הגיוני שניצלתי 75% מחבילת הגלישה תוך 4 ימים?

Michalir

משתמש פעיל
יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?

ציוץ לשבח

משתמש פעיל
ככל הנראה עדכוני מייקרוסופט האוטומטיים שגומרים לך את החבילה...
אפשר להשבית אותם.

Yael Mor

משתמש מקצוען
יש לי אינטרנט של 20M (כולל נטפרי) שמתחיל ב 2 לחודש
והיום קיבלתי הודעה שניצלתי 75% מחבילת הגלישה
אני לא עובדת מהמחשב, זה רק לשימוש ביתי
נשמע לכם הגיוני?
20M זו לא כמות גדולה. הגיוני שנגמר כבר 75% ממנה, במיוחד שזה יכול ללכת גם על מוזיקה באיזשהו אתר.

Michalir

משתמש פעיל
תודה.
אכן כוונתי הייתה ל 20G...
מה הממוצע לשימוש ביתי?
אני אכן שומעת מוזיקה מאתרים אם כי לא בתדירות מאד גבוהה

אהוד723

משתמש רשום
לי יש סטיק של 20 GB של נטפרי, וגם אני שמתי לב כשקניתי אותו שזה נגמר מהר מאד. ובגלל שידעתי את משמעות השימוש של 20 GB לא דרך הסטיק - כשהייתי משתמש באינטרנט בצורה אחרת, אז ידעתי שזה לא הגיוני. אז בדקתי במחשב היכן שיש איזה כלי מדידה של שימוש בנתוני אינטרנט, וכתבתי שם את התאריכים הנכונים למדידה, והנה מתברר שזה בערך חצי ממה שרשום אצל נטפרי.
אז התקשרתי להתלונן למי שמספק לי את הסטיק (יוסי תקשורת), והם אמרו לי שזה בעיה ידועה בחברה מסויימת מתוך שלשת חברות הפלאפון שנותנים שירות לסטיק הזה. אני לא רושם את השם של החברה כי שכחתי, זה כבר היה לפני כמה חדשים. והם אמרו לי שהם התלוננו כמה פעמים לחברת התקשורת אבל חברת התקשורת אומרת שבנתונים שיש להם זה כך... אז לא היה מה לעשות ופשוט הייתי צריך לעבור לחברה אחרת.
בחברה שיש לי כעת ברור לי בוודאות שזה לא זולל אינטרנט כל כך מהר. ועדיין, גם בחברה זו אני חושב שמה שרשום אצל נטפרי גבוה יותר מאשר מה שאני באמת משתמש. (ואצלי העדכון של ווינדוס מכובה וגם הסטיק מחוץ למחשב כשאני לא משתמש באינטרנט. אני מוציא ומכניס אותו כל הזמן).

ציוץ לשבח

משתמש פעיל
10 GB של עדכונים מצטברים?
כשהיה לי עדכון גרסת ווינדוס + עדכונים מצטברים משבועיים ירד לי פחות מ5GB
נו עניתם בעצמכם..
ומה אם זה עדכונים מצטברים של חודש וחצי?
יכול לקרות..בפרט אם לא מפעילים מחדש את המחשב הרבה.

איטי פטיטי

משתמש פעיל
אז התקשרתי להתלונן למי שמספק לי את הסטיק (יוסי תקשורת), והם אמרו לי שזה בעיה ידועה בחברה מסויימת מתוך שלשת חברות הפלאפון שנותנים שירות לסטיק הזה. אני לא רושם את השם של החברה כי שכחתי, זה כבר היה לפני כמה חדשים. והם אמרו לי שהם התלוננו כמה פעמים לחברת התקשורת אבל חברת התקשורת אומרת שבנתונים שיש להם זה כך... אז לא היה מה לעשות ופשוט הייתי צריך לעבור לחברה אחרת.
בחברה שיש לי כעת ברור לי בוודאות שזה לא זולל אינטרנט כל כך מהר. ועדיין, גם בחברה זו אני חושב שמה שרשום אצל נטפרי גבוה יותר מאשר מה שאני באמת משתמש. (ואצלי העדכון של ווינדוס מכובה וגם הסטיק מחוץ למחשב כשאני לא משתמש באינטרנט. אני מוציא ומכניס אותו כל הזמן).
הי, אשמח לשמוע איך מודדים את זה.
כי אנחנו זוג צעיר על חבילה של 200 gb. ונגמר לנו כל חודש... משהו הזיה....

net13

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יוצרי ai
הי, אשמח לשמוע איך מודדים את זה.
כי אנחנו זוג צעיר על חבילה של 200 gb. ונגמר לנו כל חודש... משהו הזיה....
כמה אתם משלמים על 200 gb?
אולי כבר שווה להוסיף כמה שקלים לעבור לתשתית וזהו.
אנחנו משלמים 86 על הכל כולל הראוטר.

שרה נ.

משתמש פעיל
תלוי מה זה נקרא שימוש ביתי
אם כולל צפייה אונליין, הורדות קבצים גדולים (שירים, סרטונים) וכל ענייני המדיה
אז בהחלט יש מצב
20G זה חבילה די קטנה..

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה