ומה אם אופקים?
זה 300,000 שקל הנחה מהמחירים של 2018!!!כוונת ומסירות הועד ברוכה וראויה להערצה
רק שימו לב שבהגרלות מחיר מטרה נקבע מראש לקבלנים גודל הדירות כך ש50 אחוז מהדירות הם דירות 5-6 חדרים
לפי התחשיב מחיר דירת 5 חדרים הוא כמליון וחצי ש"ח אחרי ההנחה [מכיון שגובה ההנחה מוגבל ל300000 ובתחשיב שגודל דירה ממוצע הוא 120 מטר ומוסיפים לזה את מחיר החניה מחסן ומרפסת] ], כנראה שזה עיסקה נדלני"ת טובה, אבל ספק גדול האם מי שיש לו יכולת לקנות דירה במליון וחצי מחפש דירות בהגרלות בנוף הגליל,
בנוסף רק 15 אחוז מהדירות הם דירות 3 חדרים כך שמי שבונה על דירת 3 חדרים בפחות ממליון ש"ח צריך לזכות במקום טוב מאוד בהגרלה
אפילו שהמקום עבר הרבה קשייםיש אנשים צדיקים אבל אינטרסים יש לכולם
ובגלל שבדבר אחד עובדים אולי עם אינטרס או שטועים לשיטתי
לא צריך לנתק איתם את הקשר
ומי שמכיר את האזור שם של נוף הגליל ושכונת הר יונה
יודע שהמקום לא הצליח כמו שתוכנן
וגם האזור שם מלא בני דודים
אבל אולי עוד כ5 שנים שהדירות יהיו מוכנות זה יהיה אחרת
ואולי יהיה כמו הדמיון שהתרחב עד טבריה
אבל אני אישית לא הייתי ממליץ להמר על זה
למה למען ה' אנחנו צריכים להסתבך פה עם כל מיני הגרלות בכל מיני מקומות שאנחנו לא מכירים, ולא עושים משו נורמאלי, לכו תשכנעו אותי שלגור בקצה העולם ימינהזה 300,000 שקל הנחה מהמחירים של 2018!!!
ככה שבפועל ההנחה יותר גדולה
אפילו שהמקום עבר הרבה קשיים
עדיין זה היה ונותר המקום היחיד שניתן לבנות בו באחת עשרות אלפי דירות ושכונות ענק לציבור החרדי בלבד
מבלי לריב עם חילונים, ומבלי לחכות שהחילונים יסכימו לעזוב, ומבלי לפגוע בחינוך של הילדים, בנוסף לשטחים הענקיים לשטחי ציבור לכל קהילה וקהילה!
בתי כנסיות, מקוואות, מוסדות לימוד לבנים ולבנות ועוד ועוד
זה דבר שאין לו אח ורע לא בטבריה לא בעפולה לא בחיפה ולא בחריש, הוותמ"ל דן כבר בשיווק של 3200 דירות לציבור החרדי,
נכון שזה קצת רחוק אבל גם עפולה היא במרחק של כ10 דקות נסיעה משם, וטבריה וצפת הם עוד יותר רחוקות משם, וגם לגביי הבני דודים לא נראה שלגור באיו"ש זה בהרבה יותר בטוח....כמו לקבל בקבוקי תעברה בעוקף חוסאן בדרך לביתר עילית, או בקבוקי תעברה על הגדר במודיעין עילית, או ההצתות שהיו בשומר החומות בחיפה כולל בשיכון סערט ויזניץ, ומהומות שהיו בלוד שנמצאת שם שכונת אחיסמך....הכל בסוף זה עניין של פסיכולגיה ושיווק...
נראה לי שיש קצת סטיגמה על המקום בלשון המעטה, וחוצמזה, לא צריך לשם אוטובוס ממוגן?למה אנשים נמנעים מלהירשם בעמנואל זה 40 דקות מבני ברק שעה וחצי מירושלים שעה ו20 מביתר וז מקום חרדי ?
זה ממש מעניין יש למה הרבה מהציבור לא נרשם לשם
זה שיש אופציה להקים זה לא נראה לי מושך לרוץ להקים ,לא דומה לגור בעיר באזור ערבי לבין לגור מול חלון של ערביאפילו שהמקום עבר הרבה קשיים
עדיין זה היה ונותר המקום היחיד שניתן לבנות בו באחת עשרות אלפי דירות ושכונות ענק לציבור החרדי בלבד
מבלי לריב עם חילונים, ומבלי לחכות שהחילונים יסכימו לעזוב, ומבלי לפגוע בחינוך של הילדים, בנוסף לשטחים הענקיים לשטחי ציבור לכל קהילה וקהילה!
זה דבר שאין לו אח ורע לא בטבריה לא בעפולה לא בחיפה ולא בחריש, הוותמ"ל דן כבר בשיווק של 3200 דירות לציבור החרדי,
נכון שזה קצת רחוק אבל גם עפולה היא במרחק של כ10 דקות נסיעה משם, וטבריה וצפת הם עוד יותר רחוקות משם, וגם לגביי הבני דודים לא נראה שלגור באיו"ש זה בהרבה יותר בטוח....כמו לקבל בקבוקי תעברה בעוקף חוסאן בדרך לביתר עילית, או בקבוקי תעברה על הגדר במודיעין עילית, או ההצתות שהיו בשומר החומות בחיפה כולל בשיכון סערט ויזניץ, ומהומות שהיו בלוד שנמצאת שם שכונת אחיסמך....הכל בסוף זה עניין של פסיכולגיה ושיווק...
אין בחלון ממול ערביזה שיש אופציה להקים זה לא נראה לי מושך לרוץ להקים ,לא דומה לגור בעיר באזור ערבי לבין לגור מול חלון של ערבי
היום הסטיגמה כבר פקעה... (אם הולכים לעפולה או להר יונה שהרבה יותר רחוקות, למה לא ללכת לעמנואל יישוב קרוב וחרדי?)נראה לי שיש קצת סטיגמה על המקום בלשון המעטה, וחוצמזה, לא צריך לשם אוטובוס ממוגן?
,למה למען ה' אנחנו צריכים להסתבך פה עם כל מיני הגרלות בכל מיני מקומות שאנחנו לא מכירים, ולא עושים משו נורמאלי, לכו תשכנעו אותי שלגור בקצה העולם ימינהזה הדבר הטוב ביותר וההתפתחות הטובה ביותר עבורנו,(שמאלה זה החילוני שמתחרד)
אפשר לבטל את ההרשמה עד מועד סגירת ההרשמהדרוש מידע בדחיפות!
נרשמתי להגרלה אתמול
רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לבטל את ההרשמה להגרלה
מבלי לפגוע ברשימת המתנה שלי?
ואם כן תוך כמה זמן אפשר לבטל?
נראה לי שצריך. חבר שלי נהרג בפיגוע באוטובוס בדרכו לביתו בעמנואל לפני 20 שנה בערך...נראה לי שיש קצת סטיגמה על המקום בלשון המעטה, וחוצמזה, לא צריך לשם אוטובוס ממוגן?
טבריה... מתחרדת בטירוף!!!קיצר- למה הכי כדאי להרשם???
לא הבנתי המארח הוא זה שרוכב או שהוא דווקא הסוסטבריה... מתחרדת בטירוף!!!
ובקיץ כל החברים והדודים והאחים קופצים לביקור (לא תמיד זה מתאים אבל.....) ואתה זה שרוכב על הסוס.....
לפני 20 שנה היה פיגועי ירינראה לי שצריך. חבר שלי נהרג בפיגוע באוטובוס בדרכו לביתו בעמנואל לפני 20 שנה בערך...
וכמדומה בעיני שגם לא מזמן היה שם פיגוע דומה.
כל זה בתנאי שיסבסדו את מחיר פיתוח הקרקעאפילו שהמקום עבר הרבה קשיים
אפשר קישור כדי להרשם לדירה בהנחה?מקודם קיבלתי הודעה שנפתחו הגרלות חדשות בכל הארץ במסגרת 'דירה בהנחה'. - שווה לבדוק...
נ.ב. מחירים יחסית יקרים ל'דירה בהנחה'.
אפשר קישור כדי להרשם לדירה בהנחה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: