בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
סיכוי נמוך, אבל קיים.
מתי בחירת הדירות?
סיכוי נמוך, אבל קיים.
לפני חודש אמרו להם בין כמה שבעות לכמה חודשים.סיכוי נמוך, אבל קיים.
מתי בחירת הדירות?
כלומר,עדיין לא ידוע בדיוק. יש בערך כ6400 יח"ד שזכו בהם יזמים. ולא ברור כמה מתוכם ייכנסו להגרלה.
המכרז בבית שמש שהיה ברמה ג' נכשל, וזה שהיה בעיר הוותיקה הצליח.
הי, האם רלוונטי?יש מישהו שמעונין לקנות באלעד? 5 חד' יש היתר
נכשל פעם אחת.כלומר,
נכשל פעם שניה נכון?
ויש סיכוי שהם ירדו מהמכרז הזו לחלוטין?
רלוונטי?יש מישהו שמעונין לקנות באלעד? 5 חד' יש היתר
אני לא רואה באתר שכבר ניתן להרשם להגרלה של אחרי פסח, ההגרלה כבר נפתחה?
נכשל פעם אחת.
לכאורה ינסו לשפר את התנאים ולהוציא שוב
לא עדיין לא אפשרי כי עדיין לא אחרי פסחאני לא רואה באתר שכבר ניתן להרשם להגרלה של אחרי פסח, ההגרלה כבר נפתחה?
איפה יש פרטים?
כן, שלח לי הודעה פרטית או את המייל שלךהי, האם רלוונטי?
אשמח ליצור איתך קשר......
6298724כן, שלח לי הודעה פרטית או את המייל שלך
הקבוצת רכישה של ד.ש מגורי ישראל שזכו שבוע שעבר זה גם באותו רחוב אז תוסיף עוד 300 חרדים. לא?.הלוואי!
כיום האיזור שם לא ממש חרדי.
כאחד שיש לו נסיון עם דברים כאלו אשמח לקנות. מייל A035667700 גמיילכן, שלח לי הודעה פרטית או את המייל שלך
כפי שכבר עדכן @בית שמשניק התוצאות יהיו כנראה שבוע הבא ולא שבוע הזה.הולך להיות תוצאות של ההגרלת המשך בקרוב. כנראה תחילת שבוע הבא.
לאהאם זוכי רמה ד5, שכונת דרכי שמואל, כבר זומנו לבחירת דירות?
אני מכירה!!!מישהו מכיר זוכה במחיר למשתכן ברכסים שמעוניין למכור
כמה מתוך ה-1291 מוקצים לבני מקום?חדשות מגזרת המכרזים:
לאחר שכמעט כל מכרזי מחיר מטרה שהיו אמורים להיסגר החודש נדחו לחודש הבא, אתמול נסגר מכרז עם זוכה. המדובר הוא במכרז בקרית גת צפון (ציבור כללי) עם 263 יח"ד, כשמחצית מהדירות מיועדות להגרלות, והזוכה הוא י.ח. דמרי.
בכך מצטרפות 132 דירות נוספות ל1159 דירות שכבר זכו בהם יזמים בקרית גת - ובסה"כ יש כרגע 1291 דירות בקרית גת מוכנות להגרלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: