מענין שאני הבנתי שהוא בכלל לא בבית הלבן כרגעביממה האחרונה האווירה בבית הלבן מפחידה. הנשיא טראמפ צועק על כולם ותוקף עובדים, חלק מהעובדים הבריזו מהגעה לעבודתם היום״.
אז מאיפה הגיעו הדיוחים האלו?
מענין שאני הבנתי שהוא בכלל לא בבית הלבן כרגעביממה האחרונה האווירה בבית הלבן מפחידה. הנשיא טראמפ צועק על כולם ותוקף עובדים, חלק מהעובדים הבריזו מהגעה לעבודתם היום״.
אלא איפה?מענין שאני הבנתי שהוא בכלל לא בבית הלבן כרגע
אז מאיפה הגיעו הדיוחים האלו?
באיזה מגרש טניס שלואלא איפה?
אני עדיין מחכה לתשובה (אגב מי צריך לדון בזה בית המשפט בוושינגטון או בכל מדינה בנפרד?)יש סיכוי שהעתירות של טראמפ יתקבלו?
כאןאלא איפה?
כל מדינה בנפרד. ואם העתירה לא מתקבלת. יש אפשרות לערער בבית המשפט הפדרלי הכללי.אני עדיין מחכה לתשובה (אגב מי צריך לדון בזה בית המשפט בוושינגטון או בכל מדינה בנפרד?)
ככה מהנדסים תודעה, מדהים.׳כלכליסט׳ על הדרמה בארה״ב - הנעלם הגדול:
מה יקרה אם טראמפ יסרב לארוז את מטלטליו ולעזוב את הבית הלבן ב-20 בינואר?
במצב כזה לפי החוק לביידן יש אפשרות אחת - לסיים את טקס ההשבעה ולסלק את טראמפ באמצעות אנשי השירות החשאי.
מהלך של סילוק בכוח יזכה לגיבוי מלא במסגרת התיקון ה-20 לחוקה. בתרחיש כזה טראמפ לא יישב מאחורי ביידן בעת נאום ההשבעה, אלא יצפה באירוע מהבית הלבן, ודאי תוך מטר של ציוצים וגידופים.
יועצי טראמפ פועלים כעת למנוע תרחיש מביך מסוג זה. הבת איוונקה והחתן קושנר עלו כמועמדים אפשריים למשימת השכנוע.
גם רפלובקנים? גם אצל בוש עשו את זה! וגם הם יכולים להגיד שיש בחירות חוזרות של כל מביעי הדואר (בלי המתים)לא יהיה כוח לשופטים לעמוד מול התקשורת וכל העולם להפוך את ההחלטה.
ובלי בעלי חייםגם רפלובקנים? גם אצל בוש עשו את זה! וגם הם יכולים להגיד שיש בחירות חוזרות של כל מביעי הדואר (בלי המתים)
אפילו המציאות לא יכלה לחזות כזה קרב צמוד, ודאי שלא אתה, וודאי שלא הפרשה של טורנהיים...לא נעים לי שניצחתי את טורנהיים שחזה שטראפ ינצח,
זה לא מרמזים בפרשה.
מה שכתבתי מהתחלה שביידן ינצח היה על סמך קריאת המציאות [ולא קריאת המשאלות].
זה נכון שכך נראתה המציאות שסוקרה לפני הבחירות,לא נעים לי שניצחתי את טורנהיים שחזה שטראפ ינצח,
מה שכתבתי מהתחלה שביידן ינצח היה על סמך קריאת המציאות [ולא קריאת המשאלות].
דבר אחד אני לא מביןמאמר של הסופר והעתונאי יאיר קליינבאום מ"היברו ניוז"
נכתב לפני הבחירות
פרשנות מהשטח: תפסיקו כבר לשאול מי יקח - האזורים האורבניים-דמוקרטים הולכים לזייף את הבחירות במדינות-המפתח
סיפור הבחירות היום פשוט משניתן לדמיין, זוכרים את הפיצול בין העיר והכפר באמריקה? טראמפ ינצח בכפר (וגם בהרבה ערים) אך הערים הגדולות במדינות המפתח באות לגנוב את הבחירות
שחר עולה ליד שדה התעופה שבאבוקה, פנסילבניה לכאן בעוד 8 שעות יגיע נשיא ארה"ב לאחת העצרות האחרונות של קמפיין 2020 לנשיאות ארה"ב.
באמריקה לא מדברים על מי ינצח אלא אם כבר על מי המועמד שלך.
אצלנו, הישראלים הבחירות הן עסק של שחור ולבן, והמציצנות הפורבציאלית שהופכת מטופשת עוד יותר בקרב עיתונאים ופרשנים מתגלית בשאלה, שנכון להיום אין בה היגיון לאור תעשיית הזיופים הדמוקרטית של - מי ינצח?
אז ככה, טראמפ הולך לנצח בכל מדינות המערב-התיכון בקול הפופולרי מלבד אילנוי, וכמובן שבפלורידה, צפון קרוליינה, ובמערב הוא יקח את אריזונה, טקסס, ואולי אף את קולורדו ונבדה (שהוא גם לא צריך) - כן גם את צפון קרוליינה (ווירג'יניה לא כל כך משנה עבורו)
הבעיה היחידה היא שטראפ לא רץ נגד ביידן.
טראמפ רץ נגד מערך לוגיסטי מתוכנן לגניבת הבחירות באמצעים אינספור, מפתקי משלוח הדואר שחלקם נשלחים לחתולים ולכלבים (ברצינות) או פתקים אחרים שנשלחים לאנשים שנפטרו (ובני משפחתם ממלאים אותם) או פשוט לאנשים הנרשמים במספר מדינות, או שמוכרים את פתקי ההצבעה שלהם לאחרים - רבות הדרכים לרמייה.
במשך 5 שנים המפלגה הדמוקרטית הפכה את עצמה לארגון פשע בעל זרועות במערכות הביטחון, המדיה, הטק, האקדמיה וכו'.
ארגון הפשע הזה והמנזר האוליגרכי שסוגד לו ודוחף אותו קדימה, ניצב כרגע מול נשיא הנהנה מתמיכה בכל המדינות בהן הוא צריך כדי לנצח.
הבחירות האלה הולכות להיגמר כפי שצפיתי בתחילה בבית המשפט או בצבא. שכן כגודל הניצחון הרפובליקני כך גודלה של תעשיית הזיופים באוהיו, טקסס, פנסילבניה - ועוד מדינות שבערים שלהם לא רק שורפים חנויות - אלא גם פתקים.
הסקרים המזוייפים לא עושים עלינו עוד רושם אחרי 2016, אנו יודעים שוויסקונסין לא תצביע לביידן, ברור לנו שמיניסטוה אחרי מה שקרה במיניאפוליס הולכת להיות מדינה אדומה, וגם ברור לנו שבג'ורגריה התמיכה בטראמפ רחבה משניתן לדמיין.
בפועל, גם מישיגן ככל הנראה הולכת לנשיא.
הניצחון הזה אמור להיות מוחץ.
רק שחבל מאוד שמהומות פלויד, והקורונה עשו לדמוקרטים כזו קדחת, עד שהם בוחרים להשתמש בערים הגדולות במדינות המפתח של ארה"ב ככלי נשק לגניבת בחירות.
במידה מסוימת בדיוק כמו שהבולשביקים השתמשו בכוחות העירוניים שלהם למוטט את הכפר של רוסיה הצארית.
רק שאז בימי המהפכה הרוסית המשטרה לא הייתה בצד של הבולשביקים, עתה, היא בצד של הרפובליקנים.
עכשיו הגיע הזמן לשאול, מי יכריע את הבחירות - הצבא או בית המשפט?
ששששש...דבר אחד אני לא מבין
למה רק הרופלביקנים לא שמעו על הרעיון הזה ונתנו לדמוקרטים לזייף כל הדרך אל הקלפי?
הם לא יודעים לזייף גם?
במדינות המתנדנדות מי ששולט בוועדת הבחירות הם הדמוקרטיםדבר אחד אני לא מבין
למה רק הרופלביקנים לא שמעו על הרעיון הזה ונתנו לדמוקרטים לזייף כל הדרך אל הקלפי?
הם לא יודעים לזייף גם?
מה שאומר שכשלת בגדול. כי לא צפית את הנצחון הטוטאלי של טראמפ במחצית ממדינות המפתח (פלורידה, אוהיו, טקסס, איווה, וגם צפון קרוליינה), לא את התיקו לרעתו באחרות (על שברירי אחוזים), וגם לא את המיעוט המדהים שהקים במדינות הכחולות והרוב המוחץ במדינות האדומות.מה שכתבתי מהתחלה שביידן ינצח היה על סמך קריאת המציאות [ולא קריאת המשאלות].
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: