בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
קשה להאמין. אין הרבה שנופלים בשלב הזה.בהגרלה של מגן אני מקום 9 ובהגרלה של אחים אום אני מקום 15 ברשימת המתנה בקטגוריית בן מקום
יש לי שם סיכוי ?
ושוב תודה לך @בית שמשניק על המידע
קשה להאמין. אין הרבה שנופלים בשלב הזה.בהגרלה של מגן אני מקום 9 ובהגרלה של אחים אום אני מקום 15 ברשימת המתנה בקטגוריית בן מקום
יש לי שם סיכוי ?
ושוב תודה לך @בית שמשניק על המידע
הגרלה שהרבה זוכים החליטו לוותר על הזכייה שלהם, והדירות עוברות לאלו הבאים בתור.קיבלתי במייל הודעה כזאת:
שלום רב,
אנו מבקשים ליידע אותך שניתנת לך הזדמנות נוספת לחדש את הרשמתך להשתלב בתור לבחירת דירה בפרויקט ב מגרשים 201-207 של שגראוי ייזום ובניה (אס.בי.סי) בע"מ בנוף הגליל, מתוקף השתתפותך בהגרלה 2192
כמות הדירות שנותרו להגרלה הינה:
נותרו 47 דירות
כל הדירות הן 5 חדרים בלבד.
מחיר החל מ-1,400,000 ש"ח
.
הרישום יתאפשר רק בתאריכים 05/05/2024 עד 12/05/2024 בשעה 23:59.
יובהר כי אין מדובר בעריכת הגרלה חדשה. סדר בחירת הדירות בסבב זה ייקבע לפי סדר הזוכים אשר נרשמו מחדש, בהתאם לתוצאות ההגרלה שכבר נשלחו אליך. תוכל לצפות בסדר בחירת הדירות לאחר אישור הרישום מחדש באזור תוצאות ההגרלה.
אם ברצונך להישאר ברשימת המועמדים לזכייה, היכנס לאזור האישי באתר ההרשמה להגרלות www.dira.moch.gov.il, ותחת "ההגרלות שלי", אשר מחדש את הרשמתך לפרויקט.
מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?
תודה מראש.
אתה יודע האם זה הגרלה שווה? ומה מצב הבנייה?הגרלה שהרבה זוכים החליטו לוותר על הזכייה שלהם, והדירות עוברות לאלו הבאים בתור.
צריך לבדוק טוב אם זה שווה. 1.4 מיליון לדירה בנוף הגליל (גדולה ככל שתהיה), זה באמת לא משהו שמתאים לכל אחד, ומובן לי מאד למה יש כ"כ הרבה ביטולים.אתה יודע האם זה הגרלה שווה? ומה מצב הבנייה?
לא שמעתי בינתיים כלום. אם אשמע משהו אעדכן בל"נ.
גם אני קיבלתי עכשיו מייל כזה@בית שמשניק
קיבלתי במייל הודעה כזאת:
שלום רב,
אנו מבקשים ליידע אותך שניתנת לך הזדמנות נוספת לחדש את הרשמתך להשתלב בתור לבחירת דירה בפרויקט ב מגרשים 201-207 של שגראוי ייזום ובניה (אס.בי.סי) בע"מ בנוף הגליל, מתוקף השתתפותך בהגרלה 2192
כמות הדירות שנותרו להגרלה הינה:
נותרו 47 דירות
כל הדירות הן 5 חדרים בלבד.
מחיר החל מ-1,400,000 ש"ח
.
הרישום יתאפשר רק בתאריכים 05/05/2024 עד 12/05/2024 בשעה 23:59.
יובהר כי אין מדובר בעריכת הגרלה חדשה. סדר בחירת הדירות בסבב זה ייקבע לפי סדר הזוכים אשר נרשמו מחדש, בהתאם לתוצאות ההגרלה שכבר נשלחו אליך. תוכל לצפות בסדר בחירת הדירות לאחר אישור הרישום מחדש באזור תוצאות ההגרלה.
אם ברצונך להישאר ברשימת המועמדים לזכייה, היכנס לאזור האישי באתר ההרשמה להגרלות www.dira.moch.gov.il, ותחת "ההגרלות שלי", אשר מחדש את הרשמתך לפרויקט.
מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?
תודה מראש.
1.4 מיליון ל5 חד' בנוף הגליל. אני קצת מסוייג אם יש כאן מספיק רווח. אבל האמת היא שאני לא ממש מכיר שם את השוק, כך שקשה לי לקבוע בוודאות.גם אני קיבלתי עכשיו מייל כזה
אשמח לדעת האם מבחינת מחיר זה משתלם? כמה כסף אני מרוויח בסוף?
וכן רציתי לדעת האם זה משתלם לקנות שם ולהשכיר- האם הביקוש בשכירות בנוף הגליל גבוה והאם התשלום שווה
וכן האם יש מקום לבדוק את הקומות של הדירות והגודל במטרים
אשמח לכל מידע בעניין
@בית שמשניק אם תוכל להגיד לי מה אתה חושב אשמח
תודה
איך אני יכול להשיג עוד פרטים על הפרויקט?1.4 מיליון ל5 חד' בנוף הגליל. אני קצת מסוייג אם יש כאן מספיק רווח. אבל האמת היא שאני לא ממש מכיר שם את השוק, כך שקשה לי לקבוע בוודאות.
צריך אולי להתייעץ עם מתווכים מקומיים.
נראה לי שזה הפרוייקט המדובראיך אני יכול להשיג עוד פרטים על הפרויקט?
רואים שם רק פנטאוזיםנראה לי שזה הפרוייקט המדובר
סלקטד סיטי - נוף הגליל - SBC - שגראווי ייזום ובניה
sbc-group.co.il
992 בבנייה. מאמין שכבר היתה שם בחירת דירות. יש שם רק 31 דירות בהגרלה, כך שלא נראה שיש כאן סיכוי.בהגרלה בבית שמש 992 אני במקום 9 ובהגרלה996 אני במקום 24 האם יש מה לחכות
מקור??בעז"ה מחר צפויים להתפרסם הפרטים על ההגרלה הקרובה
מה הכוונה פרטיים כולל תאריך מתי יפתח רשמי או לא?בעז"ה מחר צפויים להתפרסם הפרטים על ההגרלה הקרובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: