מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ראתי שיש הגרלות ברמות בירושלים האם מישהו יודע האם זה ההגרלה הזאת או לא ?

המכרזים ברמות עדיין לא נסגרו וכפי הנראה לא יהיו בהגרלה הקרובה. ההגרלה המדוברת היא כנראה בפסגת זאב - 56 דירות שזכה בהם הקבלן דליה אליאספור.

לפי כמות הנרשמים בהגרלה הקודמת בירושלים - סיכויי הזכייה כמעט אפסיים גם לבני מקום.

יאיר צ

משתמש פעיל
אני לא יודע מי עדכן שתהיה גם הגרלה באלעד, אבל בכל אופן החברה שזכתה במכרז באלעד החליטה שזה לא משתלם עבורה ופרשה מהתוכנית למרות שהפסידה על כך כמה מיליוני שקלים טובים, מה שאומר שהביצוע יתעכב עוד...

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני לא יודע מי עדכן שתהיה גם הגרלה באלעד, אבל בכל אופן החברה שזכתה במכרז באלעד החליטה שזה לא משתלם עבורה ופרשה מהתוכנית למרות שהפסידה על כך כמה מיליוני שקלים טובים, מה שאומר שהביצוע יתעכב עוד...
יש 7 חברות שונות שזכו במכרזים האחרונים באלעד: אפי קפיטל, בראזני, רייסדור, תצפית, אפרידר, שמואל ברוך ואלמוג. איזו חברה פרשה?

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
חוץ מהחברה הנ"ל שזכתה במחיר מופחת ולא במסגרת מחיר מטרה, והיא אכן פשטה רגל ללא קשר לזכיה במתחם הנל,

יש גם כ700 דירות שזכו בהם במסגרת מחיר מטרה 7 חברות שונות, בהצלחה.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
באתר דירה בהנחה עודכנו המחירים למ"ר בהגרלה הקרובה: (המחירים לפני הנחה של 20% עד גובה 300,000 ש"ח)
שדרות כ9,000 ש"ח.
רמלה כ16,000.
קדימה צורן כ21,5000.
עמנואל כ10,000.
כרמיאל כ12,500.
ירושלים (פסגת זאב) 16,300 (מציאה ממש! אבל יש 56 דירות בלבד)
יהוד מונסון כ21,000
חיפה כ15,300
אשדוד כ19,000
אופקים כ9,500 (לא פורסם רשמית שהיא בהגרלה הקרובה, אבל כנראה שהיא בפנים)

כדאי לדעתי לשים לב במיוחד לאופקים, כיון שמדובר שם במעל 2,000 דירות! במחיר ממש זול.

בין החומות

משתמש רשום
שבוע טוב!
רציתי לדעת אם בהגרלה בבני ברק שיש שם 119 דירות, ואני בהמתנה מס' 35 ובבן מקום 10, כמה סיכוים יש לי לזכות,?
ואם שווה לי להירשם במקומות אחרים ?(אני מעדיף בני ברק משר המקומות)
תודה רבה

שימחי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שבוע טוב!
רציתי לדעת אם בהגרלה בבני ברק שיש שם 119 דירות, ואני בהמתנה מס' 35 ובבן מקום 10, כמה סיכוים יש לי לזכות,?
ואם שווה לי להירשם במקומות אחרים ?(אני מעדיף בני ברק משר המקומות)
תודה רבה
אם לא זכיתי איך אני יודעת איזה מקום אני?
איך יודעים איזה מקום אני?

צחית

משתמש מקצוען

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
באתר דירה בהנחה עודכנו המחירים למ"ר בהגרלה הקרובה: (המחירים לפני הנחה של 20% עד גובה 300,000 ש"ח)
שדרות כ9,000 ש"ח.
רמלה כ16,000.
קדימה צורן כ21,5000.
עמנואל כ10,000.
כרמיאל כ12,500.
ירושלים (פסגת זאב) 16,300 (מציאה ממש! אבל יש 56 דירות בלבד)
יהוד מונסון כ21,000
חיפה כ15,300
אשדוד כ19,000
אופקים כ9,500 (לא פורסם רשמית שהיא בהגרלה הקרובה, אבל כנראה שהיא בפנים)

כדאי לדעתי לשים לב במיוחד לאופקים, כיון שמדובר שם במעל 2,000 דירות! במחיר ממש זול.
איפה המקור?
אפשר קישור?

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למה בעמנואל ההגרלה עכשיו היא כ-10.000 למטר,
ובהגרלה הקודמת כ8800?
זה פרוייקט יותר ברמה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה