חומרים:
1 כפית מלח
2 כוסות קמח מלא ( אפשר רגיל )
2 וחצי כוסות קמח רגיל
רבע כוס שמן
כפית חומץ
2 כפות סוכר חום
1 כף מלאה שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בכף עץ
מתפיחים 20 דקות
מעצבים בצורת לחם על תבנית בניר אפייה טיפ (לעזר בקמח )
מתפיחים 20 דקות נוספות בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות
אפשר לעשות בלי כלום ואפשר למרוח שמן זית למעלה
ומפזרים לבחירה
שום כתוש\בצל עם פפריקה מתוקה ומלח \זעתר עם מלח ושומשום
אורגנו זיתים ורוב עגבניות.
אופים 25 דקות או לפי העין אמור לצאת שחום למעלה.
לבחירה ניתן לפזר למעלה בחמש דקות האחרונות גב"צ
או בולגרית.
בתאבון .
1 כפית מלח
2 כוסות קמח מלא ( אפשר רגיל )
2 וחצי כוסות קמח רגיל
רבע כוס שמן
כפית חומץ
2 כפות סוכר חום
1 כף מלאה שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בכף עץ
מתפיחים 20 דקות
מעצבים בצורת לחם על תבנית בניר אפייה טיפ (לעזר בקמח )
מתפיחים 20 דקות נוספות בינתיים מחממים תנור ל180 מעלות
אפשר לעשות בלי כלום ואפשר למרוח שמן זית למעלה
ומפזרים לבחירה
שום כתוש\בצל עם פפריקה מתוקה ומלח \זעתר עם מלח ושומשום
אורגנו זיתים ורוב עגבניות.
אופים 25 דקות או לפי העין אמור לצאת שחום למעלה.
לבחירה ניתן לפזר למעלה בחמש דקות האחרונות גב"צ
או בולגרית.
בתאבון .