שים לב, שמיקומך בתור לזכיה שמופיע באתר ההגרלות הוא לאחר קיזוז אלו שזכו.לאיזה מקומות משתלם להירשם - אם בכלל -
למי שנמצא ברשימת המתנה במיקום משתלם?
אני ברשימת המתנה בניר צבי בלוד,
הגרלה לפני שנה, 12,000 למ"ר.
116 דירות, מקום 132 - זאת אומרת מקום 16 ברשימת המתנה.
התקדמתי בחודשים הראשונים למקום 8 - ובחודשים האחרונים אין התקדמות בכלל.
מה הסיכויים שלא אתקדם לזכיה בלוד - שעל פניו היא זכיה משתלמת מרוב ההגרלות הנוכחיות?
[נקודה נוספת - חלפה כבר שנה מההגרלות - מה שאומר שניתן יהיה למכור את הדירה שנה לפני ההגרלות הנוכחיות - למניין שני הגרלה [7] ולא למניין שני טופס 4 [5] שזה תלוי בהיתרי הבניה.]
בחודשים האחרונים אין התקדמות ברשימת המתנה, עדיין מסתבר שבשלב חתימת החוזים יהיו שיבטלו משיקולי תקציב וכו', השאלה עד כמה זה בטוח.
האם שווה להירשם להגרלות המשתלמות במרכז - פ"ת אלעד ראשון לציון?
או שבהנחה ויש לי זכיה ודאית בלוד - בהשקעה נמוכה יותר של 12,000 למ"ר לפי ההגרלות אז - עדיף פשוט להמתין?
המבינים בעם -
לא לבטל כמעט שום זכייה בשביל כמעט שום זכייה אופציונלית. (למעט אם אתה בן מקום בקצרין למשל, שאז מאחוז זכייה...)לבטל זכיה בחיפה בשביל זה
מקום 60 מתוך 250 ?
זה לא מדד ולא תלוי בשום דבר, אלא 3.4% שנתי קבוע.משהו יכול להסביר מה זה "המקדם" שמקפיץ את מחיר הדירה?
מהיכן המדד הזה ובמה הוא תלוי
תודה
כל שנה עולה ב3.4% או שזה קבועזה לא מדד ולא תלוי בשום דבר, אלא 3.4% שנתי קבוע.
כל שנה.כל שנה עולה ב3.4% או שזה קבוע
כל מכרז לפי מה שרשום בו. 10.3% זה במכרזים בעתיד (לא יודע ממתי בדיוק).כי אמרו פה בשם מרן הגלובס שזה עולה ל 10.3
לפני ההגרלה לא יודעים.איך יודעים מה גודל הדירות?
בכל הנתונים הנ"ל שכחת לציין שצריך לבדוק גם סיכויי זכיה בכל עירלפני הבחירה מומלץ לקחת דף ועט לבדוק מספר דברים:
- עד לאיזה סכום ברצונינו להגיע
- האם אנחנו יכולים לעמוד ביכולת ההחזר ? וכרגע בשכירות + משכנתא (לתקופה מסויימת)
- מהי מטרתי? רכישת הנכס למגורים או להמשיך לשכור ולהשכיר
- אם המטרה היא לשכור ולהשכיר להקפיץ את ערך הכסף בדקו:
- *איזה עיר עם התמורה הכי גבוהה (הרווח למטר כרגע הכי גדול)
- *מחיר השכירות באותה עיר
בהצלחה!!!
- החומר הנ"ל נכתב מבדיקה וידיעה אישית, אין אחריות על טעויות.
אחרימתי חותמים חוזה עם הקבלן? אחרי שמקבל היתר או קודם?
כל הכבוד שאתם נוסעים לרראותכשאני כותב אני גם נוסע בדרך כלל לשטח בטרם ההמלצה, להלן מסקנותיי מסיור אתמול באיזור (בערך) גם ביקרתי בחריש והתלהבתי עוד יותר: הכל מסביב בנוי כבר.
א) זה לא ממש חיפה אלא יותר טירת כרמל. לטוב ולרע, מצד אחד יותר קרוב מצד שני צמוד לשכונה הענייה של נוה דוד.
ב) יש נקודה שצריך לקחת בחשבון: חלק מהבניינים הללו משקיפים לים, שזה אצל חילונים יותר חשוב מאשר השאלה אם יש גג במודיעין עילית. הבעייה היא שבכל בניין רק שליש בערך רואה ים וזה לא החלק של מחיר למשתכן באופן טבעי. חלק מהדירות לפי החשבון שלי עם נוף נפלא לבתי הקברות של חיפה... זה עשוי להיות חלק מהשיקול במחיר.
אני לא שולל את המקום אלא כותב לקחת בחשבון את הנל.
בלי לקחת אחריותלבטל זכיה בחיפה בשביל זה
מקום 60 מתוך 250 ?
בחיפה ואיזור מאוד הרבה השכירות בגלל שיש שם הרבה סטודנטיםלבטל זכיה בחיפה בשביל זה
מקום 60 מתוך 250 ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: