2 שלמים+קצת פחות מחצי נוסף@hbecker , מנסה להבין כמה זה 600 מ"ל קצפת, בריצ' שקונים בחנויות הח.פ.
תודה!
בסוף מצאתי כלי מדידה של ליטרים.2 שלמים+קצת פחות מחצי נוסף
כיף לשמוע!בסוף מצאתי כלי מדידה של ליטרים.
שמתי שלש ריצ', וכוס מים.
זה יצא קצת יותר מ600 מ"ל.
לפחות נדע לפעם הבאה.
העני, יצא סוףףףףףףףףףףףף
צריכה עוד להכין את הגנאש.
והבת שלי אומרת שזה יאמי!!!!!!!!!
(לא הפסיקה ללקק...)
של מכירות?העני, כמה זה 100 מ"ל ריצ'? (לגנאש).
תודה!
מוציאים קצת לפני ההגשה
תעלי תמונההכנתי את זה לשמחה- אירוע
יצא מושלם שאין דברים כאלו
טעים ברמות על
הגשה מהממת
הכנתי בצלחת פיצית זהב ושקף מסביב
הגשה מושלמת
העני, שימחת אותנו!
גם אני ממש אשמח לתמונה ו/או הסברהכנתי בצלחת פיצית זהב ושקף מסביב
הגשה מושלמת
אולי את יודעת להגיד לי באיזה גודל הכוסות? כמה מ"ל הכוונה? אני צריכה 75 מנות ורוצה להעריך כמויות....או 25 כוסיות
משהו כמו 60-70 מ"לגם אני ממש אשמח לתמונה ו/או הסבר
תודה לך!
ותודה @hbecker כמובן!
אולי את יודעת להגיד לי באיזה גודל הכוסות? כמה מ"ל הכוונה? אני צריכה 75 מנות ורוצה להעריך כמויות....
ישר הכח גדול העני על הפרגון תמיד תחמיאי לבת בשם כולנואז היו קורסים טלפוניים בתיכון.
והבת שלי נרשמה ל-2
קורס ראשון- צילום- מאת הצלמת האלופה @שרה טירהויז
הבת שלי נהנתה, רכשה כלים לצילום.
בסוף היה פרוייקט.
לא זכתה.
חבל.
אבל לא נורא
הקורס הנוסף שבו בחרה להשתתף היה קורס קולינריה מאת אביגיל מייזליק.
הן למדו 6 מתכונים והפרוייקט בסוף היה להכין מתכון מכל המכלול, לעצב יפה ולצלם.
עברו שיפוט
ו---
היא ניצחה.
מקום ראשון.
כל כך שמחתי בשבילה כי באמת השקיעה המון בפרוייקט. ממה שלמדה בקרוס וכמובן גם ממה שרואה בבית כשאני מכינה.
חייבת לציין שהשיפוט נעשה לפי מספר תעודת זהות כך שאף אחד מצוות השיפוט לא ידע שזו עבודה שלה.
אז למה אתן מרוויחות?
כי אתן מקבלות מתכון.
אמנם, היא הכינה מתכון שלמדה בקורס ואותו אני לא יכולה לתת, הוא לא שלי, הוא של אביגיל מייזליק. אבל הבת שדרגה כיד הדמיון הטובה עליה בקישוט וביצירתיות.
אני אתן לכן מתכון שלי שיניב תוצאה זהה לגמרי לזו שבתמונה.
באחריות.
[כמובן אם תכינו בדיוק לפי ההוראות]
עד משהו- קל להכנה. אבל ממש.
באחריות.
אז נו,
איפה התמונה?
הנה:
צפה בקובץ המצורף 830367
צפה בקובץ המצורף 830369
הערות חשובות:
היא הכינה לבד
היא צילמה לבד
ותודה לחברתי היקרה @sarigold5 שנרתמה בטוב לב ובשמחה להחליק לנו את הרקע כדי שלא יראו את חיבורי הניר הלבן שברקע.
ואם כבר,
הנה השמרים שהכינה, גם כחלק מהפרוייקט.
צפה בקובץ המצורף 830370
מתכון:
רכיבים
200 גרם שוקולד מריר
400 גרם שוקולד חלבי
200 גרם שוקולד לבן
ריצ' 600 מ"ל
או שמנת מתוקה 600 מ"ל
ג'לטין [אם משתמשים בשמנת מתוקה]
פודינג וניל
אבקת נוגט-לבחירה
6 כפות שמן
לקישוט-קליקים, אבקת איבוק, קצפיות וכיד הדמיון הטובה עליכן
מתקבלת כמות של 10-12 טריקולד אישי בתבניות סופלה גדולות
או 2 טריקולדים גדולים בקוטר 15 ס"מ
או 25 כוסיות
[הכמויות באומדן, תלוי כמה ממלאים בכל כלי, תבנית]
הכנה:
שמים את הריצ' [או השמנת] בקערת מיקסר.
מקציפים.
אם מכינים עם שמנת מתוקה:
ממיסים כף ג'לטין בעט מים רותחים. מערבבים עד שנמס לגמרי. מוסיפים לשמנת. מקציפים עוד טיפה שיתערבב טוב.
מחלקים ל-3.
אם משתמשים בריצ' אין צורך בג'לטין
לחלק הראשון מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר מומס עם 2 כפות שמן. אחר כך מוסיפים 2-3 כפות מים שהמוס יהיה נוח לזילוף או ליציקה בתבנית ולהשטיח.
משטחים בתבניות לפי בחירה
או 2 תבניות קפיציות עגולות בקוטר 15 ס"מ, מרופדות בשקף סביב השוליים לגובה שפת התבנית מלמטה.
או 20-25 כוסות קינוח.
או 10-12 תבניות סופלה גדולות.
אם משתמשים בתבניות סופלה או כוסיות, מעבירים את המוס לשקית זילוף ומזלפים לאמצע הכוסית/תבנית הסופלה ודופקים על השיש להשתטחות.
לחלק השני מוסיפים 200 גרם שוקולד חלבי מומס עם 2 כפות שמן. אפשר להוסיף אבקת נוגט לטעם רוזמרי. מוסיפים 2 כפות מים.
משטחים בעדינות מעל לשכבה הראשונה. אין צורך להקפיא בין השכבות. עובדים בעדינות.
או מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבה הראשונה. מזלפים בתנועה סיבובית. כשמתחילים סביב המסגרת ומשם לאמצע.
לחלק השלישי מוסיפים 200 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמן. מוסיפים 3 כפות מחוקות פודינג וני ו-2 כפות מים.
משטחים מעל לשכבה השניה
או מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל לשכבה הראשונה. מזלפים בתנועה סיבובית. כשמתחילים סביב המסגרת ומשם לאמצע.
מקפיאים.
אחרי הקפאה של לפחות 8-10 שעות מכינים גנאש:
בסיר קטן ממיסים 100 מ"ל ריצ' עם 200 גרם שוקולד חלבי
יוצקים מעט לכל קינוח ובעזרת כף משטחים.
מחזירים להקפאה עד ההגשה- לפחות שעתיים.
לפני ההגשה מחלצים מהתבנית.
משחררים את מסגרת התבנית ומקלפים את השקף.
קורעים את תבניות הסופלה במסגרת סביב.
אם רוצים לזלף את הגנאש כמו בתמונות, יש לחלץ לפני זילוף הגנאש. מזלפים מהגנאש בשולי המוסים באופן שהגמאש יזל מעט מהצדדים. ממלאים את כל שטח פני הטריקולד בגנאש.
מקשטים כיד הדמיון הטובה....
לגירסה פרווה ממירים שוקולד חלבי ב 200 גרם שוקולד מריר ו 1 כוס קרם נוגט.
שוקולד לבן ממירים לשוקולד לבן פרווה.
גנאש- שוקולד מריר.
בהצלחה
נפל מאוד רחוקאמאלהההה
התפוח לא נפל רחוק מהעץ!!!!
בטחאפשר להקפיא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: