הגיוני שניצלתי 75% מחבילת הגלישה תוך 4 ימים?

Michalir

משתמש פעיל
יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?

Yael Mor

משתמש מקצוען
יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?
20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.

Michalir

משתמש פעיל
תודה.
אכן כוונתי הייתה ל 20G...
מה הממוצע לשימוש ביתי?
אני אכן שומעת מוזיקה מאתרים אם כי לא בתדירות מאד גבוהה

net13

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יוצרי ai
גם אם הרדיו דלוק זה זולל.
זוכר מהתקופה שהיה לי גם ככה. אפילו 50 ג"ב לא הספיק לחודש שלם.

אהוד723

משתמש רשום
לי יש סטיק של 20 GB של נטפרי, וגם אני שמתי לב כשקניתי אותו שזה נגמר מהר מאד. ובגלל שידעתי את משמעות השימוש של 20 GB לא דרך הסטיק - כשהייתי משתמש באינטרנט בצורה אחרת, אז ידעתי שזה לא הגיוני. אז בדקתי במחשב היכן שיש איזה כלי מדידה של שימוש בנתוני אינטרנט, וכתבתי שם את התאריכים הנכונים למדידה, והנה מתברר שזה בערך חצי ממה שרשום אצל נטפרי.
אז התקשרתי להתלונן למי שמספק לי את הסטיק (יוסי תקשורת), והם אמרו לי שזה בעיה ידועה בחברה מסויימת מתוך שלשת חברות הפלאפון שנותנים שירות לסטיק הזה. אני לא רושם את השם של החברה כי שכחתי, זה כבר היה לפני כמה חדשים. והם אמרו לי שהם התלוננו כמה פעמים לחברת התקשורת אבל חברת התקשורת אומרת שבנתונים שיש להם זה כך... אז לא היה מה לעשות ופשוט הייתי צריך לעבור לחברה אחרת.
בחברה שיש לי כעת ברור לי בוודאות שזה לא זולל אינטרנט כל כך מהר. ועדיין, גם בחברה זו אני חושב שמה שרשום אצל נטפרי גבוה יותר מאשר מה שאני באמת משתמש. (ואצלי העדכון של ווינדוס מכובה וגם הסטיק מחוץ למחשב כשאני לא משתמש באינטרנט. אני מוציא ומכניס אותו כל הזמן).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה