ההזמנה דרך המייל?
כן, דרך המייל.
ההזמנה דרך המייל?
נפתח עכשיו מכירהמענין שאצלנו באתר אין את התלת אופן וגם אין פלטה של 4 סירים שהיה בחוברת
גם את אויעבר חוכם אין אצלנו
בכלל אין אצלנו משחקים
נראה לי שאין את כל המוצרים בכל התחנות
שימו לב לאלו שהמכירה הבאה שלהם ביום שלישי י"א תשרי
שההזמנה נסגרת ביום חמישי בבוקר!!!!
הדגשתי שמי שהמכירה אצלו ביום שלישי!לא בכל מקום
אצלנו (בית שמש) היא כרגיל ברביעי, ונסגרת בשלישי (י"א) בבוקר
תפנו לשרות לקוחותהזמנתי חצאית במכירה האחרונה, והמידה לא טובה.
יש אפשרות להחזיר? להחליף?
הזמנו.מישהו הזמין וקיבל כבר והשתמש במהדק סיכות + הסיכות שמכרו?
יש לי שאלה לברר
תודה
נראה לי שזה לא המקרה, שם מדובר על עסקה בבית העסק ולא על עסקה אינטרנטית.כנראה שהם צודקים...
כל זכות
היצרן יקבי ציון, הייחודיות של זה שזה מענבי כרמי נטופה שזה יקב בוטיק מאד מוצלח
הסיכות לא מתאימות למהדקמישהו הזמין וקיבל כבר והשתמש במהדק סיכות + הסיכות שמכרו?
יש לי שאלה לברר
תודה
השאלה אם זה תקף במוצרי מזון......נראה לי שזה לא המקרה, שם מדובר על עסקה בבית העסק ולא על עסקה אינטרנטית.
לכאורה קישור זה הוא הנכון ביטול רכישה שנעשתה מרחוק - כל זכות ולפמש"כ שם אפשר לבטל בניכוי 5% או 100 ש"ח [הנמוך מביניהם] ולקבל החזר כספי [ולא רק זיכוי לרכישה הבאה]
אפשר בבקשה לראות על הבקבוק מאיזה זני ענבים היין מיוצר? זה חשוב לי מאוד לקבל החלטההיצרן יקבי ציון, הייחודיות של זה שזה מענבי כרמי נטופה שזה יקב בוטיק מאד מוצלח
לטעמי [רכשתי] זה די טוב, כמובן קצת כבד כיין יבש איכותי, לדעתי יש לזה קצת את החותמת [הלא כ"כ טעימה] של יקבי ציון, כך שקשה לומר שזה ממש נטופה, אבל לכאורה זה יין יותר טוב מהיינות הקלאסיים ב 30 40 ש"ח
וכידוע הכל עניין של טעם,
על הבקבוק כתוב 'מסמך מענבי מרלו, מורבדרה, סירה וקברנה סובניון'אפשר בבקשה לראות על הבקבוק מאיזה זני ענבים היין מיוצר? זה חשוב לי מאוד לקבל החלטה
אני מכיר את המשחקתודה!
אשמח מאד לעוד המלצות על משחק קופסא מעניין שמומלץ גם למבוגרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: