בדיוק לזה התכוונתי -שזה אומר שיש עדיפות לבני מקום אם יש דירות לבני מקום ובהגרלת המשך עכשיו יש דירות לבני מקוםלמעט - עדיפות לבני מקום "ככל שקיימות דירות לבני מקום"
בדיוק לזה התכוונתי -שזה אומר שיש עדיפות לבני מקום אם יש דירות לבני מקום ובהגרלת המשך עכשיו יש דירות לבני מקוםלמעט - עדיפות לבני מקום "ככל שקיימות דירות לבני מקום"
אני לא מבין כך.בדיוק לזה התכוונתי -שזה אומר שיש עדיפות לבני מקום אם יש דירות לבני מקום ובהגרלת המשך עכשיו יש דירות לבני מקום
ממש לא, תקרא שוב,"ואם תמצא לומר" שזה כמו שאתה אומר מה הכוונה "ככל ונותרו דירות לבני מקום" היית סבור שבני מקום ייקבלו עדיפות ככל ולא נותרו דירות לבני מקום בהגרלה(אני חושב שזה ברור גם בלי ה"פלפול" הזה)אני לא מבין כך.
תקרא את המשפט מתחילתו עם ההקשר הנכון.
ז"א שכל כללי הגרלת המקור נשארות, חוץ מהכלל של עדיפות לבני מקום, וזאת אפילו אם נשארו דירות שבהגרלה הקודמת היו לבני מקום, כעת מובן?
לידיעתכם: בהגרלות המשך לא מוענקות עדיפויות. ההגרלות מתבצעות בהתאם לכללי הגרלת המקור, למעט עדיפות לבני מקום-ככל ונותרו דירות לבני מקום בהגרלה.
לכאורה בחריש זה לא ריווחי, ניתן להשיג כעת דירות גן בנויות גדולות כ200 מטר החל מ 1,840,000בוודאי! היות והדירות בשלבים מתקדמים זה הופך להשקעה כדאית יותר מסתם מחיר למשתכן(בנוסף למחיר המצחיק)
אם לא נשארו דירות לבני מקום מתוך ההגרלה המקורית, אז ברור שגם כעת אין להם עדיפות.ממש לא, תקרא שוב,"ואם תמצא לומר" שזה כמו שאתה אומר מה הכוונה "ככל ונותרו דירות לבני מקום" היית סבור שבני מקום ייקבלו עדיפות ככל ולא נותרו דירות לבני מקום בהגרלה(אני חושב שזה ברור גם בלי ה"פלפול" הזה)
באמת לגבי חריש המחיר נראה לי קצת גבוה מדילכאורה בחריש זה לא ריווחי, ניתן להשיג כעת דירות גן בנויות גדולות כ200 מטר החל מ 1,840,000
זה בא להגיד אולי על עדיפויות למילואים, נכים ,וכדו שבהגרלות ההמשך אין, ויכול להיות שגם בא לומר שאין עדיפות למחוסרי דיור יותר ממשפרי דיוראם לא נשארו דירות לבני מקום מתוך ההגרלה המקורית, אז ברור שגם כעת אין להם עדיפות.
לכן ההערה הזו באה לסייג ולומר שבמידה ונשארו דירות מתוך ההגרלות לבני מקום, בהגרלת ההמשך הם יפתחו לכלל הציבור ללא עדיפות לבני מקום, למרות שבאתר מופיע אותם עדיפויות כמו בהגרלה המקורית.
כעת זה מובן?
לשיטתך, כל המשפט הזה מיותר ומסורבל מתחילתו, כי הוא משאיר את אותם ההעדפות כמו בהגרלה הראשונה.
אתה קצת נסחף , תביא דירת גן גדולה 5 חדרים בכזה מחירלכאורה בחריש זה לא ריווחי, ניתן להשיג כעת דירות גן בנויות גדולות כ200 מטר החל מ 1,840,000
תחפש ביד 2.אתה קצת נסחף , תביא דירת גן גדולה 5 חדרים בכזה מחיר
יתכן, אבל לי מסתבר יותר כמו שכתבתי.זה בא להגיד אולי על עדיפויות למילואים, נכים ,וכדו שבהגרלות ההמשך אין, ויכול להיות שגם בא לומר שאין עדיפות למחוסרי דיור יותר ממשפרי דיור
הרבה יותר מלוטו
גם בלוטו יש זוכים. אמנם סיכויים נמוכים בדרך הטבע, אבל למה לא יזכה? הרי סטטיסטית מישהו יזכה, אותו אחד יכול להיות זהכי 100,000 נרשמים על כמה עשרות דירות זה כמו לזכות בלוטו
תראה, אין שום דירת (לא רגילה ולא גן) בחריש שמתומחרת לפי 7,324.20 למטר. יש שם פשוט חצר ענקית (נראלי 250 מ"ר.)לכאורה בחריש זה לא ריווחי, ניתן להשיג כעת דירות גן בנויות גדולות כ200 מטר החל מ 1,840,00
אין לי ווצאפ..יש קבוצת וואצאפ שנפתחה לזוכים. הרשמה בקישור: https://chat.whatsapp.com/BhYTBotnJAX2L8AiSYEuj9
אין אף פעם 100K נרשמים בהגרלות המשך וגם לא קרוב לזה. אולי זה מחוסר ידיעה (אין כ"כ פרסום), ואולי מחוסר הבנה לגבי המעלות של הגרלות ההמשך.כי 100,000 נרשמים על כמה עשרות דירות זה כמו לזכות בלוטו
מה אתה אומר?מחכה להכרעת @בית שמשניק
לא התעמקתי מספיק בענין. מה שברור זה שיש כמה הגרלות המיועדות לבני מקום בלבד, וכל החיצונים שנרשמים אליהן לא יזכו שם.מה אתה אומר?
עכשיו התעמקתי יותר, וכנראה שזכית לכוון לעומק הפשט ולאמיתה של תורה, וניכרים דברי אמת, ודו"ק היטב, ואכמ"ל, ודפח"ח...זה בא להגיד אולי על עדיפויות למילואים, נכים ,וכדו שבהגרלות ההמשך אין, ויכול להיות שגם בא לומר שאין עדיפות למחוסרי דיור יותר ממשפרי דיור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: