מושיקו מהמעבדה
משתמש צעיר
ובלי זה לא משכנע אותך לבחור טראמפפפהאם יכול להיות שהמהמרים קובעים את גורל הנשיאות בארה"ב?
זה ממש משכנע אותי לבחור טראמפ.
ובלי זה לא משכנע אותך לבחור טראמפפפהאם יכול להיות שהמהמרים קובעים את גורל הנשיאות בארה"ב?
זה ממש משכנע אותי לבחור טראמפ.
הימורים תמיד עושים מהבטן ומבוססים על אינטואיציההאם יכול להיות שהמהמרים קובעים את גורל הנשיאות בארה"ב?
כן אבל כשאזרחי ארה"ב קוראים כמה כספים אנשים הימרו על דונלד, זה נותן להם תחושה שהוא הסוס המנצח, לא?הימורים תמיד עושים מהבטן ומבוססים על אינטואיציה
ולכולנו הלב אומר טראמפ
השאלה מה הנתונים בשטח
אז מה אתה בעצם אומר? שיכול להיות שהחבר'ה של ביידן המרו על טראמפ כדי לתת להם תחושת ביטחון שהם מנצחים?!כן אבל כשאזרחי ארה"ב קוראים כמה כספים אנשים הימרו על דונלד, זה נותן להם תחושה שהוא הסוס המנצח, לא?
מייקל מור גם הכריז בהחלטיות שרומני ינצח את אובמה...ציטוט מעניין שקראתי היום בהמבשר.
"
הסופר ואיש
השמאל הרדיקלי מייקל מור,
שחזה בדייקנות את עלייתו של
טראמפ לשלטון הרבה לפני כולם,
הגדיר היטב את התחושה
השבוע כשאמר כי:
"אני לא יודע אם
טראמפ ינצח, אבל אני יודע שהוא
עצמו חושב שהוא הולך לנצח. ואם
טראמפ חושב כך, גם אני חושב כך.
כי הוא יותר חכם מכולנו"
ה-אתר של שקלול כל הסקרים וההימוריםוזאת מנין?
אני הסתמכתי על זה:
75 אחוז מההימורים הכספיים בארה״ב על תוצאות הבחירות הם על ניצחון לטראמפ
ב-2016 הסקרים חזו ניצחון להילרי קלינטון, אך 61 אחוז ממהמרי הכסף הימרו על ניצחון לטראמפ, וצדקו • גם הפעם, הסקרים מתעדפים את ביידן אך המהמרים סבורים כי בטוח יותר להמר את כספם על הנשיא טראמפ • אתר השוואת הימורים בינלאומי: המומנטום של טראמפ רק הולך וגדלwww.meshekil.com
זה אתר אחד מתוך מאות פלוס, ראה הודעה קודמת שלי
מה המייל של המעניינים?
ומהי הבנת המצב?מטה ביידן ביטל כנסים במישגן והתקפל מתוך הבנת המצב
במדינה הזאת טראמפ, בכללי די צמוד טיפה יותר נוטה לבידן (רק לפי הסקרים והשטח עכשיו)ומהי הבנת המצב?
לא הבנתי, היום עדיין יש כנסים?מי שבורח כנראה יודע למה
ברור זה לא כמו ישראל, מותר לשכנע ביום הבחירות.לא הבנתי, היום עדיין יש כנסים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: