זה נכבה אוטומטית?במה זה יותר טוב מסיר ?
לא יודע וגם אם כן זה לא הפוך את זה למכשיר מיוחדזה נכבה אוטומטית?
הפלאפון שהם מוכרים שוה ?
כי אין שבוע הבא מכירה בגלל שבועותמישהו יודע למה אי אפשר להכנס לבצע הזמנה באתר החדש?
כנראה שבכל עיר זה אחרת!יש מכירה
היא תהיה ביום חמישי
(מידיעה- שירות לקוחות אמרו לשכנה שלי)
בכל תחנה זה אחרת, בלי קשר לעיר. לדוגמה יש תחנות בבני ברק שאין בהן מכירה השבוע.כנראה שבכל עיר זה אחרת!
בבני ברק יש
באלעד אין
מודיעין עילית יש
וכן הלאה
מודיעין עילית
אז בחלק מהתחנות - אין מכירה כלל השבוע. (בעיקר תחנות קטנות)מישהו יודע מתי המכירה השבוע במודיעין עילית?
יש כאלו (כמוני..) שמפונקים בביצים שלהם.בקשר למכשיר להכנת ביצים, זה שאלה שאני כבר שואלת הרבה זמן, למה צריך מכשיר מיוחד,
זה לא הדבר הכי קל לקחת סיר, להכניס ביצים ומים לבשל? מה היתרון של מכשיר כזה?
באמת עובד.אז בחלק מהתחנות - אין מכירה כלל השבוע. (בעיקר תחנות קטנות)
ובשאר כן יש.
למי שזה חשוב לו, ייתכן שניתן לעבור תחנה רק להשבוע - וכל להזמין עד מוצאי שבת בבוקר. - רק לא לשכוח להחזיר.
לכאורה באתר ניתן לעבור לבד בפרטים אישיים. או משו כזה
כנראה שיחייבו אותך על האפורות ויזכו 80% [נראה לי] על מה שלא לקחתם, לא מקבלים זיכוי מלא על הזמנה שלא נאספה.האם זה המייל של שירות לקוחות?
admin#m-y.org.il
מזמן לא התלוננתי ועכשיו הילדים לקחו בטעות צלחות אפורות במקום מארז מפואר של צלחות האם יזכו אותי?
תכלס בפועל תמיד קיבלנו זיכוי מלא על מה שלא אספנוכנראה שיחייבו אותך על האפורות ויזכו 80% [נראה לי] על מה שלא לקחתם, לא מקבלים זיכוי מלא על הזמנה שלא נאספה.
גם אני לא ידעתי שיש אפשרות למזומן.באמת עובד.
החלפתי תחנה ל"ישיבת מיר" ונפתחה האפשרות להזמין.
(וגם לשלם במזומן - לא ידעתי שיש תחנות שזה אפשרי בהן...)
מוזר מאוד.תכלס בפועל תמיד קיבלנו זיכוי מלא על מה שלא אספנו
לי יש גם מייל כזה:האם זה המייל של שירות לקוחות?
admin#m-y.org.il
מזמן לא התלוננתי ועכשיו הילדים לקחו בטעות צלחות אפורות במקום מארז מפואר של צלחות האם יזכו אותי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: