זה קורה היום בחו"ל מדי יום, האנטישמיות שם יותר נסבלת?נכתב ע"י מילה בסלע;1274403:האופציה שיום אחד ירססו חרדים עם רובה 'עוזי' כלל אינה מופקעת.
ובחו"ל הגויים יתנו שם לשבת וללמוד בשקט?נכתב ע"י אפרתה;1274339:נאמר כבר על ידי גדולים רבים- ישיבת ארץ ישראל אינה דוחה קיום מצוות ואם לא יתנו פה לשבת וללמוד יצטרכו לרדת לחו"ל. מי שזה חשוב לו כמובן.
התקופות האפלות עדיין קיימות והגזרות חוזרות במלוא עוצמתן דווקא בחו"ל,נכתב ע"י מלפפון;1274427:עוזי כן או לא. לא הרחקתי לכת עד כדי כך.
הגזרות שיוצאות חדשים לבקרים כל יום נגד ציבור אחד, מזכירות לי תקופות אפלות.
יכנס לתוקף בסוף שנת 2014 כך ע"פ פסיקת בית המשפטנכתב ע"י אאססתתרר;1274432:בוטל כבר או שזה ייקח זמן עד שזה יעבור וכו'? מאוד חשוב לי לדעת
נכתב ע"י אפרתה;1274501:אין מה להתווכח, כי רואים את השנאה של רבים מהם אפילו בכביש סואן. לצערנו ולבשתנו כי ודאי שזה גם באשמת החטאים שלנו.
למי ששאל לגבי הגויים- יש להם שנאה כללית ליהודים אבל בארצות רבות יש כבוד למי שלומד תורה ואין להם את שנאת הדת שיש ליהודים שאינם שומרי תומ"צ, כבר נאמר "כשישראל יורדים הם יורדים עד לתהום".
כמים הפנים לפנים -כן לב האדם לאדם.נכתב ע"י אבש;1274526:שאלת תם: למה משום מה אני לא רואה את השנאה העזה הזו בשטח?
אני מרשה לעצמי לשער שאני מתחככת עם החברה החילונית קצת יותר מאחרים כאן בפורום...
השנאה היא בעיקר בתקשורת ובפוליטיקה. בשטח, בגדול, אנשים הם בני אדם.
נכתב ע"י קקטוס;1274846:כמים הפנים לפנים -כן לב האדם לאדם.
נכתב ע"י מלפפון;1274855:לא יודעת אם שנאה, אבל כל חילוני מצוי מוזן מהתקשורת. הטלויזיה בסלון ובחדר השינה.
אולי הוא לא שונא, אבל יש בליבו זעם על החרדים שלא נותנים ורק נוטלים.
הסתה קשה לעצור.
ואני אומרת את זה מניסיון בשטח.
כל חילוני מצוי שמוזן מהתקשורתנכתב ע"י מלפפון;1274855:לא יודעת אם שנאה, אבל כל חילוני מצוי מוזן מהתקשורת. הטלויזיה בסלון ובחדר השינה.
אולי הוא לא שונא, אבל יש בליבו זעם על החרדים שלא נותנים ורק נוטלים.
הסתה קשה לעצור.
ואני אומרת את זה מניסיון בשטח.
נכתב ע"י שירי12;1274882:מה זה אומר הבטחת הכנסה?
על איזה סכום מדובר?
נכתב ע"י יונה יונה;1274184:בושה!
את מרמזת כאילו יום אחד יקומו וירססו אותנו בכדורים????
בושה!
ואגב, כל הבכיות שלכם על מדינות אירופה שנותנות זכויות למשפחות ברוכות וכו, ולא מתערבות בחינוך,
החגיגה שם אוטוטו נגמרת.....
עם כל הערבים שהגיעו לשם והחריבו להם את המדינות גם שם יש מגמה של צמצום ההטבות הסוציאליות, וחיוב לימודי ליבה.
נכתב ע"י אפרתה;1274552:ודאי שבתקשורת ובפוליטיקה זה הרבה יותר אבל זה מחלחל גם לשכבות בשטח.
רואים ביחס של נהגי אוטובוס, ביחס של אנשים ברחוב, בלי ספק יש שינוי. בעבר היה כבוד שהיום אין אותו לחלוטין.
(אגב, אני מתגוררת באיזור מתחרד כך שרבים מתוכנו נפגשים ומתחככים איתם).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: