כל אחד מה שהרבנים שלו אומרים בדבראי אפשר לשים בקופת גמל מהמעשרות?
כל אחד מה שהרבנים שלו אומרים בדבראי אפשר לשים בקופת גמל מהמעשרות?
אשמח ליותר פרטים...לגבי קופת גמל אם אתה שכיר אפשר לבקש מהמעסיק שיפתח לך קופל גמל על חשבונך ואם הוא לא מסכים או שאתה לא עובד תוכל לפתוח עוסק פטור ולפתוח לעצמך קופל גמל
א לפי מה שהבנתי מהתכנית בשעת ההלוואה מקבלים מענק זה לא נכון?המענק לא חוזר בסה''כ מפסיקים לשלם את החזר ההלואה יותר מוקדם
ולגביי לשים כספי מעשרות בשוק ההון שכל אחד ישאל את רבותיו
באיזה אשכולות ממליץ לעקוב?תשלחו אותם לכאן.
לגבי אלו שאין להם אינטרנט, יש כמה עסקנים שמתארגנים לעשות כנסי הסברה.
למה אשמח להסבר קצר איך המדד הזה עובדלא לכולם מתאים S&P.
באיזה אשכולות ממליץ לעקוב?
למה אשמח להסבר קצר איך המדד הזה עובד
או קישור לפורום המתאים תודה מראש
יש פסק מלא שלו?שכל אחד ישאל את רבותיו בעניין זה
הגר''ע פריד אמר לי שלהפקיד בשוק ההון ממעשר לצורך נישואי הילדים מותר רק מגיל 18
ולגבי הגמ''ח המרכזי שזה נחשב כתרומה ולא כהפקדה מצוה לתת הכל ממעשר כבר מגיל קטן
ולגבי הפקדה בגמ''ח רגיל (שזה נחשב פיקדון) הוא אמר שאפשר להפקיד לצורך נישואי הילדים חצי ממעשרות
על רוב אין תועלת מלעקוב.באיזה אשכולות ממליץ לעקוב?
אין כאן מאמר על S&P500למה אשמח להסבר קצר איך המדד הזה עובד
או קישור לפורום המתאים תודה מראש
סתם מעניין מה ההיתר לשים מעשרות בשוק ההון איך זה עובד?
שתי שאלות:
שהמענק יחזור צריך להחזיר אותו למעשרות?
יש מי שמתיר לשים כסף מעשרות בשוק ההון?
יש על זה אשכולאי אפשר לשים בקופת גמל מהמעשרות?
זה השקעה לטווח קצר.הגר''ע פריד אמר לי שלהפקיד בשוק ההון ממעשר לצורך נישואי הילדים מותר רק מגיל 18
למה אין תועלת בלעעקוב?על רוב אין תועלת מלעקוב.
עיקר התועלת מלמידה חד פעמית.
כתבתי כאן ראשי פרקים
מדריך - מה שיש לפורום השקעות להציע
ברוכים הבאים לפורום השקעות! הגעתם לפורום הרווחי ביותר! בפורום השקעות מצפה לכם ידע בשווי כמה מיליוני שקלים לפחות! לפניכם מדריך היכרות קצר לחדשים בפורום השקעות לפני שמתחילים מומלץ לקרוא היטב את המאמרים של מקצועי בלבד>>> להלן הנושאים המרכזיים: פנסיה כל השאלות בנושא פנסיה>>> הסבר על הדו"ח...www.prog.co.il
אין כאן מאמר על S&P500
יש הרבה מאמרים טובים ברשת. לאחרונה קראתי מאמר יפה בבזיפורטל.
וגם בקורס החינמי שלי יש פרק על S&P 500.
לגבי למה זה לא מתאים לכולם כתבתי מאמר
הסיכון בהשקעות – השקעות Rהון
rhon.co.il
יש מעט תועלתלמה אין תועלת בלעעקוב?
זה לא דברים משתנים?
מכיר אישית.מכיר כאלה אישית?
כי לי לא יצא להכיר........ ואני יודעת על המון אנשים שהפקידו כל השנים ולוקחים הלוואות
שאלתי אותם ע״ז, הם אמרו שבעיקרון זה מותנה בלקיחת הלוואה.אבל את המענק הם כן מקבלים חזרה או שזה מותנה בלקיחת הלוואה?
מה שאתה כותב מפתיע מאודאני ניסיתי לשאול כמה מרבותי, וכל מי שמכיר את המצב אמר לי שאין שום היתר להפקיד (אפשר לקרוא לזה שש פעמים לתרום) בגמח המרכזי (אפשר לקרוא לזה שש פעמים גמ,ח) מכספי מעשרות.
אין שום חולק שהם מרויחים מזה מאוד יפה, ובעצם עושים ביזנס על הכסף שלנו, גם אם נניח שגם אנחנו מרויחים מזה רבית פחות מהאחוז הממוצע בשוק.
אם בנק דיסקונט היו קוראים לעצמם גמ"ח, היה הרבה יותר מותר לתרום להם מכספי מעשרות.
(באמת חלק מרבותי גם אמרו שאסור בשום אופן להפקיד שם משום רבית.-מן התורה!)
כולם מוכרים וידועים לכל יושבי הפורום רק מסתבר שהם לא רוצים שאביא את דעתם בשמם.
מסכים מאוד!כמה נקודות חשובות:
א. מעשר שייך לעניים נקודה. (או לנזקקים אחרים)
ב. לא עושים מזה ביזנעס ושום דבר אחר.
אפשר שם אחד, בלי להסתתר?אני ניסיתי לשאול כמה מרבותי, וכל מי שמכיר את המצב אמר לי שאין שום היתר להפקיד (אפשר לקרוא לזה שש פעמים לתרום) בגמח המרכזי (אפשר לקרוא לזה שש פעמים גמ,ח) מכספי מעשרות.
כאן איבדתי אותך לגמרי.(באמת חלק מרבותי גם אמרו שאסור בשום אופן להפקיד שם משום רבית.-מן התורה!)
נתון מוזר מאודלמעשה יש נתון שצריך לקחת בחשבון ובינתים אף אחד לא דיבר עליו
וזה הנתון של כמה באמת לוקחים הלוואות בפועל אחרי שהם הפקידו כל השנים ,
כלומר לדעתי יש כמות אנשים די נחשבת שהפקידו לילדיהם כמות יחידות די גדולה, אולם בפועל בשעת מעשה הם מגלים שזה גדול עליהם היכולת החזר,
בפרט היום לאחר עלית מחירי הדירות, שבכל מקרה צריכים להוסיף משכנתא ויוצא להם המון כסף בהחזר החודשי
לדעתי זה נתון די משמעותי שיש אחוז די רציני של אנשים שלא ממשים את הזכות לקבל הלוואה
וכמובן שזה נתון חסוי (כי אם נשמע ש-30% לא ממשו את הזכות לקבל הלוואה ממילא זה מוריד את ההגיון הכלכלי בענין)
והגמ"ח המרכזי לא יספר לך עליו
לפני 20 שנה כשאנשים התחילו להפקיד בגמ"ח, הלוואה של 200K הייתה תחליף למשכנתא,נתון מוזר מאוד
לאור עליית הריביות קשה לי להאמין שמישהו מוותר על יכולתו ללוות כסף בכאלו תנאים
הפוך אנשים לוקחים משכנתא ופורעים את החלק היקר שלה ע"י הגמ"ח המרכזי.
או שנותנים את האופציה לאח/ יס ללוות בשמם.
אנחנו ביררנו לתת לאחים יחידות בשביל נישואי ילדים לפני שאנחנו היינו צריכים- והגמ"ח נתן לנו אופציה להקדים הלוואה עבור בן משפחה אחר. לא ילד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: