זה מה שאני
משתמש פעיל
אבל זה די סותר את האקסל שלך לגבי אילת (לגבי השאר לא בדקתי)עיין בטבלאות שהעלה @למה זה תשאל לשמי בעמ' 296
אבל זה די סותר את האקסל שלך לגבי אילת (לגבי השאר לא בדקתי)עיין בטבלאות שהעלה @למה זה תשאל לשמי בעמ' 296
כבר כתבתי לעיל שנפלה כנראה טעות (במקור, ולא אצלי) בנתונים לגבי אילת וירושלים, וזה תוקן בטבלה המצויינת של @למה זה תשאל לשמיאבל זה די סותר את האקסל שלך לגבי אילת (לגבי השאר לא בדקתי)
יש הטבה של 90% משכנתא כך שלא צריך הרבה הון עצמי. בנוסף, אפשר להירשם למקומות זולים יותר ולבחור בדירות קטנות.@בית שמשניק
דבר ראשון תודה וכל הכבוד על הניתוח והנגשת הנתונים,
שאלה,
להורינו המבוגרים יש זכאות כמחוסרי דיור, אך אין להם את הסכומים להשקעות. וגם לנו, כמובן רק עם משכנתאות....
במקרה תאורטי של זכיה, תהיה בעיה לממש את זה?
תודה על המענה המהיר..יש הטבה של 90% משכנתא כך שלא צריך הרבה הון עצמי. בנוסף, אפשר להירשם למקומות זולים יותר ולבחור בדירות קטנות.
זה די מסובך, וצריך אולי להתייעץ עם יועץ משכנתאות בענין.תודה על המענה המהיר..
אך בגיל שלהם, הם לא יקבלו משכנתא, האם נוכל לקחת את המשכנתא באיזו שהיא צורה על שמם?
כ"כ, האם זה נכון במקרה הזה להרשם להגרלות בהם המחירים הם הנמוכים ביותר?
היכן היתם ממליצים?
זה לא תוקן אצלו עדיין מופיע אצלו מחיר למ"ר באילת 2023 17500 ש"ח שזה לא נכון לגבי פרויקטים חדשים זה מה שרציתי להבהירכבר כתבתי לעיל שנפלה כנראה טעות (במקור, ולא אצלי) בנתונים לגבי אילת וירושלים, וזה תוקן בטבלה המצויינת של @למה זה תשאל לשמי
יכול להיות שלא היבנתי נכון הרווח הגבוה שמופיע באקסל שלך לגבי אילת לא נכון?כבר כתבתי לעיל שנפלה כנראה טעות (במקור, ולא אצלי) בנתונים לגבי אילת וירושלים, וזה תוקן בטבלה המצויינת של @למה זה תשאל לשמי
הנתונים לגבי אילת לא ברורים כל הצורך. אני חישבתי לפי מה שפירסמו בשם מדל"ן, ולפי זה יצא רווח גבוה מאד של כ1.2 מיליון, ואחר כך העירו כאן שאלו לא המחירים הריאליים האילת, וכנראה שהרווח שם נמוך משמעותית.יכול להיות שלא היבנתי נכון הרווח הגבוה שמופיע באקסל שלך לגבי אילת לא נכון?
אתה יכול להסתכל במדל"ן ולהחליט בעצמך מה המחיר למ"ר הנכון (לדירות חדשות), ולעדכן את זה אצלך באקסל שהורדת בגיליון השני במחיר למ"ר והכל יתעדכן לפי"ז.זה לא תוקן אצלו עדיין מופיע אצלו מחיר למ"ר באילת 2023 17500 ש"ח שזה לא נכון לגבי פרויקטים חדשים זה מה שרציתי להבהיר
איך בודקים במדלן דירות חדשותמה המחיר למ"ר הנכון (לדירות חדשות)
הסיבה העיקרית להיכנס לקרית גת היא לא הרווח הצפוי, כי באמת יש מקומות עם רווח גבוה יותר (אם כי גם בקרית גת יש רווח מכובד), אלא הסיבה היא הסיכויים הגבוהים משמעותית משאר המקומות - כרגע 1 מתוך 15 זוכה. ובשביל זה כמובן צריך להיכנס לכל ההגרלות בעיר, כי אחרת הסיכויים יהיו קטנים הרבה יותר.@בית שמשניק
לגבי השאלה האם להכנס לכל קרית גת או רק לחרדי,
צריכים לקחת בחשבון שבאיזור החילוני ההנחה נמוכה יותר כלו' יש ריוח של קרוב לחצי מליון,
ויש כאילו שלדעתם זה לא מספיק כדי לחכות 5 שנים במקרה הטוב + משכנתא - השאלה היא בעיקר כמה הצפי לעליית מחירים בעתיד.
ואם ההנחה באמת יותר נמוכה יתכן שזה לא כ"כ שווה כדירה להשקעה.
מצד שני אם אתה כבר נכנס בקריית גת למה לא להכנס להכל.
אבל אם אתה נטו להשקעה - אולי כבר לא שווה בכלל בקרית גת (צריך לחשב כמה סיכויי זכייה זה רק קרית גת מערב - שזה יותר משתלם)
ואולי שווה למשל אלעד, בני עייש, וקרית עקרון.
נקודה למחשבה.
(אני נכנסתי לא להשקעה שזה כבר שיקולים אחרים - והעדפתי לא להכנס בכל קריית גת - הרבה חולקים עליי - וייתכן שבצדק... - רק אין לי כח להתעסק עם דירה שא"א לגור בה למרות שזה רק כשנתיים עד שניתן למכור - אז אני צריך לחשוב על זה שוב..)
חסוםלפי נתוני משרד השיכון המובאים בגלובס נרשמו בינתיים נכון לשעת עריכת הכתבה 93,192 משקי בית
כך הפכה דווקא רחובות לעיר המבוקשת ביותר בהגרלות דירות בהנחה
www.globes.co.il
עמוד הבית נדל"ן ותשתיותחסום
תוכל להעלות אותה
תודה
אם כך, מדובר באמת ברווח של מעל מיליון ש"ח לדירת 100 מ"ר.מתוקן אילת ע"פ אדני ארץ
אפשר בהחלט שהילדים יהיו הלווים וההורים יהיו ערב ממשכן,תודה על המענה המהיר..
אך בגיל שלהם, הם לא יקבלו משכנתא, האם נוכל לקחת את המשכנתא באיזו שהיא צורה על שמם?
כ"כ, האם זה נכון במקרה הזה להרשם להגרלות בהם המחירים הם הנמוכים ביותר?
היכן היתם ממליצים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: