שוקולד וחצי
משתמש פעיל
@ה. בקר
אפשר לוותר על הג'לטין בגירסא החלבית?
אני רוצה להכין ליומהולדת שתהיה במוצ"ש. אם אכין בשבוע קודם אקפיא וישר במוצאי שבת אעביר למקרר ומשם להגשה זה יהיה מספיק יציב?
ועוד שאלה - איך לעשות שכל השכבות יהיו באותו גובה. יש לי רינג והוא לא שקוף אז א"א לראות. ועוד דבר - אני מפחדת שאחרי שאשים שתי שכבות לא ישאר מקום לשכבה השלישית ולציפוי. מה עושים??
מתנצלת מראש על מתקפת השאלות, אני מחכה כבר הרבה זמן להזדמנות להכין טריקולד והנה זה הגיע....
תודה ענקית!!!
אפשר לוותר על הג'לטין בגירסא החלבית?
אני רוצה להכין ליומהולדת שתהיה במוצ"ש. אם אכין בשבוע קודם אקפיא וישר במוצאי שבת אעביר למקרר ומשם להגשה זה יהיה מספיק יציב?
ועוד שאלה - איך לעשות שכל השכבות יהיו באותו גובה. יש לי רינג והוא לא שקוף אז א"א לראות. ועוד דבר - אני מפחדת שאחרי שאשים שתי שכבות לא ישאר מקום לשכבה השלישית ולציפוי. מה עושים??
מתנצלת מראש על מתקפת השאלות, אני מחכה כבר הרבה זמן להזדמנות להכין טריקולד והנה זה הגיע....
תודה ענקית!!!