דרוש מידע הגיע הזמן: ביטול המס על השתיה מתוקה

מצב
הנושא נעול.

דוד המלך!

משתמש פעיל
מקווה גם שיכניסו סעיף מס על ממתקים
אולי יגרום להורים לחשוב פעמיים לפני שולחים לחלק את הזבל הזה לכל החברים בגן\בכיתה וכו'
אני בעד שיורידו מחירים של מזונות בריאים שעולים המון ביחס.
ברור לי שגם אם ייקרו וימסו את המתוקים
הדברים הבריאים לא יוזלו
(וגם היום הם יקרים בטירוףףף - למה מוצרים ללא סוכר יקרים במאות אחוזים
חמוציות בלי סוכר עולה 6.9 לעומת 2.9 לחמוציות עם סוכר - פי 2.5 בערך - למה ?)
ככה שבסוף נצטרך רק לשלם יותר
והחרדים יהיו הראשונים להיפגע מזה כלכלית
ככה שלצערי אני לא מצטרף לתקווה שלך

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
גלגל חוזר בעולם:
המס על משקאות ממותקים יחזור?
כמה ימים לפני חג הפסח, במרץ 2023, חתם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' על צו שפירסם עם כניסתו לתפקיד, ובכך ביטל את מס הסוכר על המשקאות הממותקים. אלא שאותו צו נקבע רק כהוראת שעה עד סוף שנת 2023 ואם סמוטריץ' לא יעשה דבר בעניין, בעוד פחות מחודש המס יחזור.
האפשרות של חזרת המס, שבוטל לאור דרישות החרדים, מקבלת עתה רוח גבית לאור הצורך בכיסוי העלויות הכבדות של המלחמה.
(ציטוט מהיכן שהוא)
סמוטריץ' הורה לחדש את הצו שמבטל את המס על המשקאות הממותקים.
המס על המשקאות הממותקים הוטל בממשלת השינוי, והביא לירידה בצריכת המשקאות ■ כעת, פחות מ-24 שעות לאחר הפרסום ב-TheMarker לפיו הצו יפקע אוטומטית, דורש שר האוצר בצלאל סמוטריץ' מרשות המסים כי אנשיה ייערכו להארכה של הצו בשנה נוספת

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
ברור לי שגם אם ייקרו וימסו את המתוקים
הדברים הבריאים לא יוזלו
(וגם היום הם יקרים בטירוףףף - למה מוצרים ללא סוכר יקרים במאות אחוזים
חמוציות בלי סוכר עולה 6.9 לעומת 2.9 לחמוציות עם סוכר - פי 2.5 בערך - למה ?)
ככה שבסוף נצטרך רק לשלם יותר
והחרדים יהיו הראשונים להיפגע מזה כלכלית
ככה שלצערי אני לא מצטרף לתקווה שלך
נכון ולא נכון
כי לטווח הארוך לקנות את כל הזבל הזול הזה יעלה יותר בהמשך...
ואם החברות יבינו שלא קונים מהם דברים לא בריאים ייה שווה להם כלכלית לייצר דברים יותר בריאים יחסית

ייד

משתמש מקצוען
סמוטריץ' הורה לחדש את הצו שמבטל את המס על המשקאות הממותקים.
המס על המשקאות הממותקים הוטל בממשלת השינוי, והביא לירידה בצריכת המשקאות ■ כעת, פחות מ-24 שעות לאחר הפרסום ב-TheMarker לפיו הצו יפקע אוטומטית, דורש שר האוצר בצלאל סמוטריץ' מרשות המסים כי אנשיה ייערכו להארכה של הצו בשנה נוספת
למה לא לבטל לגמרי?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה