בס"ה הם היו המכריעים...אני שומע על הנדוניה של ויז'ניץ באלעד, מ"מ + מנכ"ל, לא רע בכלל, בטח ביחס לגודל.
בס"ה הם היו המכריעים...אני שומע על הנדוניה של ויז'ניץ באלעד, מ"מ + מנכ"ל, לא רע בכלל, בטח ביחס לגודל.
כמדומני שבדגל "יסתפקו" בהחלט בכך שיחס ההקצאות ביניהם לבין אגו"י יהיה 60:40 לטובתם. (כפי שהבנתי זה היה ההסכם).דגל טענו בפרסומות שעד היום קיבלו שליש מהתקציבים 33.3 ומגיע להם 50 אחוז, לבסוף קיבלו 35.2 אחוז בעיריית בני ברק (ההסכם עם זייברט שיקבלו לפי התוצאות), לא ביג דיל...
כל מי שמדבר עם חסידים בב"ב...מי יודע.
לדגל אין נציג באשדוד, נציג דגל הוא במקום השלישי ברשימה שהכניסה 2ונציג באשדוד
לא כ"כ משמח, בב"ב היה ר"ע ראש כולל, ראינו איך זה נראה, ראש עיר אמור להיות עסוק בתפקידו,הרב בוטבול (שאגב, מרגש לשמוע שהוא עד עכשיו היה ר"מ בישיבה בבוקר, משמח שאלו הם נציגי הציבור),
באותה מידה אפשר לטעון שקמפיין "הפתק השתנה" השפיע על מצביעי ג' שהתבלבלו, נא להתייחס לנתונים ולא לספוקלציות.יש טענה שבבני ברק היו מספר קולות [י"א מאות וי"א יותר] שהם מצביעי דגל והצביעו עקב טעות ל ג'.
וזה כולל אנשים זקנים שמחסידות מסוימת הגיעו לקחת אותם להצביע עם סיפורי סבתות שבסוף אין דגל... (אומנם שם עלו עליהם אבל תתפסו את הרעיון) [ושלא יגידו שלא היה כי אני מכיר סיפור כזה מקרוב]. ואני מכיר עוד לפחות 2 הצבעות כאלו. ועוד חברים ששוחחתי איתם מכירים כל אחד עוד 1 או 2 כאלה. אז לא שאני אומר שזה היה אלפים של קולות. אבל זה צריך בדיקה.
דווקא בדוגמא שהבאת, הכעס הוא לאו דווקא של העסקנים, אלא של אנשי הקהילה שרוצים הקצאה, בדרך כלל בדברים כאלו הרצון להסכמים מגיע דווקא מהשטח.יש שאלה שמעניינת אותי תמיד, עד כמה שווים דילים להצבעה.
בא ננתח את באבוב 45 בירושלים שקיבלו הוראה להצביע דגל בירושלים, וגם הגר"ש אלתר.
קהילת הגר"ש אלתר, נניח, יש להם קירבה לדגל, אז אפשר להניח שהם הצביעו.
אבל לחסידי באבוב45 אין להם שום עניין עם דגל, לא ברמה הרבנית ולא ברמה הפוליטית (מה שידוע).
רק מה, עסקני הקהילה (יש לשער) התעצבנו על פרוש כי ביקשו ממנו משהו ולא קיבלו, ועכשיו רוצים לקבל את זה מדגל.
לא יודע אם לחסידי באבוב45 יש משהו נגד דגל, אבל בטח שאין להם משהו בעד. אז מה בוער להם באמת להצביע דגל? הרי הם יודעים שגם בלי המוני הקולות שלהם (דרמה!) דגל תהיה מפלגה גדולה.
בפרט במקרים כגון אלו שזה לא מגיע עם "הכרזת הקודש" מהרבי.
איך הוא מנתח?זה מראה שהפילוג באגו"י כבר ממש חזק...
מעניין אגב לחשב האם תוצאות הבחירות קידמו את הפילוג או לא... למשל איך הרה"ח אליקים שטארק שליט"א מבעלזא מנתח כעת את התוצאות. @אייזנבך
בעלזא היו מקבלים נציג (בב"ש ובאשדוד) גם בלי הריצה הנפרדת.איך הוא מנתח?
הצלחה יפה בבית שמש, הצלחה יפה באשדוד, הכניסו את הנציג בירושלים, באלעד אמנם אכזבה מנפילת פרוש, אבל אין לבעלזא קהילה שם,
בתכל'ס הם קיבלו מה שרצו, כמובן שלגור היתה הצלחה גדולה בהרבה.
לא, אני לא בעלזער למי ששאל.
יפה. ואז מגיע אותו חסיד לקלפי, והוא יודע שדגל בלאו הכי תהיה מפלגה גדולה מאוד, ובלאו הכי ההסכם חתום ואין מצלמות בקלפי.דווקא בדוגמא שהבאת, הכעס הוא לאו דווקא של העסקנים, אלא של אנשי הקהילה שרוצים הקצאה, בדרך כלל בדברים כאלו הרצון להסכמים מגיע דווקא מהשטח.
זה לא ענין של נציג אלא של כח פוליטי ועצמאות מגור.בעלזא היו מקבלים נציג (בב"ש ובאשדוד) גם בלי הריצה הנפרדת.
מה לא מובן במה שכתבתי? יש לו כעס אישי על נציגי אגו"י, (אגב, שמעתי באופן אישי מידידים מבאבוב 45 שאכן הצביעו לדגל).יפה. ואז מגיע אותו חסיד לקלפי, והוא יודע שדגל בלאו הכי תהיה מפלגה גדולה מאוד, ובלאו הכי ההסכם חתום ואין מצלמות בקלפי.
מה בוער לו להצביע לאלו עם החליפה הקצרה והזקן המקוצץ (וסליחה ממי שנעלב)?
מבחינת הנתון הזה לא משנה אם הם היו גומרים בבית שמש על 2 ובאשדוד על 1, גם אז יש להם נציג בעיריה שמשוחרר מגור.זה לא ענין של נציג אלא של כח פוליטי ועצמאות מגור.
לא תמיד האזרח הקטן כ"כ מעורה ומרגיש כעס אישי. אבל אני מתכוון באופן עקרוני לדילים מסוג זה שדורשים מהאזרח הקטן לעשות צעד לא "מתבקש" מבחינתו.מה לא מובן במה שכתבתי? יש לו כעס אישי על נציגי אגו"י, (אגב, שמעתי באופן אישי מידידים מבאבוב 45 שאכן הצביעו לדגל).
היה פה אנשים שזלזלו באופציה של הגוש חוסם בב"ב, נראה שבאגו"י לא מזלזלים בה...ישתפו פעולה על מלא עם חנוך זייברט בבני ברק ולא ינסו לעשות לו "גוש חוסם" כמו שתכננו בדגל.
מה הקשר של כל הדרישות האלו לדרעי? שיבקשו את זה מגפני...הלפרין בפרסום ראשון במהדורת סופ"ש ב'קול חי': דרעי וגולדקנופף ייפגשו בימים הקרובים כדי לתאם את המשך הציר על בית שמש.
דרישות הסף של אגודה: חזרה להתנהלות תקינה של סיעת יהדות התורה בכנסת כולל הפסקת האיומים לריצה נפרדת בבחירות לכנסת והבטחה שירוצו ביחד בבחירות. בנוסף, ישתפו פעולה על מלא עם חנוך זייברט בבני ברק ולא ינסו לעשות לו "גוש חוסם" כמו שתכננו בדגל.
(שוב עושים פוליטיקה ארצית על חשבון ה"תושב הקטן" )
נחכה ונראה מה יהיה הרכב הקואליציה. בכלל לא בטוח שנהיה בה... אנחנו נרצה כמובן. אבל לא חייבים אותנו, וסביר שליאון לא ירצה את ה"קיצוניים"@מישהו12 , מה באמת נועם הולכים לשים על השלחן במועצת העיר?
גולדקנופף הולך לדרעי לסגור ביחד על המשך החזית ומו"מ משותף מול דגל&פרושמה הקשר של כל הדרישות האלו לדרעי? שיבקשו את זה מגפני...
הוא נשאר בבית שמש?דוקא הצלחה יפה לאבוטבול וכעת הוא יוכל לדרוש ולקבל הרבה יותר מאשר אם היה רץ עם גרינברג מלכתחילה
ליאון רוצה את כולם, אבל זה כולם מכל הצדדים....מה הקשר של כל הדרישות האלו לדרעי? שיבקשו את זה מגפני...
נחכה ונראה מה יהיה הרכב הקואליציה. בכלל לא בטוח שנהיה בה... אנחנו נרצה כמובן. אבל לא חייבים אותנו, וסביר שליאון לא ירצה את ה"קיצוניים"
הוא לא משועמם... ואין לו כח להמשיך את המלחמה הזו...הוא נשאר בבית שמש?
לא, ברור שהוא ימשיך בכנסתהוא נשאר בבית שמש?
מה פירוש ?הוא נשאר בבית שמש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: