מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

כמה זמן לוקח מביטול זכיה קיימת
עד שאני יכול להיכנס להגרלה הנוכחית?

מיד??
מצו"ב מה שמפורסם רשמית,
מניסיון אישי לפני כ-4 שנים זה לקח יומיים, לא יודע מה קורה כהיום בפועל,
יש לך עוד 5 שבועות לכן אין סיבה להמתין ליום האחרון.

קבצים מצורפים

• ביטול.PNG
    ביטול.PNG
    KB 48.9 · צפיות: 32

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ומה אתה היית עושה?
קצרין עדיפה?
בא נחדד. אלעד בודאי עדיפה על קצרין. אין שום שאלה. השאלה היא האם 25% או 30% אלעד (להערכתי זה ייגמר במספרים האלו) עדיף על 100% קצרין.
וזו שאלה כבדת משקל. מאד. ואפילו מאד מאד.
גילוי נאות: באופן אישי אני הייתי די נגד ההגרלות בקצרין מכמה סיבות - אתה יכול לבדוק באשכול הזה https://www.prog.co.il/threads/התיישבות-חרדית-בקצרין.865840/
אבל יש הרבה מומחים אחרים הסבורים שזו היתה הגרלה מצויינת עם רווח גבוה, ויש להוסיף על כך שלפני מספר שבועות כבר התקבלו אישורים לתוכניות שם.
אני בהחלט מבין את החשקה= שלך כבן מקום באלעד (שמן הסתם רוצה להמשיך ולגור בעיר) לבטל את הזכיה בקצרין ולהירשם לאלעד, אבל בשום פנים ואופן אינני יכול להמליץ לך על הצעד הזה, כיון שרוב הסיכויים שתצא קרח מכאן ומכאן...
נ.ב. אם יש לך רב שאתה פועל על פיו, אולי זו הזדמנות להיכנס אליו ולהתייעץ ולבקש ברכה.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

אחג

משתמש מקצוען
אגב איך עובד סדר ההגרלות.
לפי גודל הערים (מספרי ההגרלות מסודרות כבר לפי הגודל, אין צורך ללכת לחפש בלמ"ס)
מצ"ב הרשימה שערכו פה למעלה

סדר ההגרלות הוא לפי מספרי ההגרלה
ירושלים - 2316
פתח תקווה - 2317
רחובות - 2324 - 2318
אשקלון - 2335 - 2325
מודיעין - 2338 - 2336
קריית גת - 2359 - 2339
אילת - 2361 - 2360
אלעד - 2370 - 2362
צפת - 2371
קרית שמונה - 2373 - 2372
קרית מלאכי - 2374
מעלות - 2376 - 2375
רכסים - 2377
קרית עקרון 2380 - 2378
בית דגן - 2381
בני עיי"ש 2387 - 2382

ב.צ.מ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אשמח לדעת האם יש צורך בפעולה כל שהיא אחרי שקיבלתי הודעה שזכיתי בהגרלת המשך ?
וכמ"כ מה זה אומר שקיבלתי היום מייל עם ההודעה שנפתחו הגרלות חדשות אפי' שהודיעו לי לפני חודשיים שזכיתי
תודה רבה

הגולם החולם

משתמש מקצוען
כרגע, המספר אוחז ב891 בני מקום בקרית גת שנרשמו - עדיין 100% זכייה. אם יירשמו עוד 33 בני מקום, זה כבר לא יהיה מובטח ברמה של 100%.
סביר להניח, אפילו סביר מאד להניח, שמי שהוא בן מקום, בקרית גת כבר נרשם. שהרי מן הסתם הוא רוצה, אפילו מאד רוצה להמשיך ולגור בקרית גת, על אחת כמה וכמה שהוא מקבל שם דירה על מגש של זהב.
אשר על כן נראה שלא יהיו הבדלים משמעותיים בנתונים האלו, מה שאומר שאפשר כבר עכשיו לשגר ברכת ישוב טוב לכלל הנרשמים בני המקום בקרית גת ובבני עיי"ש. [וברכת ברוכים הבאים למועדון השחיתות לאלו בצמרת....].

שוקי פרוגר

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
באותה המידה סביר להניח שרבים רבים שאינם בני מקום עדיין לא נרשמו וממתינים לראות מה כדאי ואיפה.
כך שהנתונים עכשיו ממש לא רלוונטיים.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
סביר להניח, אפילו סביר מאד להניח, שמי שהוא בן מקום, בקרית גת כבר נרשם. שהרי מן הסתם הוא רוצה, אפילו מאד רוצה להמשיך ולגור בקרית גת, על אחת כמה וכמה שהוא מקבל שם דירה על מגש של זהב.
אשר על כן נראה שלא יהיו הבדלים משמעותיים בנתונים האלו, מה שאומר שאפשר כבר עכשיו לשגר ברכת ישוב טוב לכלל הנרשמים בני המקום בקרית גת ובבני עיי"ש. [וברכת ברוכים הבאים למועדון השחיתות לאלו בצמרת....].
סביר, אבל לא נכון.
מאז ההודעה הקודמת שלי לפני 4 שעות כבר עלו המספרים בהגרלה הכי מבוקשת בקרית גת (2344) מ891 ל909 (אולי בעקבות המייל ממשרד השיכון שנשלח היום), כך שעד סוף ההרשמה המספר בודאי יעבור את ה924, ולכן מסתמן שיהיו בכל אופן כמה בני מקום מאוכזבים. (בנוסף לכך, לא כל בני המקום נרשמו לכל ההגרלות בעיר, מה שגם כן גורם להם להפחתת הסיכויים).

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען

אחג

משתמש מקצוען
אולי, וזו רק השערה שמי שלחברים שלו יש הרבה בני מקום שגרים במקום ספצפי.
להגיד שזה סתם פשלה, נשמע קצת יותר הזוי..
נראה לי מעט בנאלי להכניס פה ענין של קשרים, בפשטות הרעיון מאחורי בני מקום היה מטרה לשמור על סגנון בני המקום ועל אופי העיר, וככה עיר חרדית תישאר חרדית וחילונית תישאר חילונית, וכטענת העו"ד היקר שלנו
אולי כן אפשר להבין את התועלת בצמרת שרצו שעיר בעלת אופי ליכודי תישאר כזו ולא תשתנה ע"י מצביעים אחרים.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
יש לך השערה למה?
אולי הם מכירים את העיר ולכן רוצים אזורים ספצפיים בדווקא?
לא לגמרי ברור. בהתחלה חשבתי שזה תלוי בשכונות השונות, שיותר נרשמים לצפון מאשר למערב. אבל עכשיו אני רואה שלמשל להגרלה של רייסדור במערב (2341) נרשמו מספר גבוה למדי הן של חיצונים והן של בני מקום, כך שזו לא הסיבה המרכזית. נראה לי שיש כאלו שפשוט לא יודעים שאפשר להירשם לכל ההגרלות בעיר, כך שבאופן כללי ההגרלות האחרונות ברשימה עם מספר משתתפים נמוך יותר (כך זה בדרך כלל גם בערים אחרות).
לגופו של ענין, ההגרלה בקרית גת עם מספר הנרשמים הכי נמוך היא אכן במערב, והיא של "וינדור בקריה" (הגרלה 2358). מספר הנרשמים שם של החיצונים ושל בני המקום נמוך משמעותית מבשאר ההגרלות. מעניין מה הסיבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה