אני לא הבנתי מה הוא התכוון מי יקבל כמה?לפי סופר המודיע יוסי דייטש מזמן ראש עיר בירושלים...
אני לא הבנתי מה הוא התכוון מי יקבל כמה?לפי סופר המודיע יוסי דייטש מזמן ראש עיר בירושלים...
אם סופר המודיע המהולל היה מציג נתונים שמראים על סיכויים טובים לטראמפ הייתי שמחה ומקווה.זה לא אותו אחד כאן הטוען הוא חנוך בן חיים עם ניתוחים מדהימים והצלחה בפעם הקודמת כרגע הוא נמצא בוושינגטון
אצל דייטש זה היה סתם מישהו אפילו לא ממערכת העיתון וד"ל
אני לא קראתי את סופר המודיעאם סופר המודיע המהולל היה מציג נתונים שמראים על סיכויים טובים לטראמפ הייתי שמחה ומקווה.
אבל כתבה שבה הוא לא נותן אפילו סיכוי קטן לביידן---
הגזים!!!!
הוא לא יודע מה שלא יודעים ככככככולם!!!
זה לא שונה מרוב מוחץ ליוסי דייטש.
אם לוקחים בחשבון שהסקרים הרשמיים לא מהוים שום אינדיקציה עקב העיוות המובנה שלהם זה ממש לא מוגזם.אם סופר המודיע המהולל היה מציג נתונים שמראים על סיכויים טובים לטראמפ הייתי שמחה ומקווה.
הגזים!!!!
למה ביידן מנצח לא צריך לתת הסברים זה ברור כל הסקרים לטובתו זה הכל אין מה להוסיףאם סופר המודיע המהולל היה מציג נתונים שמראים על סיכויים טובים לטראמפ הייתי שמחה ומקווה.
הגזים!!!!
למה ביידן מנצח לא צריך לתת הסברים זה ברור כל הסקרים לטובתו זה הכל אין מה להוסיף
זו הסיבה שנותנים לטראמפ סיכוי לא רע.אם לוקחים בחשבון שהסקרים הרשמיים לא מהוים שום אינדיקציה עקב העיוות המובנה שלהם זה ממש לא מוגזם.
כל שאר הבדיקות החל מחיפושי גוגל, הימורים כספיים ועוד ועוד נותנים סיכויים הרבה יותר משמעותיים לטראמפ לנצח מאשר ביידן.
אבל היא אפשר לדעת בוודאות שכל הסקרים טועים.
יש נתונים ששיפרו את הסקרים ואולי הם אכן צודקים--
אני גם מאמינה שיש לטראמפ סיכוי לא רע אבל חושבת שלכתוב שאין סיכוי לאופציה אחרת זה לחלוטין לא מקצועי!
64:36 לטובת ביידןהימורים כספיים ועוד
וזאת מנין?64:36 לטובת ביידן
וואו.ציטוט מעניין שקראתי היום בהמבשר.
"
הסופר ואיש
השמאל הרדיקלי מייקל מור,
שחזה בדייקנות את עלייתו של
טראמפ לשלטון הרבה לפני כולם,
הגדיר היטב את התחושה
השבוע כשאמר כי:
"אני לא יודע אם
טראמפ ינצח, אבל אני יודע שהוא
עצמו חושב שהוא הולך לנצח. ואם
טראמפ חושב כך, גם אני חושב כך.
כי הוא יותר חכם מכולנו"
ציטוט מעניין שקראתי היום בהמבשר.
"
הסופר ואיש
השמאל הרדיקלי מייקל מור,
שחזה בדייקנות את עלייתו של
טראמפ לשלטון הרבה לפני כולם,
הגדיר היטב את התחושה
השבוע כשאמר כי:
"אני לא יודע אם
טראמפ ינצח, אבל אני יודע שהוא
עצמו חושב שהוא הולך לנצח. ואם
טראמפ חושב כך, גם אני חושב כך.
כי הוא יותר חכם מכולנו"
הבן אדם הזה שונא את טראמפ בכל ליבו ונשמתווואו.
עצום.
אני הייתי אומר המהמרים הם לא אנשים הכי 100 אחוז והם הולכים עם מי שדומה להם יותר.וזאת מנין?
אני הסתמכתי על זה:
75 אחוז מההימורים הכספיים בארה״ב על תוצאות הבחירות הם על ניצחון לטראמפ
ב-2016 הסקרים חזו ניצחון להילרי קלינטון, אך 61 אחוז ממהמרי הכסף הימרו על ניצחון לטראמפ, וצדקו • גם הפעם, הסקרים מתעדפים את ביידן אך המהמרים סבורים כי בטוח יותר להמר את כספם על הנשיא טראמפ • אתר השוואת הימורים בינלאומי: המומנטום של טראמפ רק הולך וגדלwww.meshekil.com
אפשר להביא כספוילר לטובת החסומים?הימורים נוספים של אנשי התקשורת החרדים על הבחירות בארה״ | פורום חרדי | הפרסום החרדי
כל סוג של כתבה או מאמר בכל תחוםובכל נושא באנציקלופדיה הגדולה ביותר מבית הפרסום החרדי - האנציקלופדיה מבית הפרסום החרדיharedimnet.co.il
לפי סופר המודיע
טראמפ בי 270 ל335 אלקטורים
מה זה?תוצאות הבחירות לנשיאות NH (דיקסוויל ומילספילד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: