צפוןהגרלה 2339 בקרית גת, באיזה אזור זה?
צפוןהגרלה מס 2351 בקרית גת
איפה זה צפון או מערב
זה באלעד - נראה לי שהכל מוגדר שם חרדיההגרלה הזאת זה בחרדי?
נחשב קבלן טוב. אבל יש עליו קצת תלונות בבית שמש.בית שמשניק
מה אתה אומר על רייסדור
יש סיכוי קלוש בלבדבית שמשניק
חבר שלי זכה באלעד בפרויקט עם -77 דירות והוא במקום ה 102, האם יש לו סיכוי ? ועד קרוב משפחה שזכה ג"כ שם אבל -במקום 107, האם לו יש סיכוי ?
אפילו מעט יותר - כ600Kאז הרווח הצפוי בדירת 3 חד' הוא 550,000 ש"ח כי לפי מדל"ן מחיר ממוצע למטר באזור הזה הוא 18,900 ש"ח
שזה 1.5 מ' ש"ח לדירת 80 מטר, לא?
אפשר בג'ימייל: avrahamh106
נחשב מאד טובאיך הקבלן אפי קפיטל?
אפשר קישור לאתר שרואים בו את המכרזים של רמ"י בשביל לראות איפה יהיה הגרלות הבאות?
אנחנו ממתינים מספר 6 מבני המקום ברכסים מתוך 40 דירות לבני המקום,כך זה פעם. אבל לדעתי יש היום יותר מודעות בציבור ואחוזי הביטול נמוכים בהרבה
לא כתוב שם מספר דירות בפרויקט איך אפשר לדעת?יש לכתוב ב"מצב הפרוייקט" - טרם נפתח להרשמה.אתר ההרשמה להגרלות "דירה בהנחה"
באתר תוכלו לקבל מידע על תהליך ההשתתפות בתוכנית דירה בהנחה.dira.moch.gov.il
המקומות שב"מחיר למטר" מופיעים בהם מספרים (גם 0.00) מוכנים להגרלות.
שאר המקומות עדיין לא זכו בהם יזמים ואינם מוכנים להגרלות
זה קצת גבולי. קשה לי לקבוע איך לנהוג כאן.אנחנו ממתינים מספר 6 מבני המקום ברכסים מתוך 40 דירות לבני המקום,
האם כמה זמן שווה לנו לחכות?
תודה!
אם נכנסים ללשונית "פרטים" בצד שמאל - מקבלים את הנתונים המדוייקים אודות מספר יח"ד הכולל במתחם ומספר יח"ד בהגרלה הצפויהלא כתוב שם מספר דירות בפרויקט איך אפשר לדעת?
מצויין. בנה הרבה מהבניינים החדשים היוקרתיים ברוממהאיך הקבלן אקה נדלן?
אני אישית לא מכיר. אולי מישהו אחר יודע?איך הקבלן אדור א.ד. פרוייקטים בע"מ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: