איזה תחנה אתם?שלום לכולם,
אשמח לדעת מתי הייתה הפעם האחרונה שמכרו קרטון דגים-מושט, כדי לשער מתי תיהיה הפעם הבאה.
תודה מראש
אנחנו בתחנה של רלב"גאיזה תחנה אתם?
כל שבוע מוכרים קפואים באיזור אחר.
מה זה חדורה?האם יש אפשרות החזרה לפריטים לא רלוונטים כגון חדורה?
ותוך כמה זמן מותר לי להחזיר?
בני ברקאיזה תחנה אתם?
כל שבוע מוכרים קפואים באיזור אחר.
לכאורה כןבני ברק
@ירושלמי במבטא אז עוד שלושה שבועות ככל הנראה יהיה שוב
אין מילים@**Moko** ראיתי שיש השבוע שוב קרטון מושט
ארוז כל דג בנפרדהמושטים של משנת מגיעים ארוז כל דג?
או שהכל ביחד באותה השקית?
אם זה נוסף לרשימה כנראה שגם שילמתם על זה...והם החליטו לעדכן לי את רשימת ההזמנה, במקום נייר סופג אחד - שניים.
לא נראה לי שהם עד עדי כך מתוחכמים, תתקשרי לשירות לקוחות, לכך זה נועד.בעניין הזיכויים :
במכירה האחרונה היו חסרים לי 2 פריטים מההזמנה שביצעתי
אבל במקום לזכות הם הוסיפו לי מוצר שגם ככה רכשתי פעם אחת - והשווי שלו מגיע לסכום של 2 המוצרים החסרים.
במילים פשוטות: היו חסרות 2 שקיות מזון והקפאה והם החליטו לעדכן לי את רשימת ההזמנה, במקום נייר סופג אחד - שניים. יוזמה מפתיעה
בסופו של יום חסכו לעצמם כאב ראש
אין לי מה להתקשר לשירות לקוחות, אני כן חושבת שזו יוזמה מצידם שבאה לקצר את תהליך הזיכוייםלא נראה לי שהם עד עדי כך מתוחכמים, תתקשרי לשירות לקוחות, לכך זה נועד.
אני לא הייתי מרוצה מפתרון כזה.אין לי מה להתקשר לשירות לקוחות, אני כן חושבת שזו יוזמה מצידם שבאה לקצר את תהליך הזיכויים
אם היו מחייבים אותי על קרטון נוסף של דגים אולי הייתי מגיבה קצת פחות בסבלנות
אבל בינתיים?
לקחנו 2 נייר סופג. כל הצדדים מרוצים.
יכול להיות שההסבר שלי הוא פרי דמיוניאני לא הייתי מרוצה מפתרון כזה.
מקווה מאוד שאת טועה כי זו גזלה. זה ממש להכניס לך יד לכיס ולהוציא כסף.
שוב,
מניחה שאת טועה
זה קרה לי גם - פתאום 2 נייר סןפג כשרציתי רק אחד. לא הבנתי מה קרה.בעניין הזיכויים :
במכירה האחרונה היו חסרים לי 2 פריטים מההזמנה שביצעתי
אבל במקום לזכות הם הוסיפו לי מוצר שגם ככה רכשתי פעם אחת - והשווי שלו מגיע לסכום של 2 המוצרים החסרים.
במילים פשוטות: היו חסרות 2 שקיות מזון והקפאה והם החליטו לעדכן לי את רשימת ההזמנה, במקום נייר סופג אחד - שניים. יוזמה מפתיעה
בסופו של יום חסכו לעצמם כאב ראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: