קינוחים הבת שלי זכתה בתחרות- אתן מרויחות- טריקולד מהמם

שוקולד וחצי

משתמש פעיל
@ה. בקר
אפשר לוותר על הג'לטין בגירסא החלבית?
אני רוצה להכין ליומהולדת שתהיה במוצ"ש. אם אכין בשבוע קודם אקפיא וישר במוצאי שבת אעביר למקרר ומשם להגשה זה יהיה מספיק יציב?
ועוד שאלה - איך לעשות שכל השכבות יהיו באותו גובה. יש לי רינג והוא לא שקוף אז א"א לראות. ועוד דבר - אני מפחדת שאחרי שאשים שתי שכבות לא ישאר מקום לשכבה השלישית ולציפוי. מה עושים??
מתנצלת מראש על מתקפת השאלות, אני מחכה כבר הרבה זמן להזדמנות להכין טריקולד והנה זה הגיע....

תודה ענקית!!!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
אפשר לוותר על הג'לטין בגירסא החלבית?
אני רוצה להכין ליומהולדת שתהיה במוצ"ש. אם אכין בשבוע קודם אקפיא וישר במוצאי שבת אעביר למקרר ומשם להגשה זה יהיה מספיק יציב?
ועוד שאלה - איך לעשות שכל השכבות יהיו באותו גובה. יש לי רינג והוא לא שקוף אז א"א לראות. ועוד דבר - אני מפחדת שאחרי שאשים שתי שכבות לא ישאר מקום לשכבה השלישית ולציפוי. מה עושים??
מתנצלת מראש על מתקפת השאלות, אני מחכה כבר הרבה זמן להזדמנות להכין טריקולד והנה זה הגיע....

תודה ענקית!!!
יהיה פחות יציב בלי הג'לטין.
אם את מגישה ולא מניחה בבר אז ככל הנראה זה יהיה בסדר

את יכולה לרפד את התבנית בפנים סביב הקוטר בשקף ועליו לסמן לך את הגובה לכל שכבה בארטליין בצד שידע בדופן התבנית ולא במוס עצמו ואז גם תוכלי לתכנן שישאר מקום להכל

שוקולד וחצי

משתמש פעיל
יהיה פחות יציב בלי הג'לטין.
אם את מגישה ולא מניחה בבר אז ככל הנראה זה יהיה בסדר

את יכולה לרפד את התבנית בפנים סביב הקוטר בשקף ועליו לסמן לך את הגובה לכל שכבה בארטליין בצד שידע בדופן התבנית ולא במוס עצמו ואז גם תוכלי לתכנן שישאר מתודה
תודה,
אשתף בעז"ה בתוצאות

שוקולד וחצי

משתמש פעיל
תודה,
אשתף בעז"ה בתוצאות
חזרתי לשתף:
עוגת מוס טריקולד - סיבות לאהוב אותך
טעים ברמות, (חשבתי שיצא הרבה יותר גבוה. הגבהתי את השוליים עם שקף, בסוף כולה 5 ס"מ העוגה...)
תודה על המתכון ועל כך שאת זמינה לשאלות.
תבורכי!!!

קבצים מצורפים

• סיבות.JPG
    5 MB · צפיות: 55
  • טריקולד.JPG
    4.6 MB · צפיות: 46

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה