ארגון הבריאות העולמי,אביגדור ליברמן
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה תורה....כי אצל הבנים לומדים תורה ולא תזונה
ארגון הבריאות העולמי,אביגדור ליברמן
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה תורה....כי אצל הבנים לומדים תורה ולא תזונה
זה כתוב על עבודה זרהונשמרתם מאוד לנפשותיכם זה תורה....
כשיש נתונים חד משמעים על אחוז הסכרת שגבוה הרבה יותר בציבור החרדי, ואחוז קטיעת הגפיים רח"ל זה בהחלט בגדר של ונשמרתם.זה כתוב על עבודה זרה
אמנם יש איזה הגמון שהובא בגמ' בברכות דף לב שלמד מזה גם לסכנה אבל מדובר בסכנה מידית ועניני תזונה נכונה הרמב"ם כותב לא מטעם ונשמרתם מאד לנפשותכם אלא בכדי שיהיה כח ללמוד תורה
[לא הארכתי כי הפורום הזה לא מתאים לכך]
הם פרוגרוסיבים שרוצים לקלקל אותנוארגון הבריאות העולמי
אחוז קטיעת הגפיים נמוך בעשרות אחוזים בציבור החרדי,כשיש נתונים חד משמעים על אחוז הסכרת שגבוה הרבה יותר בציבור החרדי, ואחוז קטיעת הגפיים רח"ל זה בהחלט בגדר של ונשמרתם.
בייחוד שהמודעות מאוד נמוכה.
קיום המצוות לא חייב להתבטא בהעמסת סוכר על ילדינו במוסדות הלימוד...
לא צריך שיעור תזונה, צריך לחנך לזה ביום יום
לא מתווכח אבל כפי שכתבתי ההבנה שונשמרתם שייך בכלל לבריאות היא מההגמון המובא בגמרא [ובמהרש"א שם בכלל כתב שבאמת לא ששיך בכלל לשמירת הגוף אמנם ברמב"ם כתב שיש חיוב שמירת הגוף והוא נלמד מפסוק של השמר לך ולא מונשמרתם] אבל כנראה שאת פוסקת יותר גדולה מכל הפוסקים שלא כתבו שיש בזה איסור [מלבד הרב מוצפי שכתב כדברייך]כשיש נתונים חד משמעים על אחוז הסכרת שגבוה הרבה יותר בציבור החרדי, ואחוז קטיעת הגפיים רח"ל זה בהחלט בגדר של ונשמרתם.
בייחוד שהמודעות מאוד נמוכה.
קיום המצוות לא חייב להתבטא בהעמסת סוכר על ילדינו במוסדות הלימוד...
לא צריך שיעור תזונה, צריך לחנך לזה ביום יום
לא צריך להגיע לסגנון בוטה....לא מתווכח אבל כפי שכתבתי ההבנה שונשמרתם שייך בכלל לבריאות היא מההגמון המובא בגמרא [ובמהרש"א שם בכלל כתב שבאמת לא ששיך בכלל לשמירת הגוף אמנם ברמב"ם כתב שיש חיוב שמירת הגוף והוא נלמד מפסוק של השמר לך ולא מונשמרתם] אבל כנראה שאת פוסקת יותר גדולה מכל הפוסקים שלא כתבו שיש בזה איסור [מלבד הרב מוצפי שכתב כדברייך]
לא הבנתי מה היה בוטה במה שכתבתי [מתנצל אם משהו הרגיש כך]לא צריך להגיע לסגנון בוטה....
כל בר דעת מבין שחייבים לעשות שינוי בנושא בציבור שלנו.
זה לא הגיוני שילדינו יחזרו עם שקי ממתקים בכל סיום פרק או פרשיה.
הנזק שיוצא מכך הוא עצום,
וכהורה אין לך הרבה כלים להתמודד עם זה כשמערכת החינוך לא משתפת פעולה.
אז לא הבנת אותי נכון, אך אחד לא ביקש להכניס שעור תזונה בת"ת...(למרות שחשבון הילד שלך מן הסתם כן לומד...)לא הבנתי מה היה בוטה במה שכתבתי [מתנצל אם משהו הרגיש כך]
לגופו של ענין אכן איני מעונין שהילד שלי לא יקבל ממתקים בחיידר [קצת זה בסדר בשביל להאיב את התורה הקדושה] אך איני מעוניין שילמד על תזונה [כמו על עוד דברים חשובים שאין מקומם בת"ת] ואני מעונין שילמד אך ורק תורה
כשיש נתונים חד משמעים על אחוז הסכרת שגבוה הרבה יותר בציבור החרדי, ואחוז קטיעת הגפיים רח"ל
ולכן לפחות לשמר את המצב ולא להחמיר אותוצפה בקובץ המצורף 1349665
בלי בוטות חשוב להגיד חרדים לא חולים בסכרת בכמות גבוהה
יש קמפיין נגד החרדים בתקופה האחרונה
(גילוי נאות אני נגד הורדת המס כיוון שאני נגד נקמנות מטופשת והיה עדיף להוריד מחירים של דברים יתר נחוצים למשפחה החרדית)
קישור לנתונים הנמוכים של סכרת בציבור החרדי
טמפו? או המעקצצים הפשוטים הלא טעימים?דווקא זה עולה ב"יש חסד" 5.90!!!
(בקניה מעל 100)
אני לא יקנה RC גם אם שישייה תעלה שנקל.שפע ברכת ה' בביתר עילית
שישית קולה RC
המחיר נחתך בחצי - מ39.9 ל-20
הפוך, שיעלו עוד את המס.הגיע הזמן שיבטלו גם את המס על הסיגריות
מי שיבטל אני יצביע לו
למה? הקוקה קולה זירו בבקבוק זכוכית גם עולה כמעט כפול בגלל המס.זה רק דרך של המדינה להרויח יותר, וכשזה פוגע יותר במעמד הנמוך זה לא הוגן.
(גילוי נאות אני נגד הורדת המס כיוון שאני נגד נקמנות מטופשת והיה עדיף להוריד מחירים של דברים יתר נחוצים למשפחה החרדית)
ולכן לפחות לשמר את המצב ולא להחמיר אותו
קודם כל צריך להוריד ואח"כ לחשוב עם ואיך מעלים את בחזרהצפה בקובץ המצורף 1349665
בלי בוטות חשוב להגיד חרדים לא חולים בסכרת בכמות גבוהה
יש קמפיין נגד החרדים בתקופה האחרונה
קישור לנתונים הנמוכים של סכרת בציבור החרדי
בטח לא תכעסו עלי, שבויכוח בינכם לבין הFDA אבחר להאמין לFDAהדיאט מזיק לא פחות מהמתוק...
yes, sure. you're rightבטח לא תכעסו עלי, שבויכוח בינכם לבין הFDA אבחר להאמין לFDA
OK?
אני מאוד מתנגד למס (לא באופן גורף, אבל נניח).ולעצם הדיון:
אני מאוד שמחתי שעזרו לי בשנה שעברה
להמעיט את השתיה המתוקה והח"פ
ע"י מס דרקוני כביכול..
כבר כתבתי, לא רק דיאט.הטעות שלהם היתה שהטילו מס גם על הדיאט, אם היה רק על המתוק יתכן מאוד שהיה נשאר היום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: