20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?
מן הסתם התכוונה ל 20 GB20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.
סליחה, זו היתה הכוונה.מן הסתם התכוונה ל 20 GB
לא נראה לי שיש חבילות של 20 מגה.
אכן חשדתי כי אני עושה זאת המון, אפילו כל הלילה מחובראם את משאירה את הסטיק במחשב גם כשהמחשב לא פועל זו הסיבה
מניסיון....
ג"כ לא הגיוני אם זה לא עדכוני ווינדוסאני זוכרת שבקורונה היה לי 30 GB ואחרי שבועיים של ממוצע 3 זומים ביום כבר נגמרה לי החבילה.
עדכוני ווינדוס לא גומרים 10 GB (גם לא 5) תוך 4 ימים. גם אחרי חודש לא בטוחג"כ לא הגיוני אם זה לא עדכוני ווינדוס
יכול להיות כשיש עדכונים מצטבריםעדכוני ווינדוס לא גומרים 10 GB (גם לא 5) תוך 4 ימים. גם אחרי חודש לא בטוח
10 GB של עדכונים מצטברים?יכול להיות כשיש עדכונים מצטברים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: