למיטב ידיעתי אין אפשרות למתמודד שהפסיד להתמודד שוב. אני טועה?אנחנו נכנסים עכשיו לפסק זמן של ארבע שנים מטראמפ ובעז"ה הוא יחזור בגדול
טועהלמיטב ידיעתי אין אפשרות למתמודד שהפסיד להתמודד שוב. אני טועה?
אפשר לומר שאם לא היה כל כך ברור שביידן מנצח ב"ענק"תכלית הנצחון של ביידן מסתכם בכמה עשרות אלפי קולות
ובלי הקורונה לא היה סיכוי שטראמפ היה מפסיד (אז הסינים שחררו בזמן את הנגיף והצליחו .לחובבי הקונספירציות )
ואז כנראה הוא גם ינצח בגדולאנחנו נכנסים עכשיו לפסק זמן של ארבע שנים מטראמפ ובעז"ה הוא יחזור בגדול
הוא יוכל לנסות, אם המפלגה הרפובליקנית תתן לו אשראי עד אז, מישהו פה הזכיר שאולי בתו איוונקה תתמודד, היא מוכרת שם מאד חזק, גייסה לו הרבה כסף ועוד.אנחנו נכנסים עכשיו לפסק זמן של ארבע שנים מטראמפ ובעז"ה הוא יחזור בגדול
אם הייתי שולט על כל העולם 4 שנים, ומנצח את כל הרשעים, הייתי מתנהג בצורה דומה - כשהם ניצחו אותי שלא ביושר (בעיניו בכל אופן, גם בעיני...)כלי תקשורת בארה״ב מדווחים: ״ביממה האחרונה האווירה בבית הלבן מפחידה. הנשיא טראמפ צועק על כולם ותוקף עובדים, חלק מהעובדים הבריזו מהגעה לעבודתם היום״.
מוסכמה. למשך שנים יש מוסכמה שמי שהפסיד לא מתמודד שוב. אבל זה לא חוק.למיטב ידיעתי אין אפשרות למתמודד שהפסיד להתמודד שוב. אני טועה?
למה אתה חושב שזה דיווח אמיתי?אם הייתי שולט על כל העולם 4 שנים, ומנצח את כל הרשעים, הייתי מתנהג בצורה דומה - כשהם ניצחו אותי שלא ביושר (בעיניו בכל אופן, גם בעיני...)
איך בדיוק?פחד לחשוב מה הוא (טראמפ) עלול לעשות עכשיו עד סוף הקנדנציה שלו (הוא יכול להחריב את ארה"ב)
מצטרף לשאלהאיך בדיוק?
תראה תוך שבוע!איך בדיוק?
אולי להחריב את העולם, לא את ארה"ב.פחד לחשוב מה הוא (טראמפ) עלול לעשות עכשיו עד סוף הקנדנציה שלו (הוא יכול להחריב את ארה"ב)
טראמפ אמר בשבוע שעברלמה אתה חושב שזה דיווח אמיתי?
כבר 4 שנים עסוקים כל יום בכפתור של הקולה בשולחן שלו ובאיזה בורגר הא אוכל כל יום ושהוא רואה טלויזיה מבוקר עד ליל ועוד ועוד וכמו חלק גדול מהספרים שיצאו עליו,
צריך להיות טראמפ כדי לענות......מצטרף לשאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: