שמואל הגבר
משתמש רשום
אני מנסה להירשם בשביל חבר להגרלה וזה כותב לי שאחד הנתונים שגויים ניסיתי כמה פעמים ולא עבד מישהו יודע למה זה?
למקומות ש3 חד' עולה עד 950K ועם סיכויים לא נמוכים מידי:למי שיש הון עצמי נמוך בסביבות ה150 אלף ואין לו הרבה הכנסות איפה שווה לו להכנס כדי לא להכנס להרפתקאות
בדר"כ זה לא שגוי רק בעיה באתר שלהם, זה קורה המון, צריך לנסות עוד כמה שעות.אני מנסה להירשם בשביל חבר להגרלה וזה כותב לי שאחד הנתונים שגויים ניסיתי כמה פעמים ולא עבד מישהו יודע למה זה?
ניסיתי גם במוצש וגם עכשיו וזה לא עובדבדר"כ זה לא שגוי רק בעיה באתר שלהם, זה קורה המון, צריך לנסות עוד כמה שעות.
בדקתי בשבילך עכשיו עם קוד נכון, וזה עבד.בדר"כ זה לא שגוי רק בעיה באתר שלהם, זה קורה המון, צריך לנסות עוד כמה שעות.
המגמות נשארו בעינן בלא שום שינוי:הבנתי שיש זינוק במספר הנרשמים, ושהגענו ל 100,000
האם מגמות הסיכויים נשארו כשהיו?
כי יש מצב שמי שמחכה ליום האחרון, בודק היכן הכי טוב להשקעה ולאו דווקא למגורים, ואם יש מספיק כאלו, זה עשוי לשנות את תמונת הסיכויים..
מבחינת מחירים - הרווח גבוה מאד ועומד על למעלה ממיליון ש"ח.לבן מקום פ"ת
כדאי לעשות פתח תקווה? מבחינת סיכויים ומבחינת מחירים
לגבי לגור בפתח תקווה,מבחינת מחירים - הרווח גבוה מאד ועומד על למעלה ממיליון ש"ח.
מבחינת סיכויים - המצב לא מזהיר ועומד כרגע על 1 מתוך 69 (לעומת 1 מתוך 300 לחיצונים).
יתכן שלאור הרווח החריג והרצון לכאורה לגור בסביבה, כדאי לבן מקום לשקול את הרישום לשם. אבל עם זאת צריך לזכור שאם נרשמים ל3 מתוך 4 הערים שבמקומות הראשונים - קרית גת (1 מתוך 16), בני עי"ש (1 מתוך 26), אלעד (1 מתוך 32) וקרית עקרון (1 מתוך 38) - הסיכויים יהיו גבוהים יותר.
אכןההגרלה פתוחה עד 7.2. כולל?-כלומר עד רבעי בחצות?
חבל שכותבים נתונים בלי להבין בענין. הסיכויים נמדדים לפי כל העיר יחד ולא לפי הגרלה בודדת (כי הרי נרשמים לכל ההגרלות בעיר), בשביל זה צריך לעשות למעלה בצד שמאל "קבץ לפי עיר". ואז, הופ, קרית מלאכי ורכסים ממש לא בשלישיה הפותחת, אלא דוקא קרית גת ואלעד.שימו לב שקריית מלאכי ורכסים הם
1. מהשלישיה הראשונה לסיכויי זכיה (אחוזי זכייה לפי ערים)
2. ומחיר יחסית זול באזור ה1200000 לדירת 4 חדרים
3. והם באזור שיש כבר קהילה ליטאית כך שגם אם זכית יחידי חרדי / ליטאי בפרויקט תוכל לגור שם!
בהצלחה לכולם.
מידע זה למי שמעוניין בדירה למגורים! במחיר שפוי! ובאזור שיש כבר חרדים,
מי שמחפש רווח גדול עדיף לו מקומות אחרים.
כמובן שיש את קריית גת במחיר גם טוב אבל הסיכויים כרגע 0.6%
ואלעד שהסיכויים בה הם 0.52% אבל המחיר יקר יחסית 1,800,000 לדירת 4 חדרים.
איך הגעת לזה?שימו לב שקריית מלאכי ורכסים הם
1. מהשלישיה הראשונה לסיכויי זכיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: