כששכחתם לקחת או אם היה חסר?תכלס בפועל תמיד קיבלנו זיכוי מלא על מה שלא אספנו
כשמוצר חסר/פגום, הם אמורים לתת זיכוי מלא, אם היה את המוצר ושכחו לאסוף אותו הם מורידים אחוז כ"ש, ככה בכל אופן היה בעבר אצלנו.
כששכחתם לקחת או אם היה חסר?תכלס בפועל תמיד קיבלנו זיכוי מלא על מה שלא אספנו
היה כמה פעמים ששכחנו לאסוף תרשמי להם שלא הייתי בעיר וזיכוכששכחתם לקחת או אם היה חסר?
כשמוצר חסר/פגום, הם אמורים לתת זיכוי מלא, אם היה את המוצר ושכחו לאסוף אותו הם מורידים אחוז כ"ש, ככה בכל אופן היה בעבר אצלנו.
מענייןתכלס בפועל תמיד קיבלנו זיכוי מלא על מה שלא אספנו
על מה הכעס?היה כמה פעמים ששכחנו לאסוף תרשמי להם שלא הייתי בעיר וזיכו
כנ"ל האם טוב לבוגבומישהו יודע מה טיב הטרמפיסט שיש השבוע?
והאם הוא מתאים לעגלת סייבקס?
מה קרה ??המכירות שמתקיימות בגינות ציבורית בבני ברק כרגע לא פעילות, וחכן משפחות שרשומות לכזו מכירה לא נפתחה אצלם המכירה.
אני עשיתי קודם שינוי תחנה ואז נפתח לי.
ולי היה פעם שלא היינו בעיר והתקשרתי אליהם יום לפני המכירה ובקשתי להעביר תחנה לעיר שבו שהיתי ואמרו לי שהעבירו,על מה הכעס?
מדובר במקרים שבאמת לא הייתי בעיר
רשמתי להם וזוכיתי
כיום אפשר רק דרך רישום זיכוי בתחנה
כמו כל מוצרי החלב בארץ, בכל החנויות.כדאי לעקוב אחרי המחירים (ולדווח כאן)
דוגמא ביו טבעי ומתיקות מעודנת התיקרות של שקל למארז בשבועות האחרונים
מה קרה?המכירות שמתקיימות בגינות ציבורית בבני ברק כרגע לא פעילות, וחכן משפחות שרשומות לכזו מכירה לא נפתחה אצלם המכירה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: