20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?
מן הסתם התכוונה ל 20 GB20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.
סליחה, זו היתה הכוונה.מן הסתם התכוונה ל 20 GB
לא נראה לי שיש חבילות של 20 מגה.
אכן חשדתי כי אני עושה זאת המון, אפילו כל הלילה מחובראם את משאירה את הסטיק במחשב גם כשהמחשב לא פועל זו הסיבה
מניסיון....
ג"כ לא הגיוני אם זה לא עדכוני ווינדוסאני זוכרת שבקורונה היה לי 30 GB ואחרי שבועיים של ממוצע 3 זומים ביום כבר נגמרה לי החבילה.
עדכוני ווינדוס לא גומרים 10 GB (גם לא 5) תוך 4 ימים. גם אחרי חודש לא בטוחג"כ לא הגיוני אם זה לא עדכוני ווינדוס
יכול להיות כשיש עדכונים מצטבריםעדכוני ווינדוס לא גומרים 10 GB (גם לא 5) תוך 4 ימים. גם אחרי חודש לא בטוח
10 GB של עדכונים מצטברים?יכול להיות כשיש עדכונים מצטברים
נו עניתם בעצמכם..10 GB של עדכונים מצטברים?
כשהיה לי עדכון גרסת ווינדוס + עדכונים מצטברים משבועיים ירד לי פחות מ5GB
הי, אשמח לשמוע איך מודדים את זה.אז התקשרתי להתלונן למי שמספק לי את הסטיק (יוסי תקשורת), והם אמרו לי שזה בעיה ידועה בחברה מסויימת מתוך שלשת חברות הפלאפון שנותנים שירות לסטיק הזה. אני לא רושם את השם של החברה כי שכחתי, זה כבר היה לפני כמה חדשים. והם אמרו לי שהם התלוננו כמה פעמים לחברת התקשורת אבל חברת התקשורת אומרת שבנתונים שיש להם זה כך... אז לא היה מה לעשות ופשוט הייתי צריך לעבור לחברה אחרת.
בחברה שיש לי כעת ברור לי בוודאות שזה לא זולל אינטרנט כל כך מהר. ועדיין, גם בחברה זו אני חושב שמה שרשום אצל נטפרי גבוה יותר מאשר מה שאני באמת משתמש. (ואצלי העדכון של ווינדוס מכובה וגם הסטיק מחוץ למחשב כשאני לא משתמש באינטרנט. אני מוציא ומכניס אותו כל הזמן).
כמה אתם משלמים על 200 gb?הי, אשמח לשמוע איך מודדים את זה.
כי אנחנו זוג צעיר על חבילה של 200 gb. ונגמר לנו כל חודש... משהו הזיה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: