כן. ממש טוביםלחץ מלמעלה ומלמטה
כן. ממש טוביםלחץ מלמעלה ומלמטה
מה הכוונה שהמנורה זזה?לגבי מנורת השבת הנמכרת במשנת יוסף ובעוד מקומות
אסור !! להשתמש בה בשבת מאחר והיא זזה ואסור להזיז בשבת
קודם כל מוסיפים את כל מה שאולי תצטרכו,בערך שעתיים אחרי שנפתחה המכירה- ישבנו וחשבנו מה עדיף יותר להזמין: קרטון חזה או קרטון שניצל. אחרי 10 דק' החלטנו סופית, לחצנו "הוספה" והמסך נתקע - המוצר אזל!
פשוט הזיה
אם המוצר אזל אין אפשרות למחוק את מה שלא צריכים, ומה שלא יהיה חבל לתפוס לאחרים ש'בוודאי' רוצים וצריכים.קודם כל מוסיפים את כל מה שאולי תצטרכו,
אחרי זה יושבים בנחת ומוחקים את המיותר.
מעניין, גם לי השבוע נוסף להפתעתי עוד חבילה נייר סופג ללא שהזמנתי.זה קרה לי גם - פתאום 2 נייר סןפג כשרציתי רק אחד. לא הבנתי מה קרה.
אפשר!אם המוצר אזל אין אפשרות למחוק את מה שלא צריכים, ומה שלא יהיה חבל לתפוס לאחרים ש'בוודאי' רוצים וצריכים.
כתבו כאן שסיפקו גלילים רגילים במקום כפוליםמעניין, גם לי השבוע נוסף להפתעתי עוד חבילה נייר סופג ללא שהזמנתי.
נגמר לי חבילה פעם בכמה חודשים.
סליחה, אכן כן.אפשר!
נכנסים ל'פרטי הזמנה" ולוחצים על האיקס שליד כל מוצר.
כןהם מתאימים לגביס?
די קצר עדיף לקחת מידה יותראיך החלוקי מגבת שלהם? צנועים מספיק?
לכל מכירה יש שעות שלההי שאלה שקצת דחופה לי
באיזה שעה המכירה לנשים בבית שמש ואיפה ברמה א?
יש ברמה א' 2 מכירות:הי שאלה שקצת דחופה לי
הי שאלה שקצת דחופה לי
יש ברמה א' 2 מכירות:
בדולב, ליד בי"כ משאת מרדכי- שם יש חלוקת זמנים לפי שמות משפחה (א-כ, ל-ת) מתחלף כל שבוע מי ראשון מי שני.
בנחל שחם- שם אמור להיות חצי שעה ראשונה לנשים, בפועל אין הפרדה. אולי ברבע שעה הראשונה.
זה חלב שהם מייבאים מחו"למה זה חלב קייטי?
צפה בקובץ המצורף 1489110
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: