חבל!
איפה היה במקומות שווים?
איפה היה במקומות שווים?
בהמתנה לא כבן מקום ..אם הכוונה להגרלה 2241 שיש שם 342 דירות, אז יש שם 119 דירות לבני מקום. מקום 27 כבן מקום זה די גבולי
א"כ הסיכוי יותר טוב.בהמתנה לא כבן מקום ..
שזה בעצם מקום 27 מתוך 223..
גבולי? (בעצם האם אני מקום 27 בהמתנה לכלל הדירות, כלומר יש לפני גם בני מקום כחלק מאותם 27?)
מתי בערך לדעתך יתחיל הקבלן שם לזוז?, ואז יהיו שינויים יותר גדולים?
תודה!!
יש מצב שיש לי מישהויש מישהו שזכה ברכסים ומעוניין למכור?
אני מסכים לשלם יפה כמובן צריך להכיר את הנושא למה מוכר וכו יכול לקבל.. משכנתא וכו'יש מישהו שמעונין לקנות באלעד? 5 חד' יש היתר
A035667700כתוב לי מייל שלך ומיד תמחוק
הולך להיות תוצאות של ההגרלת המשך בקרוב. כנראה תחילת שבוע הבא.
איך שבוע הבא אם נסגר ההרשמה רק לפני יומיים?הולך להיות תוצאות של ההגרלת המשך בקרוב. כנראה תחילת שבוע הבא.
ככה זה, בהגרלת המשך בדרך כלל יותר מהיראי
איך שבוע הבא אם נסגר ההרשמה רק לפני יומיים?
מוסמך?הולך להיות תוצאות של ההגרלת המשך בקרוב. כנראה תחילת שבוע הבא.
,בהגרלת המשך שהיתה לפני שנה פורסם לאחר כ3 שבועות.ככה זה, בהגרלת המשך בדרך כלל יותר מהיר
@בית שמשניק ההגרלה של אחרי פסחמוסמך?
ממה שאני שמעתי התוצאות יפורסמו כשבוע לפני פסח, ונערכים להגרלה הבאה אחרי פסח.
עדיין לא ידוע בדיוק. יש בערך כ6400 יח"ד שזכו בהם יזמים. ולא ברור כמה מתוכם ייכנסו להגרלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: