נכתב ע"י המקצוען;1716340:מישהו אצלינו במשפחה קיבל הלוואה של 80,000 שקל, ב-180 תשלומים.
כנראה טעות או מקרה יוצא דופן. הם נותנים עד 100 תשלומים
נכתב ע"י המקצוען;1716340:מישהו אצלינו במשפחה קיבל הלוואה של 80,000 שקל, ב-180 תשלומים.
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;1716799:נכנסתי לפורום
וכנציג הגמ"ח קרוב ל 10 שנים, שמחתי מאוד לראות את הדיון הפורה שהתקיים פה בנושא 'הגמ"ח המרכזי'.
הגמ"ח מעודד תמיד לברר לפני ההצטרפות שבאמת תבינו לאן אתם נכנסים.
ואכן נשאלו שאלות ראויות לגמרי וניתנו תשובות שמראות שאנשים לא סתם שמים את כספם בגמ"ח המרכזי, אלא מבררים היטב קודם וזה מאוד שימח אותי.
אז לכבוד כל השואלים החשובים אני יישב בל"נ בצורה מדוקדקת ביממה הקרובה, על כל שאלה ושאלה שנשאלה כאן בפורום ואענה על אחת אחת.
מי שיש לו שאלות נוספות מוזמן לשלוח לי באישי או כאן בפורום ואענה על הכל.
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;1716799:נכנסתי לפורום
וכנציג הגמ"ח קרוב ל 10 שנים, שמחתי מאוד לראות את הדיון הפורה שהתקיים פה בנושא 'הגמ"ח המרכזי'.
הגמ"ח מעודד תמיד לברר לפני ההצטרפות שבאמת תבינו לאן אתם נכנסים.
ואכן נשאלו שאלות ראויות לגמרי וניתנו תשובות שמראות שאנשים לא סתם שמים את כספם בגמ"ח המרכזי, אלא מבררים היטב קודם וזה מאוד שימח אותי.
אז לכבוד כל השואלים החשובים אני יישב בל"נ בצורה מדוקדקת ביממה הקרובה, על כל שאלה ושאלה שנשאלה כאן בפורום ואענה על אחת אחת.
מי שיש לו שאלות נוספות מוזמן לשלוח לי באישי או כאן בפורום ואענה על הכל.
אני נהנה כל פעם מחדש לראות ולחזות בפירסום האדיר ולתפוצה ולקידום שיש לפורום....נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;1716799:
נכתב ע"י דינה די;1717181:יש לנו לכל הילדים יחידות
כבר כמה שנים טובות.
השאלה אם אני לוקחת עכשיו הלוואה זה במקום העתיד או לא קשור?
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;1717278:זה במקום העתיד
ולכן מומלץ לבקש הקדמת הלוואה מהילד הקטן מגיל 3,
כך תוכלו להתחיל עבורו שוב תכנית להלוואה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: