אזור אישי- ההגרלות שלימישהו ייכול לכוון אותי איפה באזור אישי באתר אפשר לצפות בתוצאות ההגרלה
וכן אם לא קיבלתי שום מייל זה אומר שלא זכיתי?
אזור אישי- ההגרלות שלימישהו ייכול לכוון אותי איפה באזור אישי באתר אפשר לצפות בתוצאות ההגרלה
וכן אם לא קיבלתי שום מייל זה אומר שלא זכיתי?
מדובר על זכיה! מזל טוב! מתוך 109 דירות בפרויקט אתה מקום 43 בשביל לבחור דירה..קיבלתי הודעה זו
שלום רב,
ברכותינו. אתה קרוב יותר מתמיד לדירה משלך. זכית בהגרלה לתור לבחירת דירה.
במסגרת תוכנית "דירה בהנחה" זכית בהגרלה מספר 2350 לפרויקט 1 של קבלן מרדכי אביב. מפעלי בניה בעמ
ביישוב קריית גת
נקבע כי מקומך לבחירת דירה הוא 43. בהגרלה זו הוצעו 109 דירות.
שים לב שאם מדובר בהגרלת המשך, קודמים לך בבחירת הדירה זוכים בהגרלות הקודמות שהתקיימו לפרויקט זה.
א. האם מדובר על זכיה?
ב. אם כן האם מדובר בפרויקט חרדי, והאם זה מיקום טוב?, וכן האם המחיר טוב?
תודה רבה
הכתובת לא נמצאה...ב"ה גם אנחנו זכינו שם! מקום 52, אשמח גם לשמוע את הפרטים על הקבלן והמקום מי שיודע, תודה
מי שזכה שם.... שישלח לי מייל לכתובת 55251 שטרודל גימייל.... ונתאגד...
סליחה כתובת המייל היא: 55251TA שטרודל גימייל, קודם כל מספרים ואח"כ אותיות TA...הכתובת לא נמצאה...
40מי יודע כמה הגרלות היו ברכסים ל'בני המקום'?
יש אפשרות לפתיחת קבוצה במייל לזוכים בבני עי"ש?להצטרפות לקבוצות ווצאפ זוכים
יש לשלוח הודעה מסודרת עם שם מס' הגרלה ועיר
למספר 0526160995
?שאלה:
אם (זכיתי) באלעד במקום 97, בפרויקט עם 64 דירות, מה זה אומר ??? והאם יש לי סיכוי לחכות ברשימת המתנה ולזכות ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: