אבקש לחדד ולדייק את טענתי....לעומת זאת טוען הרב @אהרן ש. שהתזמורות והנגנים לא יכולים בשום אופן להסתדר עם הגברה שלא מותאמת לכלי שלהם. (אלא אם כן ישכרו סאונדמן יקר שיעבוד קשה כל ערב להכין את ההגברה מחדש).
קודם כל הספרדים מוכנסים לצורך העניין כחלק מהליטאים (מה לעשות - לומדים באותם ישיבות...)כמו כן עלה שם ההבדלים בנושא הזה בין החסידים לליטאים (ואיפה הספרדים), אשמח להחכים בנושא הנגנים החסידים מול הליטאים מה ההבדל. ואם יש הבדל, מדוע הליטאים לא יוכלו ללמוד מהחסידים קצת צניעות בנושא הזה.
זה גם מה שכתבתי באשכול ההוא...יש אולמות כאלה, בדרך כלל זה יוצא יותר יקר או אותו מחיר אם מביאים סאונדמן חיצוני
כמו כן עלה שם ההבדלים בנושא הזה בין החסידים לליטאים (ואיפה הספרדים), אשמח להחכים בנושא הנגנים החסידים מול הליטאים מה ההבדל. ואם יש הבדל, מדוע הליטאים לא יוכלו ללמוד מהחסידים קצת צניעות בנושא הזה.
ובעברית - בומבות!!רועש, באסים ומקפיץ
רק שלא יהיו חתן וכלה קבועים....כשאני אהיה גדול ויהיה לי אולם אני יתן שירות מלא מלא
יהיה לי באולם צלם וצלמת קבועים, סאונדמן קבוע, תזמורת קבועה, שוזרת פרחים קבועה וכן הלאה.
זה חוסך המון כאב ראש למחותנים, וחותך את העלויות של כל אלו בחצי.
יש לי גם תוכנית איך לשלם על האולם עשירית מחיר אבל זה לפעם הבאה.
תודה רבה.
כשליטאים מבקרים בחתונות חסידיות הם לא יכולים לרקוד ככה? (לכאורה המחיר של החסידים יותר זול בגלל שהם לא משקיעים בדיוק והמלא, לא כן?)ההבדל ברור, החסידים שמים דגש על יותר רועש, באסים ומקפיץ, והליטאים (ועוד כפי שנכתב כאן...) מקפידים על מוזיקה יותר מדויקת ומלאה.
אין כאן אפשרות של ללכת אחד לקראת השני... זה כמו לצפות שג'אז ורוק ילכו אחד לקראת השני... שני סגנונות...
למה לא להמשיך את זה הלאה?שאלה 3:
כמה יבינו האם האיש סאונד היה ב200 ש"ח לשעה או ב 60 ש"ח לשעה.
(וכמה יהיה מצער לבעל השמחה אם יגידו לו שההגברה של החתונה הקודמת שעלתה לו יותר זול, היתה נשמעת יותר טוב מזו הנוכחית שהוא שפך עליה את ממונו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: