קינוחים הבת שלי זכתה בתחרות- אתן מרויחות- טריקולד מהמם

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
@hbecker , מנסה להבין כמה זה 600 מ"ל קצפת, בריצ' שקונים בחנויות הח.פ.
תודה!
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
2 שלמים+קצת פחות מחצי נוסף
בסוף מצאתי כלי מדידה של ליטרים.
שמתי שלש ריצ', וכוס מים.
זה יצא קצת יותר מ600 מ"ל.

לפחות נדע לפעם הבאה.
העני, יצא סוףףףףףףףףףףףף
צריכה עוד להכין את הגנאש.
והבת שלי אומרת שזה יאמי!!!!!!!!!
(לא הפסיקה ללקק...)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בסוף מצאתי כלי מדידה של ליטרים.
שמתי שלש ריצ', וכוס מים.
זה יצא קצת יותר מ600 מ"ל.

לפחות נדע לפעם הבאה.
העני, יצא סוףףףףףףףףףףףף
צריכה עוד להכין את הגנאש.
והבת שלי אומרת שזה יאמי!!!!!!!!!
(לא הפסיקה ללקק...)
כיף לשמוע!
 

עובדת

משתמש רשום
הכנתי את זה לשמחה- אירוע
יצא מושלם שאין דברים כאלו
טעים ברמות על
הגשה מהממת

הכנתי בצלחת פיצית זהב ושקף מסביב
הגשה מושלמת

העני, שימחת אותנו!
 

אסתי 15

משתמש מקצוען
הכנתי בצלחת פיצית זהב ושקף מסביב
הגשה מושלמת
גם אני ממש אשמח לתמונה ו/או הסבר
תודה לך!

ותודה @hbecker כמובן!
או 25 כוסיות
אולי את יודעת להגיד לי באיזה גודל הכוסות? כמה מ"ל הכוונה? אני צריכה 75 מנות ורוצה להעריך כמויות....
 

הודו לקיל

משתמש פעיל
אז היו קורסים טלפוניים בתיכון.
והבת שלי נרשמה ל-2

קורס ראשון- צילום- מאת הצלמת האלופה @שרה טירהויז
הבת שלי נהנתה, רכשה כלים לצילום.
בסוף היה פרוייקט.
לא זכתה.
חבל.
אבל לא נורא

הקורס הנוסף שבו בחרה להשתתף היה קורס קולינריה מאת אביגיל מייזליק.
הן למדו 6 מתכונים והפרוייקט בסוף היה להכין מתכון מכל המכלול, לעצב יפה ולצלם.
עברו שיפוט
ו---
היא ניצחה.
מקום ראשון.
כל כך שמחתי בשבילה כי באמת השקיעה המון בפרוייקט. ממה שלמדה בקרוס וכמובן גם ממה שרואה בבית כשאני מכינה.

חייבת לציין שהשיפוט נעשה לפי מספר תעודת זהות כך שאף אחד מצוות השיפוט לא ידע שזו עבודה שלה.

אז למה אתן מרוויחות?
כי אתן מקבלות מתכון.
אמנם, היא הכינה מתכון שלמדה בקורס ואותו אני לא יכולה לתת, הוא לא שלי, הוא של אביגיל מייזליק. אבל הבת שדרגה כיד הדמיון הטובה עליה בקישוט וביצירתיות.

אני אתן לכן מתכון שלי שיניב תוצאה זהה לגמרי לזו שבתמונה.
באחריות.
[כמובן אם תכינו בדיוק לפי ההוראות]
עד משהו- קל להכנה. אבל ממש.
באחריות.

אז נו,
איפה התמונה?

הנה:


צפה בקובץ המצורף 830367
צפה בקובץ המצורף 830369

הערות חשובות:
היא הכינה לבד
היא צילמה לבד

ותודה לחברתי היקרה @sarigold5 שנרתמה בטוב לב ובשמחה להחליק לנו את הרקע כדי שלא יראו את חיבורי הניר הלבן שברקע.


ואם כבר,
הנה השמרים שהכינה, גם כחלק מהפרוייקט.

צפה בקובץ המצורף 830370

מתכון:

רכיבים
200 גרם שוקולד מריר
400 גרם שוקולד חלבי
200 גרם שוקולד לבן
ריצ' 600 מ"ל
או שמנת מתוקה 600 מ"ל
ג'לטין [אם משתמשים בשמנת מתוקה]
פודינג וניל
אבקת נוגט-לבחירה
6 כפות שמן

לקישוט-קליקים, אבקת איבוק, קצפיות וכיד הדמיון הטובה עליכן
מתקבלת כמות של 10-12 טריקולד אישי בתבניות סופלה גדולות
או 2 טריקולדים גדולים בקוטר 15 ס"מ
או 25 כוסיות

[הכמויות באומדן, תלוי כמה ממלאים בכל כלי, תבנית]

הכנה:
שמים את הריצ' [או השמנת] בקערת מיקסר.

מקציפים.
אם מכינים עם שמנת מתוקה:
ממיסים כף ג'לטין בעט מים רותחים. מערבבים עד שנמס לגמרי. מוסיפים לשמנת. מקציפים עוד טיפה שיתערבב טוב.
מחלקים ל-3.
אם משתמשים בריצ' אין צורך בג'לטין

לחלק הראשון מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן. אחר כך מוסיפים 2-3 כפות מים שהמוס יהיה נוח לזילוף או ליציקה בתבנית ולהשטיח.
משטחים בתבניות לפי בחירה
או 2 תבניות קפיציות עגולות בקוטר 15 ס"מ, מרופדות בשקף סביב השוליים לגובה שפת התבנית מלמטה.
או 20-25 כוסות קינוח.
או 10-12 תבניות סופלה גדולות.

אם משתמשים בתבניות סופלה או כוסיות, מעבירים את המוס לשקית זילוף ומזלפים לאמצע הכוסית/תבנית הסופלה ודופקים על השיש להשתטחות.

לחלק השני מוסיפים 200 גרם שוקולד חלבי מומס עם 2 כפות שמן. אפשר להוסיף אבקת נוגט לטעם רוזמרי. מוסיפים 2 כפות מים.
משטחים בעדינות מעל לשכבה הראשונה. אין צורך להקפיא בין השכבות. עובדים בעדינות.
או מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבה הראשונה. מזלפים בתנועה סיבובית. כשמתחילים סביב המסגרת ומשם לאמצע.

לחלק השלישי מוסיפים 200 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמן. מוסיפים 3 כפות מחוקות פודינג וני ו-2 כפות מים.
משטחים מעל לשכבה השניה
או מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבה הראשונה. מזלפים בתנועה סיבובית. כשמתחילים סביב המסגרת ומשם לאמצע.

מקפיאים.

אחרי הקפאה של לפחות 8-10 שעות מכינים גנאש:
בסיר קטן ממיסים 100 מ"ל ריצ' עם 200 גרם שוקולד חלבי
יוצקים מעט לכל קינוח ובעזרת כף משטחים.
מחזירים להקפאה עד ההגשה- לפחות שעתיים.
לפני ההגשה מחלצים מהתבנית.
משחררים את מסגרת התבנית ומקלפים את השקף.
קורעים את תבניות הסופלה במסגרת סביב.

אם רוצים לזלף את הגנאש כמו בתמונות, יש לחלץ לפני זילוף הגנאש. מזלפים מהגנאש בשולי המוסים באופן שהגמאש יזל מעט מהצדדים. ממלאים את כל שטח פני הטריקולד בגנאש.

מקשטים כיד הדמיון הטובה....

לגירסה פרווה ממירים שוקולד חלבי ב 200 גרם שוקולד מריר ו 1 כוס קרם נוגט.
שוקולד לבן ממירים לשוקולד לבן פרווה.
גנאש- שוקולד מריר.
בהצלחה
ישר הכח גדול העני על הפרגון תמיד תחמיאי לבת בשם כולנו
 

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אמאלהההה
התפוח לא נפל רחוק מהעץ!!!!
 

עובדת

משתמש רשום
רק עכשיו רואה שאתן רוצות תמונה
אחפש ואעלה בהקדם
הטעם עדיין נשאר לנו......
זה מעדן אמיתי
 

עובדת

משתמש רשום
תעלי תמונה
יש פה
20211214_003831.jpg
20220119_223129.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה