')וכמה זמן מחתימה עד קבלת מפתח
זאת הערכה שלו למחיר שיהיה (פרשנות שלי: הגדלת השומא ע"מ לצמצם את ההנחה)איך יכול להיות ששומת אלעד היא 24000 למטר
בעוד שבמציאות זה לא ככה
זה לא טעות?
תודה על התשובהכבני מקום ברכסים, האם אתם לא רוצים לגור שם?
אם כן, יתכן שעדיף לא להירשם לקרית גת שמוגרלת לפניה, ולא לשום עיר אחרת יותר גדולה ממנה. אלא ל2 ערים נוספות קטנות יותר - בני עי"ש, צור הדסה או אפרת.
הסיפור באלעד מורכב למדי.תודה על התשובה
לא נגור ברכסים, רק להשקעה, לכן אני מבינה שזה כן בסדר קרית גת
השאלה שלי למה אתה לא ממליץ על אלעד? (או שלא קראתי את כל ההודעות)
למה לבטל???צפה בקובץ המצורף 1699940
מופיע לי בהגרלה ישנה בקריית גת שהתקדמתי למספר 8 כדאי לבטל את זה ?
@בית שמשניק
מודה לך מאוד מקרב לב על השאלה המצויינת, ותודה ששאלת כאן ולא פנית אליי אישית, מתוך כוונתך הטהורה והצרופה.
להלן תשובתי:
הכסף הזה הוא רק במקרה של זכייה, והוא עבור כל הליווי המשפטי המסובך והמורכב, עד למימוש הרווח.
מימוש הרווח יכול להתבצע באמצעות מכירה לקבלן ויכול להתבצע באמצעות בנייה.
זה הרבה הרבה פחות מכל סכום שכל עו"ד מתחיל לוקח על ליווי של קבוצות רכישה (המקובל הוא 2-3% שזה פי כמה מהסכום הנ"ל).
השכר הוא עבור הליווי המשפטי ולא כמנהל קבוצה, וזה הודגש יפה בהודעתך.
זהו, כל שאר הרווחים שיש בפרוייקט, שייכים לכווווולם שוה בשוה.
ומכיוון שאתה חרד מאוד לרווחתי הכלכלית, נחשב ביחד את שכרי המבוקש:
אין לי שאיפה להגיע לקבוצה של כל שלושת המכרזים, אין לי גם אפשרות לכך לצערי. כולי תיקווה כי אחרים יתחרו גם ויזכו בשני המתחרים האחרים. אנחנו נתמודד כנראה רק על אחד המתחמים - לפי מספר הנרשמים.
נניח שיהיו לנו לצורך הדוגמה 49 נרשמים (הקבוצה הקטנה), אם המכרז לא הצליח - יצא שעשיתי את כל העבודה וההשקעה העצומה בתמורה ל9800 ש"ח - איני בטוח שזה מכסה לי אפילו את ההוצאות.
אם נצליח, זה אומר שבשלוש שנים הקרובות אהיה עסוק עם הדבר הזה באחריות על כמעט מאה מיליון ש"ח, כולל החזקת פרוייקטור מיוחד במשרד לצורך כך.
שכרי אמור להיות במקרה כזה כעשרים אלף ש"ח לחודש (אם הכל יצליח בע"ה, אם חלילה יימשך נניח חמש שנים תעשה את החשבון לבד) מתוך זה יש להוריד הוצאות משרד והחזקת עובד לפחות 12 אלף שח.
כלומר, אם הכל יצליח אני אמור להרוויח סכום עצום של 8000 ש"ח ברוטו לחודש, שהם (אני משלם מסים כמו טטאלה) בערך 5000 ש"ח לחודש.
תעביר את זה בבקשה לשולחיך ותשאל אותם אם יש להם עו"ד במחיר הזה, (אל תשאל אותם כמה הם מרוויחים, זה לא יפה להיכנס לכיס של השני). אם כן, אשמח שיחליף אותי כבר מעכשיו. אני אעזור לו ככל יכולתי אבל האחריות תהיה עליו וגם "הרווחים" הללו.
אם תוכל להסביר מדוע זה רווח לא גבוה אם מדירה חדשה שבבניה הרווח הוא 450000 כמובא במסמך שהובא למעלה ש4 חדרים הם 2,3000,000הסיפור באלעד מורכב למדי.
מבחינת סיכויים היא מומלצת מאד. הבעיה היא שהרווח לא מאד גבוה, וסכום ההשקעה גבוה, ולכן היא פחות מומלצת למשקיעים (אלא אם כן הם סבורים שמחירי הדירות באיזור יעלו משמעותית - דבר לא מופרך כלל).
מה שכן, היא כן מומלצת לבעלי הון עצמי ויכולת החזר גבוהים שרוצים בכל מקרה לגור במקום.
המחיר הוא כמעט כמו ירושליםאם תוכל להסביר מדוע זה רווח לא גבוה אם מדירה חדשה שבבניה הרווח הוא 450000 כמובא במסמך שהובא למעלה ש4 חדרים הם 2,3000,000
אלא אם אתה מחשב מול דירה יד שניה שלא מובן למה שתחשב ככה וגם לעיל במסמך חישב לעומת דירה ישנה בניגוד לערים אחרות ללא הסבר לכאורה
אשמח לתשובה!!
ממה שאני שמעתי דירות 4 חד' חדשות באלעד עולות מעט פחות - 2.25M.אם תוכל להסביר מדוע זה רווח לא גבוה אם מדירה חדשה שבבניה הרווח הוא 450000 כמובא במסמך שהובא למעלה ש4 חדרים הם 2,3000,000
אלא אם אתה מחשב מול דירה יד שניה שלא מובן למה שתחשב ככה וגם לעיל במסמך חישב לעומת דירה ישנה בניגוד לערים אחרות ללא הסבר לכאורה
אשמח לתשובה!!
מסתכלים בסוף על הרווח מול ההשקעה ,בדימונה צריך לשים פחות ממאה אלף(בגלל המענק)והרווח הוא לפחות 500,000 ,למה ללכת לאלעד ?גם לשים סכום גבוה וגם הרווח יותר נמוך.ממה שאני שמעתי דירות 4 חד' חדשות באלעד עולות מעט פחות - 2.25M.
דירות 4 חד' באלעד בהגרלה הנוכחית אמורות לעלות בין 1.89 ל1.94 - תלוי בהגרלות השונות (עיין בטבלאות טל זכריה הנעוצות בראש הפורום).
מה שמשאיר אותנו עם רווח של כ300-350K ומטה (ואפילו אם נוסיף עוד 50K כשיטתך - הרווח יהיה 350-400K)
במושגים של 'דירה בהנחה' זהו רווח מעט נמוך. כך שאם מחשבים את שנות השכירות הארוכות ואת מחירי השכירות המאמירים - אין כאן מספיק 'בשר' למשקיעים.
רווחי או סיכויים ?קרית גת, רכסים ודימונה
(להקפיד כמובן להיכנס לכל ההגרלות בכל עיר)
שילוב, בדגש גבוה יותר על הסיכויים.רווחי או סיכויים ?
הערת אזהרה זה לא נחשב בעלות על דירה ,ניתן להיות בעלים של עד שליש דירה
שלום לכולם
האם מישהו כאן עשה זכאות לאחר מכירת דירה שהייתה ברשותו?
חשוב לי לדעת האם מחשבים את ה3 שנים ללא דירה מחתימת החוזה או מעדכון הטאבו
תודה רבה
אפשר לעשות תיקון ולדווח על טעות
האם לבן הזוג יש דירה על שמו?@בית שמשניק אישה חד הורית שזכתה בהגרלה והתחתנה, האם הזכיה מתבטלת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: