אגוזי ברזיל קונים בחנות פיצוחים, יש להם טעם עדין שמזכיר את הקשיו.איפה קונים אותם?
והאם כדורי חילבה ניתן לקנות בבית מרקחת של הקופה?
אני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם יועצת הנקה (אפילו דרך המוקד של הקופה) - הם יתנו לך את המידע הכי מקצועי ואמין, יותר מניקיות אנונימיות...ואווו תודה רבה לכולן... ממש עזרתן לי כל אחת עם הידע שלה מסיון שלה
בסוף קניתי את הכדורי חילבה של אלטמן.
רק ראיתי שכתוב באריזה שניתן לקחת 6 כדורים ביום כל פעם 1-2
וכמה פה כתבו שמותר רק שתיים...
אז מה לעשות? אם כתוב באריזה שמותר 6 כנראה הם יודעים מה שהם כותבים... לא?
שאיבות עוזרות לטווח קצר. בטווח הארוך מזיקות...לי עזר שאיבות: כל יום למשך שבוע תבחרי שעה למשל תשע בערב שאז את שואבת לסירוגין במשך שעה ז"א את שואבת 15 דקות ואז 20 דקות הפסקה 10 דקות שאיבה 10 דקות הפסקה ועוד 10 דקות שאיבה סה"כ 3 שאיבות לי זה ממש עזר וכמובן תפילות והמוווון מים
מי אמר לך כזה דבר?שאיבות עוזרות לטווח קצר. בטווח הארוך מזיקות...
מהניסיון שלי ורק שלי זה עוזר גם לטווח ארוךשאיבות עוזרות לטווח קצר. בטווח הארוך מזיקות...
מה זה עשב דגנים?בי פולן ועשב דגנים, לי עשה ממש גודש...
כמה את לוקחת ביום כשאת רואה תוצאות?שפע מילק ה פלאים
אני לוקחת ואני רואה תוצאה מדיהמה שווה לכם לנסות מוכרים בכל חנות טבע
כמה את לוקחת ביום כשאת רואה תוצאות?
הפתרון שלא יהיה ריח זה השריה וזריקת המים כמה פעמיםחילבה עזר לי מאד רק הפריע לי מאד הריח שעושה לגוף
מורינגה גם עוזר
המליצו לי גם על שפע מילק, לי לא כ"כ עזר
אם את רוצה יש לי חבילות כמעט שלמות משלושתם בירושלים
כתוב 2 , אני לקחתי בערך 3 פעמים ביום ולא התלהבתי מדי...אני לוקחת 3 כדורים כל 4 שעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: