השריה של מה?הפתרון שלא יהיה ריח זה השריה וזריקת המים כמה פעמים
ima054845=gmail.comאיך מתחברים?
הוספתי לך את דף ההכרות שלהאיך מתחברים?
מנסה, לא הולך. הוא נושך בלבד....הבת שלי גם עשתה לי בעיות יועצת הנקה אמרה לי להביא לה בקבוק שתשחק עם סה ואחרי כמה ימים באמת היא התחילה לקחת בקבוק ברוך השם
כן לי ידוע מאיזה רופא אחד שאמר את זה! אבל אסור יותר מ- 1 ביום כי זה עלול לפגוע חס ושלום!ידוע ממקור מוסמך?
איפה קונים את זה?לקטיישן מבוסס על חומרים טבעיים שמגבירים חלב.
הזמנתי ב'בסט טבע' בירושלים.איפה קונים את זה?
מומלץ מאוד!!! חיכיתי לראות שכתבו ע''ז, לקחתי ולראשונה (ילד מספר בלע''ה..) הצלחתי להניק שנתיים !!! כמעט שנה נקי מכל הבחינות .... והוא עדיין לא עוזב אותי, כשאת כולם הנקתי8 ח' בממוצעמשהי נסתה את מאמי פלוס 45?
ביחס לשאר מה עדיף?
איפה אפשר לקנות את זה מלבד במאה שערים?(בירושלים)מומלץ מאוד!!! חיכיתי לראות שכתבו ע''ז, לקחתי ולראשונה (ילד מספר בלע''ה..) הצלחתי להניק שנתיים !!! כמעט שנה נקי מכל הבחינות .... והוא עדיין לא עוזב אותי, כשאת כולם הנקתי8 ח' בממוצע
יש לך פרטים שלהממליצה על עוד משהו, קורס על הנקה, מיוחדדד מיוחד!!!!!
תמר ניסנבוים - "הקשר שלנו"
עזר משמעותי למאות (אולי יותר) אמהות להניק בצורה חוויתית וטובה, גם כאלה שלא חלמו בחייהן שאי פעם יצליחו להניק.
הקשר שלנו - תמר ניסנבויםיש לך פרטים שלה
מה זה ?אגב, על הקו של אין כמו אמא שמעת?
מצטרפת לשאלה - יועצת הנקה גם אמרנ לי שהחברה הזאת ספציפית לא מאוד עוזרת,המליצו פה על מורינגה-
של איזה ברה אתם משתמשות?
קניתי את של חברה NETA- והם ממש מסריחות...
ככה זה כל המורינגה? או שיש חברה שאין לה ריח ככ רע...?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: