מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

כחול רויאל

משתמש מקצוען
האם מישהו בדק בצורה יסודית את כדאיות העסקאות במקומות שאינם במרכז בהגרלות הנוכחיות? נשמח לכל בדל מידע, תודה.
[רלוונטי בעיקר למשפרי דיור שלא ברור בכלל מתי תינתן להם ההזדמנות שוב לקנות דירה בתכנית ממשלתית כזו או אחרת]

כחול רויאל

משתמש מקצוען
האם מישהו בדק בצורה יסודית את כדאיות העסקאות במקומות שאינם במרכז בהגרלות הנוכחיות? נשמח לכל בדל מידע, תודה.
[רלוונטי בעיקר למשפרי דיור שלא ברור בכלל מתי תינתן להם ההזדמנות שוב לקנות דירה בתכנית ממשלתית כזו או אחרת]
@ירמי וולדמן
אולי אתה יכול לעזור?

כחול רויאל

משתמש מקצוען
מישהו יודע?
על פניו צריך שלשני בני הזוג לא תהיה בבעלותם דירה בשלש השנים האחרונות, כי הבעל כיחיד לא היה יכול להיות זכאי אם הוא לא מעל גיל 35 ולכן צריך שלשניהם תהיה הסיבה להיות זכאים. אם כי כמשפרי דיור וודאי שהם יכולים להיות זכאים.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
זה השאלה. מה התהליך?
צריכים לפנות לאחת מחברות ההרשמה ולהוציא אישור זכאות
אם כי במצב שאין צורך בטפסים אפשר לעשות את זה באופן מקוון:

אליהו לוזון

משתמש צעיר
עריכה תורנית
שלום לכולם אני ממש מבולבל אבקש רק מידע מדוייק
אני מכרתי דירה עכשיו וקיבלתי אישור זכאות כמשפר דיור מה זה אומר?????

yudb

משתמש סופר מקצוען
ממש חוסר אמונה צריך לזכור שאנחנן אראים רק על ההשתדלות ולא ע
ממש שיפוטיות
כשהם הבינו את זה,
הם הצליחו להקדים את התור ולהירשם להגרלה זו - עכשיו נשאר להם רק להתפלל. כאן נגמרה ההשתדלות שלהם.
על רמה וסוג השתדלות, כל אחד על פי רמתו ולא ניכנס לזה.
שבת שלום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה